עדכון גרסה חדשה לתוכנת הניווט IGO
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- oferlaor
- מנהל

רגע, TMC פועל בארץ? איך?
הרי רונלייט מימשו את זה דרך חיבור סלולרי ולא באמת עם TMC סטנדרטי (כפי שנעשה בארה"ב למשל). בנסיעה האחרונה שלי בארה"ב נהגתי ברחבי החוף המזרחי עם TMC רדיו שהתחבר ב-USB ל-GPS.
השתמשתי ב-iGo 8 וכאשר היו ערוצי רדיו פעילים, זה היה מעדכן לי בזמן אמת את הכל. עזר לי לעקוף פקקי ענק בעיקר בניו יורק וניו ג'רזי.
הרי רונלייט מימשו את זה דרך חיבור סלולרי ולא באמת עם TMC סטנדרטי (כפי שנעשה בארה"ב למשל). בנסיעה האחרונה שלי בארה"ב נהגתי ברחבי החוף המזרחי עם TMC רדיו שהתחבר ב-USB ל-GPS.
השתמשתי ב-iGo 8 וכאשר היו ערוצי רדיו פעילים, זה היה מעדכן לי בזמן אמת את הכל. עזר לי לעקוף פקקי ענק בעיקר בניו יורק וניו ג'רזי.
- PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם יש לי מכשיר GPS ואני רוצה להשתמש באפשרות ה-TMC, איפה אני קונה את הפלאג שאמור להתחבר למכשיר שלי?
דווקא לרונלייט/מיו יש כבר מזמן TMC .oferlaor כתב:רגע, TMC פועל בארץ? איך?
....
א. על גבי סידרת ה MOOV , כלומר 200,300,360 ו 500 מעל לחצי שנה בעזרת ערכת TMC חיצונית ועדכון תוכנה (300 שקלים לערך עבור הערכה ועדכון התוכנה) .
ב. על גבי סידרת ה MOOV-SPRIT , כלומר 505,555 ו 568 מעל לחודשיים , במכשירים שמכילים כבר את התכנה (יש גרסה עם וגרסה בלי "תנועה" , כאשר ב כול מכשירי ה SPRIT ישנו כבר מקלט FM והמטען שמתחבר למצית הוא האנטנה וההבדל ביניהם הוא אם ניצרב במפעל בטייאון המכשיר עם עדכון תוכנת TMC או לא והמחיר כמובן , עוד כ 150 שקלים לערך) .
ג. מכשיר אשר קולט TMC דרך DATA של חברת סלולר, מדובר על מכשיר אחד בלבד , מסדרת ה MOOV 380 אשר משווק בלעדית באורנג (מן הסתם) גם הוא מעל לחצי שנה (לדעתי אפילו יותר, אבל לא סגור על זה) .
.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

madror,
אני שוב שואל - זה TMC אמיתי או סלולרי (כמו ש-WAZE עושים)?
אם כבר, אז WAZE כרגע עושים את אחד המימושים של הפקקים הטוב ביותר שראיתי (וראיתי כאלה בפעולה). זה כבר כמה פעמים הזיז אותי ממסלול שהיה תוקע אותי בפקקי ענק. בכל פעם שנתקעתי בפקק זה בגלל שחשבתי שהמסלול שהוא נתן לי לא הגיוני בעליל.
לא שאין בעיות - נהג אופניים אחד שמנווט עם WAZE יכול לגרום לפקקים וירטואליים בכל הארץ... אין לצערי מספיק וויזרים עדיין בשביל שאפשר יהיה ליצור פקקים אוטומטיים רק על בסיס דיווחים או אם מספר רב של אנשים עובר במסלול מסויים.
מבחינה גרפית הם גם מאוד לא MATURE. אבל כמוצר, יש לזה המון המון פוטנציאל.
לגבי אייגו. אני מאוד אוהב את הניווט שלהם, אבל השאלה איך זה עובד על האייפון. אני כבר יורד ממכשיר ניווט יעודי, למרות שהאייפון מכשיר ניווט בינוני מינוס (ואני נדיב), בעיקר בגלל הנוחות.
אני שוב שואל - זה TMC אמיתי או סלולרי (כמו ש-WAZE עושים)?
אם כבר, אז WAZE כרגע עושים את אחד המימושים של הפקקים הטוב ביותר שראיתי (וראיתי כאלה בפעולה). זה כבר כמה פעמים הזיז אותי ממסלול שהיה תוקע אותי בפקקי ענק. בכל פעם שנתקעתי בפקק זה בגלל שחשבתי שהמסלול שהוא נתן לי לא הגיוני בעליל.
לא שאין בעיות - נהג אופניים אחד שמנווט עם WAZE יכול לגרום לפקקים וירטואליים בכל הארץ... אין לצערי מספיק וויזרים עדיין בשביל שאפשר יהיה ליצור פקקים אוטומטיים רק על בסיס דיווחים או אם מספר רב של אנשים עובר במסלול מסויים.
מבחינה גרפית הם גם מאוד לא MATURE. אבל כמוצר, יש לזה המון המון פוטנציאל.
לגבי אייגו. אני מאוד אוהב את הניווט שלהם, אבל השאלה איך זה עובד על האייפון. אני כבר יורד ממכשיר ניווט יעודי, למרות שהאייפון מכשיר ניווט בינוני מינוס (ואני נדיב), בעיקר בגלל הנוחות.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני מאוד אוהב את WAZE הבעיה היחידה שלו היא שהוא לא מנמק החלטה.
לפעמים הוא נותן מסלול מוזר ללא סיבה ולפעמים הוא מסיט בגלל סיבה טובה
אבל תופעת הזאב זאב גרמה לי לפקפק בו לא פעם
לפעמים בצדק ולפעמים שלא
לפעמים הוא נותן מסלול מוזר ללא סיבה ולפעמים הוא מסיט בגלל סיבה טובה
אבל תופעת הזאב זאב גרמה לי לפקפק בו לא פעם
לפעמים בצדק ולפעמים שלא
העם דורש..... כל מיני דברים
עופר,
TMC אמיתי לגמרי בכל הדגמים כפי שציינתי בהודעה הקודמת (כאמור למעט ב MOOV 380 שנימכר רק באורנג) !
http://ronlight.co.il/club/Products/?id=33
הדיווחים מתקבלים מרשת ב' בכיסוי כמעט ארצי , ללא כל עלות נוספת (למעט תשלום חד פעמי עבור התוספת בתוכנה/חומרה).
TMC אמיתי לגמרי בכל הדגמים כפי שציינתי בהודעה הקודמת (כאמור למעט ב MOOV 380 שנימכר רק באורנג) !
http://ronlight.co.il/club/Products/?id=33
הדיווחים מתקבלים מרשת ב' בכיסוי כמעט ארצי , ללא כל עלות נוספת (למעט תשלום חד פעמי עבור התוספת בתוכנה/חומרה).
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
כדי לא לבלבל - הוספתי שרשור נפרד http://www.htmobile.co.il/vp1124019 עם שאלה -
אפשר לקנות חומרה חיצונית ל TMC שתעבוד עם IGO8?
אפשר לקנות חומרה חיצונית ל TMC שתעבוד עם IGO8?
ערן