עד כמה חשוב אחריות ברסיבר??
שלום, אני מעוניין לייבא רסיבר של CAMBRIDGE AUDIO 650R ויש ברשותי רמקולים CAV DT2200 .
החנות שקניתי בה את הרמקולים אמרו לי שכדאי לי יותר להשתמש ברסיבר של HERMAN KARDON 360 שאני יקבל יותר חווית סאונד. מה אתם חושבים??
הטיעון המרכזי שלהם היה: שלא תהיה לי אחריות בארץ אבל יש הרבה דברים שקניתי מחו"ל שבכלל לא הייתי נצרך לאחריות כי הם מתקלקלים לעיתים רחוקות שאלתי היא: האם אחריות על רסיבר היא כזאת נצרכת או שזה לא כל כך קריטי.עדיפות למי שיש את הרסיבר 640R הקודם של CAMBRIDGE ויכול לחוות את דעתו בנושא זה יהיה הכי טוב מכיוון שמבנה המגבר של ה 650R זהה למבנה של ה 640R.
אז תחוו את דעתכם בבקשה.
בתודה
עידו
החנות שקניתי בה את הרמקולים אמרו לי שכדאי לי יותר להשתמש ברסיבר של HERMAN KARDON 360 שאני יקבל יותר חווית סאונד. מה אתם חושבים??
הטיעון המרכזי שלהם היה: שלא תהיה לי אחריות בארץ אבל יש הרבה דברים שקניתי מחו"ל שבכלל לא הייתי נצרך לאחריות כי הם מתקלקלים לעיתים רחוקות שאלתי היא: האם אחריות על רסיבר היא כזאת נצרכת או שזה לא כל כך קריטי.עדיפות למי שיש את הרסיבר 640R הקודם של CAMBRIDGE ויכול לחוות את דעתו בנושא זה יהיה הכי טוב מכיוון שמבנה המגבר של ה 650R זהה למבנה של ה 640R.
אז תחוו את דעתכם בבקשה.
בתודה
עידו
להביא רסיבר מחול ,זה הרבה יותר מעניין אחריות !
זה עניין של משלוח, מיסים, מע"מ , התאמת ספק מתח , תדרים בתחנות הרדיו .
בדקת את כל הנושאים הללו ?
בדקת את כל הנושאים הללו ?
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
--אחרי שבדקת תדרים וכאלו -תוסיף למחיר הסופי שכולל את המישלוח--> 30% בערך + מחיר שנאי+ כדורים לכאבי ראש - אם עדיין המחיר ניראה לך אטרקטיבי אז אולי שווה לקחת סיכון ולוותר על האחריות . האם זה ישתלם לך ?
כן - אם המגבר לא יתקלקל \ לא - אם המגבר יתקלקל
הרבה מוצרים (sector \ nike לדוגמא) נותנים אחריות למוצרים שניקנים באיביי אם יש ללקוח את הקבלה+ת.אחריות , אז למה עם מכשירי חשמל זה לא עובד ככה?
כן - אם המגבר לא יתקלקל \ לא - אם המגבר יתקלקל
הרבה מוצרים (sector \ nike לדוגמא) נותנים אחריות למוצרים שניקנים באיביי אם יש ללקוח את הקבלה+ת.אחריות , אז למה עם מכשירי חשמל זה לא עובד ככה?
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
גם לדעתי לא כדאי להביא רסיבר מחו"ל..
אגב תנסה להגיע למצב שאתה שומע את הרסיברים עם הרמקולים שלך ומקבל החלטה לבד..
לדעתי ה CAMBRIDGE טוב יותר...
אבל אתה צריך לשמוע בעצמך ולהחליט
תודה לכל התגובות.
אולי אצל ZMAX יש אני צריך לשאול אותם.
כן אבל שאלתי היא אם מנסיונכם רסיברים נזקקים לתיקון מידי פעם כלומר האם זה שכיח שרסיבר מתקלקל או לא?
תודה
עידו
כן הכל נבדק המחיר שהצלחתי להשיג זה מחיר סופר אטרקטיבי אפילו יחסית לחו"ל משהו כמו 5K-6K הכל כולל הכל.הרסיבר הוא כבר 220V כך שאין בעיות עם השנאי.ובקשר לתדרי הרדיו זה לא משנה לי כי אני לא שומע רדיו ברסיבר.להביא רסיבר מחול ,זה הרבה יותר מעניין אחריות !
בדקת את כל הנושאים הללו ?...
אני מקווה שאני אמצע חנות שיש בה את הרסיברים והרמקולים שלי ביחד כי אין לי כל כך דרך לסחוב את הרמקולים.
גם לדעתי לא כדאי להביא רסיבר מחו"ל..
...
אולי אצל ZMAX יש אני צריך לשאול אותם.
