תקרית עם הוט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Spook פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 990
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

אני מחובר להוט באינטרנט 5 מגה ללא התחייבות.
אין לנו חיבור לטלויזיה בכבלים (משתמשים ב-DTT).
היום התקשר אלינו איש מכירות של הוט להציע לנו מבצע מיוחד שמיועד למי שיש לו 7 מגה באינטרנט ללא חיבור לטלויזיה.
התפלאתי לשמוע שיש לי 7 מגה והתקשרתי לשירות לקוחות.
שם הסתבר לי שאתמול נציג מכירות שלהם בשם יבגני העביר אותנו לחבילת 7 מגה בהתחייבות לשנה שבאותו הסכום כמו ה-5 מגה ללא התחייבות.
בנקודה זו התחלתי להתפוצץ מכעס (ואני אחר כך התנצלתי בפני נציגות השירות שדיברתי איתן על הצעקות שהרמתי שם).
כי לא היתה לנו שום שיחה אתמול עם אף נציג שירות של הוט. לא אנחנו התקשרנו אליהם ולא הם התקשרו אלינו.
באיזו זכות הם מעבירים אותנו לחבילה אחרת ועוד עם התחייבות?
אחרי כמה התקלויות שהיו לי בעבר עם חברות התקשורת לגבי מועד ההתחייבות שהם טענו שאני מחוייב אליה ואני לא זוכר שהתחייבתי, החלטתי על כלל מספר 1 בחיבור עם חברות תקשורת - לא מתחייב. לא מעניין אותי מה המבצע ועל כמה ולמה - אני לא מתחייב.
גם אם זה אומר שאני לא אתחבר לכל הVOD HD MAGIC MAX וכו'. אני אסתדר בלעדיהם עם DTT וכו'. ורק לא להתעצבן מהם שוב.
וככה, אם מרמים אותי, או שמעצבנים אותי, אני תמיד יכול להרים את הרגליים וללכת.
ועוד ערך מוסף - אני תמיד יכול לדעת שמרמים אותי. כי אם יש במבצע התחייבות - אז זה לא אני שעשיתי אותו.

בכל מקרה, שירות לקוחות ניסו לשניה להגיד לי שאם אני אתנתק מהם אז אני אשלם קנס על ההתחייבות שלי מאתמול ועל זה הם קיבלו תגובה של צחוק מתפרץ והסבר שהם מוזמנים לנסות לחייב אותי בקנס כי הם יקבלו את האמא של כל התביעות. ואחר כך הם ניסו לשכנע אותי בהצעות מוזרות של מבצעים והסברתי להם שלא מעניין אותי לעשות עסקאות אם אין לי אמון בהם.
והנציגה המסכנה שאלה אותי אם יש משהו שהיא יכולה להציע לי שיגרום לי להשאר.
אמרתי לה שמכיוון שהיא לא יכולה להבטיח לי שדבר כזה לא יקרה לי שוב בחברה שלהם, כי היא רק נציגת שירות ואין לה השפעה על דברים כאלה, אז כנראה שהיא לא יכולה. ואולי שיחה אישית עם מנכ"ל הוט תעזור.
אז הועברתי לשימור לקוחות.
שם ישר הבטיחו לי שיעבירו אותי חזרה ל-5 מגה ללא התחייבות, ויפצו אותי בשבועיים על חשבונם. ושאלו אם זה מספק אותי.
אמרתי להם שזו לא הסוגייה ולפצות אותי ב-35 שקל זה בכלל לא עושה שום הבדל. השאלה היא האם אני יכול לסמוך עליהם ולעשות איתם עסקים בעתיד.
היא כמובן אמרה לי שדבר כזה מאוד חריג אצליהם ושהיא תברר מה קרה ותדאג שיתקנו את הבעיה ואם צריך לפטר על זה אנשים אז יפטרו.
אמרתי לה שאני מצפה שיתנו לי דיווח עוד שבועיים לגבי מה היא מצאה ומה המסקנות ומה עשו כדי שזה לא יקרה שוב.
ושאם עוד שבועיים לא יתנו לי תשובה מספקת אז אני מתכוון להתנתק אז.
ושבכל מקרה, שישימו בכרטיס הלקוח שלי בגדול ובאדום שאם מצרפים אותי למבצע כלשהוא שכולל התחייבות, אז זה רק בליווי חוזה חתום ושהסכם טלפוני זה לא מספק.
מקווה שכיתוב כזה בכרטיס הלקוח שלי יספיק כדי שזה לא יקרה שנית.

YardenBenlulu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

בכול דבר הקשור להוט אני לא סומך עליהם חברה עם הבטחות כמו חול ואין מה לאכול !
בברכה,
ירדן בן לולו

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

כל עוד אין סנקציות אמיתיות כנגד החברות הללו על כל השטיקים והטריקים שלהן, הם ימשיכו בשלהם, גם אם נאמרות לך מילים יפות שנועדו להפיס את דעתך...
לצערי הרב, הבטחות שווא זה חלק מאופן העבודה של החברות הללו, מה שלא ישתנה, כאמור, כל עוד הן לא יענשו בתגובה לכך...

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #4 

כל הכבוד לך שלא וויתרת. (Y) (Y) (Y)

roeelo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

ככה הבנקים, הסלולר, הביטוח, קרנות השתלמות, קרנות פנסיה ועוד ועוד...

עד מתי רשעים יעלוזו :@

jan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

שלום לכם

אותו דבר ביס

הייתי מחובר שנתיים ליס במחיר 220 ש"ח לכל החבילות בעוד שלקוח חדש מתחבר מקבל הכל 205 ש"ח

אמרתי לנציגה שאני לא מעוניין להמשיך איתם ומתנתק והיא אמרה שאין אפשרות למחיר אחר

והם ינתקו אותי

jan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

טוב אז דברתי איתם שוב

קבלתי מחיר טוב 255 ש"ח גם הכל פתוח וגם yes טוטאל ממיר מקס וvod

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #8 

עם התחייבות ל-3?

Spook, התחושה שלי היא שכולם שקרנים, אבל הוט נמצאים בליגה משלהם.
אם היתה לי הסבלנות לגלול פה את כל הסיפור שהם עשו לאמא שלי, היו סומרות לך השערות.
אבל כבר טחנתי את זה דק ומה שאני יכול להגיד שהם עושים מה שבראש שלהם וגם הנייר החתום שווה אצלם לקליפת השום.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”