MediaPortal 1.1RC2 על windows7-32bit
ה- setup שלי:
ASUS M4A78-EM
AMD-athlon-5200
Hauppauge PVR150
עד כה הייתה מותקנת מערכת WINXP עם MediaPortal-1.02 והעסק עבד כמו שצריך (פרט לכמה דברים ידועים ב XP). היו לי כמה סיבות טובות לשדרג ל WIN7.
התקנתי התקנה נקייה של windows7-32bit.
דרייברים מאתרי החברות (ATI, Realtek, Hauppauge).
בנוסף: עדכונים של windows , Microsoft essentials, תוכנות בסיסיות (winzip, acroread).
התקנתי גם FFDSHOW & HAALI MEDIA SPLITER.
ולבסוף MediaPortal-1.1RC2.
התקנת ה- MediaPortal הלכה חלק ומהר. הקונפיגורציה (general, TV, EPG, etc’) הייתה בלי בעיה. הכל לפי המדריך של staticx.
הפעלה ראשונית נראתה בסדר גמור: ראיתי תכני HD עם תרגומים, מוזיקה, תמונות, טלוויזיה (עם מדריך שידורים).
ואט אט צצו להן בעיות:
• כאשר המחשב מתעורר ממצב standby מקבלים מסך "קפוא" עם התצוגה שלהמסך בזמן הכיבוי. המסך הקפוא הזה יכול להמשך כדקה שלמה.
• ההקלטה לא עובדת. כלומר מתחילים להקליט, האייקון בפינה השמאלית העליונה (“rec”) מופיע ולכאורה יש חיווי של הקלטה. רק שבפועל שום דבר לא קורה. הספרייה שבה אמורה להתאכסן ההקלטה נשארת ריקה.
• קבצי MKV הפסיקו לעבוד – אני מפעיל, נהיה מסך שחור לחצי שנייה ואז מפסיק.
• מוזיקה – כאשר מפעילים את האופציה "מנגן כעת" השיר מפסיק להתנגן.
אני מניח שיש עוד בעיות.
אגב, ניסיתי להתקין גרסה 1.02 ויש איזו בעיה עם mysql.
מישהו נתקל או יכול לייעץ לי?
אולי גרסה 1.1RC1 ואולי בכלל VISTA?
ASUS M4A78-EM
AMD-athlon-5200
Hauppauge PVR150
עד כה הייתה מותקנת מערכת WINXP עם MediaPortal-1.02 והעסק עבד כמו שצריך (פרט לכמה דברים ידועים ב XP). היו לי כמה סיבות טובות לשדרג ל WIN7.
התקנתי התקנה נקייה של windows7-32bit.
דרייברים מאתרי החברות (ATI, Realtek, Hauppauge).
בנוסף: עדכונים של windows , Microsoft essentials, תוכנות בסיסיות (winzip, acroread).
התקנתי גם FFDSHOW & HAALI MEDIA SPLITER.
ולבסוף MediaPortal-1.1RC2.
התקנת ה- MediaPortal הלכה חלק ומהר. הקונפיגורציה (general, TV, EPG, etc’) הייתה בלי בעיה. הכל לפי המדריך של staticx.
הפעלה ראשונית נראתה בסדר גמור: ראיתי תכני HD עם תרגומים, מוזיקה, תמונות, טלוויזיה (עם מדריך שידורים).
ואט אט צצו להן בעיות:
• כאשר המחשב מתעורר ממצב standby מקבלים מסך "קפוא" עם התצוגה שלהמסך בזמן הכיבוי. המסך הקפוא הזה יכול להמשך כדקה שלמה.
• ההקלטה לא עובדת. כלומר מתחילים להקליט, האייקון בפינה השמאלית העליונה (“rec”) מופיע ולכאורה יש חיווי של הקלטה. רק שבפועל שום דבר לא קורה. הספרייה שבה אמורה להתאכסן ההקלטה נשארת ריקה.
• קבצי MKV הפסיקו לעבוד – אני מפעיל, נהיה מסך שחור לחצי שנייה ואז מפסיק.
• מוזיקה – כאשר מפעילים את האופציה "מנגן כעת" השיר מפסיק להתנגן.
אני מניח שיש עוד בעיות.
אגב, ניסיתי להתקין גרסה 1.02 ויש איזו בעיה עם mysql.
מישהו נתקל או יכול לייעץ לי?
אולי גרסה 1.1RC1 ואולי בכלל VISTA?