כן אבל שאלתי היא אם מנסיונכם רסיברים נזקקים לתיקון מידי פעם כלומר האם זה שכיח שרסיבר מתקלקל או לא?
תודה
עידו
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
לא ברור לי איך להביא רסיבר יכול להיות לא משתלם. רסיבר כמו דנון 1910 למשל, עולה $400 בחו"ל (1500 ש"ח) לעומת 4400 ש"ח בארץ. מכס, מע"מ ומשלוח יוסיפו בערך 1000 ש"ח? עדיין נשארים ברווח גדול מאוד.
המחיר של רוב הרסיברים בארץ עומד על פי 2 עד פי 3 מהמחיר בחו"ל, ולכן החלטתי שלא אקנה בארץ. אני לא רואה סיבה לתת ליבואנים מתנה של כמה אלפי שקלים ללא סיבה. חבל שכמעט אין יבוא אפור בשוק הזה. כי המאין-קרטל שקיים בו רע מאוד לצרכנים.
המחיר של רוב הרסיברים בארץ עומד על פי 2 עד פי 3 מהמחיר בחו"ל, ולכן החלטתי שלא אקנה בארץ. אני לא רואה סיבה לתת ליבואנים מתנה של כמה אלפי שקלים ללא סיבה. חבל שכמעט אין יבוא אפור בשוק הזה. כי המאין-קרטל שקיים בו רע מאוד לצרכנים.
- gechts
- חבר ותיק

הרבה כאב ראש! + מיסוי..boren כתב:לא ברור לי איך להביא רסיבר יכול להיות לא משתלם. רסיבר כמו דנון 1910 למשל, עולה $400 בחו"ל (1500 ש"ח) לעומת 4400 ש"ח בארץ. מכס, מע"מ ומשלוח יוסיפו בערך 1000 ש"ח? עדיין נשארים ברווח גדול מאוד.
המחיר של רוב הרסיברים בארץ עומד על פי 2 עד פי 3 מהמחיר בחו"ל, ולכן החלטתי שלא אקנה בארץ. אני לא רואה סיבה לתת ליבואנים מתנה של כמה אלפי שקלים ללא סיבה. חבל שכמעט אין יבוא אפור בשוק הזה. כי המאין-קרטל שקיים בו רע מאוד לצרכנים....
בכל מקרה, רסיבר בניגוד למגברי כוח, מכיל המון אלקטרוניקה, ועדיף שכן תהיה לו אחריות.
לרוב תיקון במכשירים כאלה אינו זול.
5500 ~ נגד 9500 לא הפרש משמעותי.
שורה תחתונה האם קרה למישהו שהרסיבר שלו התקלקל בפועל ונזקק לאחריות??
עריכה:
התקשרתי לאלגזי אודיו שהם היבואנים הרשמיים של הרסיבר הנ"ל והם נותנים רק שנה אחריות.
5500 ~ נגד 9500 לא הפרש משמעותי?!?! אני חולק עליך.גם אני נגד רכישת רסיבר מחו"ל . בסופו של דבר הפרש המחירים בארץ הוא לא משמעותי . האחריות בארץ מצויינת 3 שנות אחריות ....
עריכה:
התקשרתי לאלגזי אודיו שהם היבואנים הרשמיים של הרסיבר הנ"ל והם נותנים רק שנה אחריות.
- boren
-
- חבר מביא חבר

9000es, נניח שמדובר באחריות של 3 שנים. שווה לדעתך לשלם עבור אחריות כזו 4400 ש"ח במקום 2500 ש"ח? מה בדיוק מקבלים בשביל ה-1900 ש"ח האלה?
לפותח הדיון, כדאי לך לבדוק את האופציה של אחריות MACK:
http://www.google.com/products?q=mack+audio+1020&aq=f
אני יודע שלציוד צילום שנקנה בחו"ל זה פתרון אמין ומשתלם. סביר להניח שגם לציוד אודיו זה יכול להיות פתרון טוב, אבל אני לא מכיר אנשים שרכשו את האחריות הזו.
אני יודע שלציוד צילום שנקנה בחו"ל זה פתרון אמין ומשתלם. סביר להניח שגם לציוד אודיו זה יכול להיות פתרון טוב, אבל אני לא מכיר אנשים שרכשו את האחריות הזו.
- gechts
- חבר ותיק

גם אני מסכים עם 9000es וחושב שיש דברים שעדיף לרכוש בארץ, וחושב שלמרות שיש הפרש מחיר, לא הופך את העסק לכדאי.9000es כתב:גם אני נגד רכישת רסיבר מחו"ל . בסופו של דבר הפרש המחירים בארץ הוא לא משמעותי . האחריות בארץ מצויינת 3 שנות אחריות ....
snakebite - אתה דיי נעול על רכישה מחו"ל ללא אחריות, אז לך על זה, WHAT CAN I SAY
מקווה שלא תזדקק לאחריות, אני נזקקתי בעבר לאחריות על רסיבר של NAD, דגם 753.
