עזרה לאחר קנייה... התייעצות לפני הגעת המסך.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

מה שלומכם אנשים?

לאחר הרבה מאוד טירטורים ושאלות בשעה טובה קניתי מסך... כמו שנאמר ממקום מרחק של 2מטר+- (קצת יותר ל+)
נרכש 32B450 מWallaShops (לאחר שנבדק שיש במלאי) והמסך אמור להגיע או מחר או ביום ראשון...

המסך עם אחריות 3 שנים של סמליין (התקשרתי רק לסמליין לאמת את זה) והמחיר היה 1,999ש"ח...

עכשיו, מה אני אמור לעשות ברגע שהמסך יגיע לפה? הבנתי כבר שלא כדאי לפתוח לבד את האריזה... מתקין אמור להגיע לבד או שאני אמור עצמאית להתקשר לסמליין להזמין מתקין? כאילו ברגע הרכישה מתקין מגיע עם ההובלה, או שאולי הוא עושה את ההובלה... או מה אני אמור לעשות?

למסך יש 3 כניסות HDMI, באיזה כבל אתם ממליצים להשתמש? יש איזה חברה מוכרת או משהו בסגנון?

המסך מיועד להיות לחדר שינה, ככה שרוב הצפייה תיהיה מהמיטה (בסגנון חצי שכיבה חצי ישיבה כזה) אז אם ככה לאיזה גובה אמור להיות המסך? (הוא לא יותקן על קיר - הקיר מול המיטה זהו קיר גבס נ-ו-ר-א ישן והדבר האחרון שאני רוצה זה בוקר אחד להתעורר ולראות את המסך על הרצפה...) אז אני מעדיף לקנות שידה כלשהי ולשים אותו עליה (גם השטח אחסון שהשידה תביא לי לא יזיק...) אבל השאלה היא מה כדאי שיהיה גובה השידה...

וזהו... המסך נרכש לפני מס' שעות בסכ"ה אז אם יש משהו שאתם מעוניינים להגיד או להזהיר או משהו בסגנון בבקשה אל תתביישו ותגידו - רק בעזרתם הגיע להחלטה הזאת (שאני חושב שהיא נכונה :) )

מצטער על האורך ואודה לעונים...

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

אתה מתקשר לרטפון ומתאם התקנה.

אם מדובר במרחק קצר אז גם כבל HDMI פשוט יעשה את העבודה מצויין.

לגבי גובה תלייה - תחתוך בריסטול בגודל המסך, תלה אותו (עם ניר דבק למשל) בגבהים שונים, ותבחר את מה שלך הכי נוח.
אצלי בחדר השינה המסך מונח על שידה שנבנתה במיוחד - בגובה 110 ס"מ.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

לגבי גובה התלייה לא חשבתי על זה, תודה רבה.

לגבי הכבלים זה המסך יחובר לYESHD, PS3 ומחשב....
הYES והPS3 יהיו ישירות ליד המסך על השידה והמחשב יהיה על השולחן דיי לידו (מרחק של בערך 2 מטר מקסימום)
על איזה כבל אתה ממליץ? מה ז"א "כבל הכי פשוט"? =\

ועוד שאלה אחת ברשותך, הבנתי שכבל HDMI מעביר גם אודיו וגם וידיאו... כשאני אחבר את המסך למחשב (לשם צפייה של סרטים בלבד - לא שימוש שוטף!) אני אחבר אותו דרך הכרטיס מסך (HD4670) - ולמחשב מחוברים אצלי 5.1 רמקולים עם סאב... אם אני אחבר את המחשב למסך עם HDMI ואפעיל סרט כלשהו... אני אשמע את הסאונד דרך הרמקולים של המסך או הרמקולים של המחשב? אם אני אשמע של דרך הרמקולים של המסך ישנה דרך כלשהי עדיין לחבר את המחשב למסך בכבל HD אבל לשמוע דרך הרמקולים של המחשב?

תודה שוב.

Barricade
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

איזה דפוק זה, קיבלתי את הטלוויזיה לפני חצי שעה, והייתי בטוח שזהו אני מרכיב הכל לבד ויאללה בארסה-אינטר....אומר לי המוביל שאסור לי לפתוח ולהרכיב לבד, חייבים לתאם מתקין..איך התבאסתי..ואני לא רוצה לתלות על הקיר..כולה להרכיב ולשים על השידה...אז צלצלתי לרטפון האלה ותיאמו לי מתקין למחר בבוקר.

Xebu פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

גיליתי את זה אחרי קצת שיטוט בפורום... וסליחה על הבוטות.. אבל איך אתה קשור לאשכול שלי? =\

מישהו יכול לעזור לי בבקשה בנוגע לכבלים? =\ מצאתי סתם איזה כבל באורך 1.8מ' בחנות ליד הבית שלי באיזה 80 שקל, הוא יהיה טוב? של חברת LEXUS או משהו כזה =\

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”