One pill makes you larger and one pill makes you small
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בחלק מהבעיות נתקלתי ובחלק לא.
אם הבנתי נכון את בעיית הסטנדביי, אז המדיה פורטל נפתח עם מסך קפוא? יש פיתרון פשוט לזה, פלגין שנקרא STANDBY TOOL
http://www.team-mediaportal.com/compone ... fo/id,698/
שם אתה מסמן לו לכבות את מדיה פורטל בעת מעבר למצב שינה, אתה גם יכול לסמן שיפעיל בעת חזרה וכו... שימושי מאוד.
הקלטה לא עובדת? בזה לא נתקלתי, תנסה לעבור שוב על ההגדרות, לכוון את תיקיות היעד להקלטה, נסה לבצע הקלטה בתוך הגדרות ה TV SERVER ,תחת MANUAL CONTROL.
MKV - עניין של קודקים, תנסה לבחור קודקים אחרים תחת H264 או לסמן AUTOMATIC CODEC CONFIG
בכל מקרה ברוב הפעמים, אם אתה מצליח להפעיל MKV תחת מדיה פלייר, אז אתה אמור להצליח גם תחת מדיה פורטל.
לגבי המוזיקה לא ברור למה... תנסה לבחור DIRECT SOUND במקום BASS ENGINE תחת MUSIC בהגדרות התוכנה.
בכל מקרה למרות התקלות , הגרסה הזו הרבה יותר טובה מהקודמות, מלא באגים תוקנו.
תנסה לסחוב, אוטוטו RC3... אמורה לצאת ב 14.05
אם הבנתי נכון את בעיית הסטנדביי, אז המדיה פורטל נפתח עם מסך קפוא? יש פיתרון פשוט לזה, פלגין שנקרא STANDBY TOOL
http://www.team-mediaportal.com/compone ... fo/id,698/
שם אתה מסמן לו לכבות את מדיה פורטל בעת מעבר למצב שינה, אתה גם יכול לסמן שיפעיל בעת חזרה וכו... שימושי מאוד.
הקלטה לא עובדת? בזה לא נתקלתי, תנסה לעבור שוב על ההגדרות, לכוון את תיקיות היעד להקלטה, נסה לבצע הקלטה בתוך הגדרות ה TV SERVER ,תחת MANUAL CONTROL.
MKV - עניין של קודקים, תנסה לבחור קודקים אחרים תחת H264 או לסמן AUTOMATIC CODEC CONFIG
בכל מקרה ברוב הפעמים, אם אתה מצליח להפעיל MKV תחת מדיה פלייר, אז אתה אמור להצליח גם תחת מדיה פורטל.
לגבי המוזיקה לא ברור למה... תנסה לבחור DIRECT SOUND במקום BASS ENGINE תחת MUSIC בהגדרות התוכנה.
בכל מקרה למרות התקלות , הגרסה הזו הרבה יותר טובה מהקודמות, מלא באגים תוקנו.
תנסה לסחוב, אוטוטו RC3... אמורה לצאת ב 14.05
אגב הצלחתי להתקין 1.0.2
עוד לא קינפגתי.
אחת הבעיות היא ניטרול של מדיה סנטר. אז מצאתי את זה (ב WIN7 זה קצת שונה מ-VISTA):
http://maximumpcguides.com/windows-7/di ... ia-center/
בקיצור נראה איך תעבוד הגרסה הישנה והטובה וכשתגיע ה-RC3 ננסה אותה.
עוד לא קינפגתי.
אחת הבעיות היא ניטרול של מדיה סנטר. אז מצאתי את זה (ב WIN7 זה קצת שונה מ-VISTA):
http://maximumpcguides.com/windows-7/di ... ia-center/
בקיצור נראה איך תעבוד הגרסה הישנה והטובה וכשתגיע ה-RC3 ננסה אותה.
- staticx
- חבר מכור קשה

יפה, למרות שעדיין לדעתי RC2 טובה מ 102.
בקשר לנטרול ב WIN7 ,אני העדפתי פשוט להסיר וכתבתי על זה מזמן בפורום
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e=1#978225
בקשר לנטרול ב WIN7 ,אני העדפתי פשוט להסיר וכתבתי על זה מזמן בפורום
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e=1#978225
כתוביות SRT
הצלחתי להפעיל קבצי MKV אבל אין כתוביות.
עבדתי לפי המדריך באתר (HAALI MEDIA SPLITTER & FFDSHOW) ועדיין אין כתוביות.
