לאחר הרבה מאוד טירטורים ושאלות בשעה טובה קניתי מסך... כמו שנאמר ממקום מרחק של 2מטר+- (קצת יותר ל+)
נרכש 32B450 מWallaShops (לאחר שנבדק שיש במלאי) והמסך אמור להגיע או מחר או ביום ראשון...
המסך עם אחריות 3 שנים של סמליין (התקשרתי רק לסמליין לאמת את זה) והמחיר היה 1,999ש"ח...
עכשיו, מה אני אמור לעשות ברגע שהמסך יגיע לפה? הבנתי כבר שלא כדאי לפתוח לבד את האריזה... מתקין אמור להגיע לבד או שאני אמור עצמאית להתקשר לסמליין להזמין מתקין? כאילו ברגע הרכישה מתקין מגיע עם ההובלה, או שאולי הוא עושה את ההובלה... או מה אני אמור לעשות?
למסך יש 3 כניסות HDMI, באיזה כבל אתם ממליצים להשתמש? יש איזה חברה מוכרת או משהו בסגנון?
המסך מיועד להיות לחדר שינה, ככה שרוב הצפייה תיהיה מהמיטה (בסגנון חצי שכיבה חצי ישיבה כזה) אז אם ככה לאיזה גובה אמור להיות המסך? (הוא לא יותקן על קיר - הקיר מול המיטה זהו קיר גבס נ-ו-ר-א ישן והדבר האחרון שאני רוצה זה בוקר אחד להתעורר ולראות את המסך על הרצפה...) אז אני מעדיף לקנות שידה כלשהי ולשים אותו עליה (גם השטח אחסון שהשידה תביא לי לא יזיק...) אבל השאלה היא מה כדאי שיהיה גובה השידה...
וזהו... המסך נרכש לפני מס' שעות בסכ"ה אז אם יש משהו שאתם מעוניינים להגיד או להזהיר או משהו בסגנון בבקשה אל תתביישו ותגידו - רק בעזרתם הגיע להחלטה הזאת (שאני חושב שהיא נכונה
מצטער על האורך ואודה לעונים...