עד כמה חשוב אחריות ברסיבר??
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אני לא מתכוון לרכוש שנאי, אלא רסיבר שתומך גם ב-220 וולט.
אם חנויות מורידות יותר מ-1000 ש"ח מהמחיר הרשמי במעמד הקנייה זה רק מראה כמה המחירים מראש שערורייתיים. מה שכן, לאחר שאחליט סופית על הדגם, אני מתכוון לעבור בין כמה חנויות ולתת להן הזדמנות להציע לי מחיר תחרותי. אם המחיר שאקבל יהיה גבוה רק בכמה מאות שקלים מאשר המחיר של ייבוא אישי, אז אקנה בארץ, אבל אני לא תולה בזה יותר מדי תקוות.
אם חנויות מורידות יותר מ-1000 ש"ח מהמחיר הרשמי במעמד הקנייה זה רק מראה כמה המחירים מראש שערורייתיים. מה שכן, לאחר שאחליט סופית על הדגם, אני מתכוון לעבור בין כמה חנויות ולתת להן הזדמנות להציע לי מחיר תחרותי. אם המחיר שאקבל יהיה גבוה רק בכמה מאות שקלים מאשר המחיר של ייבוא אישי, אז אקנה בארץ, אבל אני לא תולה בזה יותר מדי תקוות.
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
המחירים לא ששערוררירירייתיייםם כל כך בהשוואה לארה''ב אם תשווה בכל הפרמטריםboren כתב:אם חנויות מורידות יותר מ-1000 ש"ח מהמחיר הרשמי במעמד הקנייה זה רק מראה כמה המחירים מראש שערורייתיים....
גם יש סיבות למחירים המבוקשים ויש גם סיבות להנחות . לא בהכרח שערורייה .
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
מה זה אנדרסטייטמנט? מתחת למדינת מנטה? מתחת להצהרה? המחירים בארץ לא שערורייריתתיתתיים ביחס לארה'ב .
לעיניינך - מגבר
האחרון שקניתי - בזאפ (גם עכשיו) נע בין 3800-4980 בחנות מתמחה שילמתי 3100 בתש', לא בגלל העיניים היפות שלי . במחסני חשמל בטח היו מבקשים 4000 .
לא שערוריה
אולי היצע\ביקוש
אולי מצב השוק
אולי העיניים שלי באמת יפות? כי כך היה גם עם הרמקולים והתנור וה... וה..
ויש יוצאי דופן כמו מוצרים מאוד נחשבים ומבוקשים וכאלו ..
אם המוצר דוגמא מצלמה יעלה בזאפ בין 1000-1500 באופיס דיפו תשלם 1200 - כך שזאפ משתלם אך לא משקף כי בחנות מתמחה תשלם 800 (חנות ממוקדת בה המוכרים באמת מבינים בתחום המדובר)boren כתב:אני לא מכיר מוצרים אחרים שבהם מתח הרווחים כל כך גבוה שחנות מוכנה להוריד בכזו קלות....
לעיניינך - מגבר
האחרון שקניתי - בזאפ (גם עכשיו) נע בין 3800-4980 בחנות מתמחה שילמתי 3100 בתש', לא בגלל העיניים היפות שלי . במחסני חשמל בטח היו מבקשים 4000 .
לא שערוריה
אולי היצע\ביקוש
אולי מצב השוק
אולי העיניים שלי באמת יפות? כי כך היה גם עם הרמקולים והתנור וה... וה..
ויש יוצאי דופן כמו מוצרים מאוד נחשבים ומבוקשים וכאלו ..
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אם מכשיר שעולה X בארה"ב עולה 3X בישראל זה פשוט עושק לאור יום. כדי להבין כמה התמחור הזה הזוי, קח למשל מצלמה שעולה 400 דולר (כמו למשל קנון S90). בארץ היא עולה בארץ 1800 ש"ח. המחיר שלה בארה"ב דומה לזה של רסיבר דנון 1910 שעולה בארץ 4400 ש"ח. נכון שהמצלמה קלה יותר, אבל משלוח של רסיבר לא עולה 2600 ש"ח. למען האמת, אני בספק אם ליבואן שמביא קונטיינר הוא עולה יותר מ-200 ש"ח לרסיבר. אז מאיפה בדיוק הפער המטורף הזה?
אגב, אם תיגש לחנות צילום ותנסה להוריד 1000 ש"ח ממחיר של מצלמה חדשה שעולה 4400 ש"ח המוכרים ייצחקו עליך, ובצדק. הסיבה הפשוטה היא שמתח הרווחים דומה לזה של מוצרים אחרים, וצר בהרבה מזה שקיים ברסיברים, שם היבואנים משום מה הצליחו ליצור קרטל שבו המחירים מופקעים ברמות מטורפות. כמה אירוני שבמדינה שבה שהמוטו הלאומי הוא "לא לצאת פרייאר" יש כנראה שפע של פרייארים, כי אחרת אין דרך להסביר את המחירים האלה.
אגב, אם תיגש לחנות צילום ותנסה להוריד 1000 ש"ח ממחיר של מצלמה חדשה שעולה 4400 ש"ח המוכרים ייצחקו עליך, ובצדק. הסיבה הפשוטה היא שמתח הרווחים דומה לזה של מוצרים אחרים, וצר בהרבה מזה שקיים ברסיברים, שם היבואנים משום מה הצליחו ליצור קרטל שבו המחירים מופקעים ברמות מטורפות. כמה אירוני שבמדינה שבה שהמוטו הלאומי הוא "לא לצאת פרייאר" יש כנראה שפע של פרייארים, כי אחרת אין דרך להסביר את המחירים האלה.
שלום חבר'ה אני נוטה להסכים עם boren כי קודם כל הרסיבר שאני קונה ספציפית הוא 220V אז לא צריך שנאי והמחיר שציינתי הוא כולל משלוח וכל מה שצריך כך שלא יהיו עוד הוצאות.
יש דברים בארץ שבאמת המחיר שלהם מוגזם. אל תשכחו שהיבואן קונה את הסחורה מחו"ל בפחות מהמחיר הכי זול שתמצא בחנות בארה"ב כי הוא קונה ישירות מהמפעל ובכמויות.
אם אתם אומרים שאני אצליח להשיג את הרסיבר באותו סדר גודל אני לא מאמין ...אתם יודעים מה אם תהיה חנות שאני ישלם לה 6000 ש"ח על הרסיבר הנ"ל אני גם מוכן אבל אני לא רואה איך זה יקרה אם היבואן בארץ מבקש 9500 ש"ח להפחית 3500 ש"ח זה פשוט TOO GOOD TO BE TRUE.
ואם יש בעלי עניין באתר שמוכנים להרים את הכפפה, בבקשה.
יש דברים בארץ שבאמת המחיר שלהם מוגזם. אל תשכחו שהיבואן קונה את הסחורה מחו"ל בפחות מהמחיר הכי זול שתמצא בחנות בארה"ב כי הוא קונה ישירות מהמפעל ובכמויות.
אם אתם אומרים שאני אצליח להשיג את הרסיבר באותו סדר גודל אני לא מאמין ...אתם יודעים מה אם תהיה חנות שאני ישלם לה 6000 ש"ח על הרסיבר הנ"ל אני גם מוכן אבל אני לא רואה איך זה יקרה אם היבואן בארץ מבקש 9500 ש"ח להפחית 3500 ש"ח זה פשוט TOO GOOD TO BE TRUE.
ואם יש בעלי עניין באתר שמוכנים להרים את הכפפה, בבקשה.