ועל רסיבר של YAMAHA דגם 620 - של ההורים שלי, בשניהם ללא האחריות כל תיקון היה סביב 800 שקל.
תעשה מה שטוב לך, ותהיה שלם עם זה,
אחלה סופ"ש לכולם.
שלומי.
או, סוף סוף תגובה עיניינית.
עם תיקון 800 ש"ח אני יכול לחיות במיוחד שזה רק בגדר אם.
התייעצתי עם מכר שלי שהוא 30-40 שנה מתקן רסיברים מגברים וכו'... והוא אמר לי שאין לי כל כך מה לדאוג בדבר היחיד שיכול להדאיג אותי זה פגם ביצור ואת זה אני אגלה דיי מהר ואוכל להחליף אבל בנוגע לקילקולים זה דיי נדיר (במיוחד שהוא מכיר אותי ויודע שאני לא מתפרע עם ווליום גבוה וכו'...).
אז תודה לכולם על ההענות
שבת שלום לכם ולכל עם ישראל
עידו
עם תיקון 800 ש"ח אני יכול לחיות במיוחד שזה רק בגדר אם.
התייעצתי עם מכר שלי שהוא 30-40 שנה מתקן רסיברים מגברים וכו'... והוא אמר לי שאין לי כל כך מה לדאוג בדבר היחיד שיכול להדאיג אותי זה פגם ביצור ואת זה אני אגלה דיי מהר ואוכל להחליף אבל בנוגע לקילקולים זה דיי נדיר (במיוחד שהוא מכיר אותי ויודע שאני לא מתפרע עם ווליום גבוה וכו'...).
אז תודה לכולם על ההענות
שבת שלום לכם ולכל עם ישראל
עידו
אני קניתי בדיוק 1910 מארה"ב, 220V כדי לחסוך את עניין השנאי. ועלה לי כמעט כמו שכתבת, כולל משלוח ומיסים.boren כתב:לא ברור לי איך להביא רסיבר יכול להיות לא משתלם. רסיבר כמו דנון 1910 למשל, עולה $400 בחו"ל (1500 ש"ח) לעומת 4400 ש"ח בארץ. מכס, מע"מ ומשלוח יוסיפו בערך 1000 ש"ח? עדיין נשארים ברווח גדול מאוד.
המחיר של רוב הרסיברים בארץ עומד על פי 2 עד פי 3 מהמחיר בחו"ל, ולכן החלטתי שלא אקנה בארץ. אני לא רואה סיבה לתת ליבואנים מתנה של כמה אלפי שקלים ללא סיבה. חבל שכמעט אין יבוא אפור בשוק הזה. כי המאין-קרטל שקיים בו רע מאוד לצרכנים....
שלחתי דרך יושופס ולא היה לי שום כאב ראש, קניה פשוטה באינטרנט ומילוי טופס תשלום באתר של יושופס.
- boren
-
- חבר מביא חבר

תוכל לשתף מאיזו חנות אינטרנט קנית, ומה הייתה הסיבה שבגללה העדפת את יושופס על פני מאסטופ?wiki כתב:אני קניתי בדיוק 1910 מארה"ב, 220V כדי לחסוך את עניין השנאי. ועלה לי כמעט כמו שכתבת, כולל משלוח ומיסים.
שלחתי דרך יושופס ולא היה לי שום כאב ראש, קניה פשוטה באינטרנט ומילוי טופס תשלום באתר של יושופס....
תודה על המידע.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
snakebite .snakebite כתב:5500 ~ נגד 9500 לא הפרש משמעותי.5500 ~ נגד 9500 לא הפרש משמעותי?!?! אני חולק עליך.גם אני נגד רכישת רסיבר מחו"ל . בסופו של דבר הפרש המחירים בארץ הוא לא משמעותי . האחריות בארץ מצויינת 3 שנות אחריות ....
עריכה:
התקשרתי לאלגזי אודיו שהם היבואנים הרשמיים של הרסיבר הנ"ל והם נותנים רק שנה אחריות....
תחפש טוב בארץ ותמצא מחיר טוב יותר . ותראה שבסופו של דבר ריסיבר רוכשים הארץ .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
boren .boren כתב:9000es, נניח שמדובר באחריות של 3 שנים. שווה לדעתך לשלם עבור אחריות כזו 4400 ש"ח במקום 2500 ש"ח? מה בדיוק מקבלים בשביל ה-1900 ש"ח האלה?