יש לציין שבנגן VLC שמותקן על המחשב יש כתוביות.
מה אני מפספס?
עבדתי לפי המדריך באתר (HAALI MEDIA SPLITTER & FFDSHOW) ועדיין אין כתוביות.
יש לציין שבנגן VLC שמותקן על המחשב יש כתוביות.
מה אני מפספס?
- staticx
- חבר מכור קשה

יש לך 2 אפשרויות
1. אם אתה משתמש ב FFDSHOW, להגדיר בו תחת SUBTITLES שיפעיל. (ב FFDSHOW VIDEO CONFIG)
2. אם עם MPC אז תסמן V על SUBTITLES עם מנוע של MPC תחת VIDEO בהגדרות MEDIAPORAL
אגב, אני תומך דווקא בהפעלה עם MPC כיוון שאז יש לך אפשרות לשחק עם הכתוביות מבחינת תזמון ובחירה שלהם. ברגע שאתה עובד עם FFDSHOW, אתה לא מקבל את האפשרויות האלה בתוכנה, אלא צריך כל הזמן ללכת ל SYSTRAY איפה ש HAALI ולשנות שם ,ולסנכרן בזמן אמת... אני לא חושב שזה אפשרי עם FFDSHOW.
1. אם אתה משתמש ב FFDSHOW, להגדיר בו תחת SUBTITLES שיפעיל. (ב FFDSHOW VIDEO CONFIG)
2. אם עם MPC אז תסמן V על SUBTITLES עם מנוע של MPC תחת VIDEO בהגדרות MEDIAPORAL
אגב, אני תומך דווקא בהפעלה עם MPC כיוון שאז יש לך אפשרות לשחק עם הכתוביות מבחינת תזמון ובחירה שלהם. ברגע שאתה עובד עם FFDSHOW, אתה לא מקבל את האפשרויות האלה בתוכנה, אלא צריך כל הזמן ללכת ל SYSTRAY איפה ש HAALI ולשנות שם ,ולסנכרן בזמן אמת... אני לא חושב שזה אפשרי עם FFDSHOW.
הנחה היא שאם WMC יעבוד (כלומר ייראו כתוביות) גם ה MEDIAPORTAL יעבוד.
ב- FFDSHOW הפעלתי את הכתוביות ועדיין כלום.
ב- FFDSHOW הפעלתי את הכתוביות ועדיין כלום.
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אפשרי אך קצת יותר מסובך.staticx כתב:ולסנכרן בזמן אמת... אני לא חושב שזה אפשרי עם FFDSHOW....
צריך להגדיר ארועים עם eventghost.
תציץ כאן:
http://forum.team-mediaportal.com/media ... ing-79114/
בכל מקרה, שי...
מה יהיה עם המדיה פורטל שלך..
בשלב זה אני לא מדבר על לסנכרן. אני מדבר על זה שיופיעו כתוביות.
ואיציק לשאלתך, נראה לי זה לא יעבוד
ואיציק לשאלתך, נראה לי זה לא יעבוד
בקיצור ראיתי שה- mediaportal הישן לא עובד טוב (בעיות עם השלט).
בינתיים קינפגתי את ה- 7MC. הכל עובד פרט לכתוביות (מותקן אצלי HAALI... & FFDSHOW ועבדתי לפי המדריכים פה).
מה עושים?
בינתיים קינפגתי את ה- 7MC. הכל עובד פרט לכתוביות (מותקן אצלי HAALI... & FFDSHOW ועבדתי לפי המדריכים פה).
מה עושים?
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
נראה לי שהוא ירד ממדיה פורטל.
חפש כאן, בדיוק הבעיה שלך... חפש VSFilter.dll
http://thegreenbutton.com/forums/p/78279/387437.aspx
חפש כאן, בדיוק הבעיה שלך... חפש VSFilter.dll
http://thegreenbutton.com/forums/p/78279/387437.aspx
איציק עוד לא ויתרתי על מדיה פורטל. אני עדיין חושב שזו תוכנה הרבה יותר מלאת אפשרויות ממדיה סנטר.
לגבי הכתוביות, הסרתי את FFDSHOW & HAALI והתקנתי SHARK007. נראה שזה עובד.
לגבי המדיה פורטל, אני אחכה ל RC3.
לגבי הכתוביות, הסרתי את FFDSHOW & HAALI והתקנתי SHARK007. נראה שזה עובד.
לגבי המדיה פורטל, אני אחכה ל RC3.