אוזניות + מיקרופון - מה כדאי?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
zipdrive פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לנושא הזה, אבל מקווה שתעזרו.

אני מפיק פודקאסט ורוצה לשפר את איכות ההקלטה שלי. לאחר התלבטויות רבות, ובעקבות העובדה שאני רוצה להקליט מספר משתתפים בערוצים נפרדים, החלטתי ללכת על מיקרופון USB כחלק מסט.

היתרון הוא שבסטים לא שומעים את האנשים האחרים שמסביב, וש- USB מאפשר עריכה רבת ערוצים בקלות.

במשך זמן רב חיפשתי אוזניות עם מיקרופון איכותי, אבל אף חברה שמייצרת כאלה לא מפרטת על איכות המיקרופון שלה (וכמעט ואין נתונים). קניתי את ה Sennheiser Pc35 ואני לא מרוצה מהמיקרופון - יותר מדי רגיש לשריקות וגם ההנחתה גורמת להקצנה בעוצמות- חלקים מודגשים במילה נשמעים חזק, וחלקים אחרים נשמעים מאוד חלש (יחסית).

נכון לעכשיו אני מתכוון לרכוש את ה- Sennheiser PC 166, שבאות עם מתאם USB. השאלה:
האם מישהו יודע מה ההבדל בין ה- 166 ל- 155? לא הצלחתי לקבל תשובה מאתר סנהייזר.
לחילופין, מישהו מכיר סט אוזנטיות\מיקרופון ספציפית בעל מיקרופון איכותי? שמעתי הקלטות טובות עם ה- Plantrinics DSP 400, אבל הן כבר לא מיוצרות.

תודה!

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

מה יותר חשוב לך, איכות הקלטה או הנוחות של מיקרופון צמוד? אם הראשון, אני חושב שעדיף ללכת על בטוח עם "הפרד ומשול". אם השימוש רק לפודקאסט אז באמת אין צורך להסתבך והד-סט יהיה נחמד יותר. אין לי ניסיון עם כאלה אבל ממה שאני רואה ההבדל בין 155/166 (שזה אותם דגמים כמו 151/161 רק בחיבור USB) זה שהראשונות פתוחות והשניות סגורות עם מיקרופון מבטל-רעשים. אגב, פעם הבאה שאתה רוצה עזרה לגבי דגם ספציפי כדאי שתיתין לינק ישיר לדף מוצר, במיוחד עם אתר מעצבן כמו של סנהייזר. :)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”