אני יודע שלציוד צילום שנקנה בחו"ל זה פתרון אמין ומשתלם. סביר להניח שגם לציוד אודיו זה יכול להיות פתרון טוב, אבל אני לא מכיר אנשים שרכשו את האחריות הזו....
צריך לבדוק את .כל הפרטים לגבי הרכישה מחו"ל בדיקנות רבה .
אין שום הבדל בין התמכור בארץ לחו"ל שהוא פי 2 או 3 במחיר .
ההבדלים הם לא די גדולים . ולכן אני אישית לא הייתי רוכש רסיבר מחו"ל . בסופו של דבר אתה לא יודע מה אתה מקבל בתוך הקופסא .
- boren
-
- חבר מביא חבר

כמובן. אני לא מתכוון לקנות מחנות לא מהימנה. אתרים כגון resellerratings.com עוזרים להבדיל בין החנויות הרציניות לבין נוכלים.9000es כתב: צריך לבדוק את .כל הפרטים לגבי הרכישה מחו"ל בדיקנות רבה ....
בוודאי שיש. הדנון הנ"ל הוא דוגמה לרסיבר שמעניין אותי באופן אישי, אבל בשאר הרסיברים המצב דומה. דוגמאות נוספות?אין שום הבדל בין התמכור בארץ לחו"ל שהוא פי 2 או 3 במחיר ....
ימהה 665 עולה 5000 ש"ח בישראל, ורק 500 דולר (1860 ש"ח) ב-B&H, שהיא כידוע חנות סופר אמינה.
אונקיו 807 עולה 10000 ש"ח בישראל, ורק 800 דולר (3000 ש"ח) ב-B&H (תוסיף לעגלת הקניות כדי לראות את המחיר).
אני יכול לצרף עוד אינספור דוגמאות.
נכון, ההבדלים לא גדולים. הם ענקיים.ההבדלים הם לא די גדולים ....
קניתי מעל מאה מוצרים מחו"ל במהלך השנים, ומעולם לא נפלתי. הטריק מאוד פשוט: קונים מחנויות אמינות (או במקרה של eBay, ממוכרים וותיקים ואמינים).ולכן אני אישית לא הייתי רוכש רסיבר מחו"ל . בסופו של דבר אתה לא יודע מה אתה מקבל בתוך הקופסא ....
אתה מוזמן לתת אלפי שקלים במתנה ליבואנים בארץ, אני מעדיף לעשות דברים אחרים עם הכסף שלי.
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
קודם כל זאפ לא משקף , שיהיה באדום .
וסתם דוגמא רנדומלית אם הבנתי נכון -
וסתם דוגמא רנדומלית אם הבנתי נכון -
boren כתב:9000es כתב: ימהה 665 עולה 5000 ש"ח בישראל, ורק 500 דולר (1860 ....
עכשיו 500$ + מעל 200$ משלוח +30% --> מעל 200$ הגעת ליותר מ 900$ המחיר האמיתי בארץ יהיה לא יותר מארבע אם לא פחות (בטח שפחות!!) - וזה בתנאי שהגעת ליקנות ולא לישאול .
אה רגע ..ושנאי ? וביטוח ? ו .....
א. אני אישה.boren כתב:תוכל לשתף מאיזו חנות אינטרנט קנית, ומה הייתה הסיבה שבגללה העדפת את יושופס על פני מאסטופ?wiki כתב:אני קניתי בדיוק 1910 מארה"ב, 220V כדי לחסוך את עניין השנאי. ועלה לי כמעט כמו שכתבת, כולל משלוח ומיסים.
שלחתי דרך יושופס ולא היה לי שום כאב ראש, קניה פשוטה באינטרנט ומילוי טופס תשלום באתר של יושופס....
תודה על המידע....
ב. בשנים האחרונות יצא לי לקנות כמה וכמה מוצרים ואת כולם הבאתי עם יושופס ותמיד הייתי מרוצה מהשירות ומהמחיר ומהאמינות. בזמנו, לפני אי אילו שנים, כשרק התחלתי לקנות בשיטה הזו היו הרבה תלונות ברשת על מאסטופ ולכן בחרתי ביושופס. במהלך השנים הם הוכיחו את עצמם ולא היו לי בעיות איתם ולכן אני לא רואה שום צורך להחליף משהו שלא מקולקל.
את הרסיבר קניתי מפה: https://www.samstores.com/ (לא היה לי שום מידע קודם, פשוט פה היה 220V הכי זול שמצאתי, יש לי המון נסיון עם קניות ברשת ואין בי פחד להזמין ממקומות לא מוכרים כביכול)
את הרמקולים קניתי מפה: http://store.wholesaleav.com/ (כנ"ל, שים לה שהסאב הוא 110V וקניתי בארץ שנאי מתאים ב 120 ש"ח בהום סנטר)
[/url]