בעייה בניוזליצ'ר - זקוק לעזרתכם
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום חברים.
לאחרונה הצטרפתי למשפחת הניוזרים ואני עדיין בשלבי הבנה של התחום. אני משתמש בתוכנה ניוזליצ'ר האחרונה (לא הבטא), הבעייה שמידיי פעם יורדים לי קבצי WINRAR לא תקינים. הלכתי לפי המדריך שפורסם פה באתר בזמנו שלב אחרי שלב כשהגדרתי את התוכנה. התוכנה לא אמורה לזהות את זה לבד ולתקן את הבעייה?
לאחרונה הצטרפתי למשפחת הניוזרים ואני עדיין בשלבי הבנה של התחום. אני משתמש בתוכנה ניוזליצ'ר האחרונה (לא הבטא), הבעייה שמידיי פעם יורדים לי קבצי WINRAR לא תקינים. הלכתי לפי המדריך שפורסם פה באתר בזמנו שלב אחרי שלב כשהגדרתי את התוכנה. התוכנה לא אמורה לזהות את זה לבד ולתקן את הבעייה?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 28/04/2010 17:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
תלוי.
אם הורדת גם קבצי PAR2, סימן שעשית נכון. אם לא, סימן שדרך ההורדה או החיפוש שלך לקויים.
אם אתה רואה שזה הוריד את הקבצים, נסה להפעיל אותם ידנית (אתה צריך תוכנת QUICKPAR בשביל זה). אם אתה רואה שזה באמת תיקן את הבעיה, אז פשוט לא הדלקת בליצ'ר את האופציות שמשתמשות ב-PAR.
אגב, הכותרת שלך היא על ניוזבין, לא ראיתי שום דבר שקשור לניוזבין בהודעה שלך...
אם הורדת גם קבצי PAR2, סימן שעשית נכון. אם לא, סימן שדרך ההורדה או החיפוש שלך לקויים.
אם אתה רואה שזה הוריד את הקבצים, נסה להפעיל אותם ידנית (אתה צריך תוכנת QUICKPAR בשביל זה). אם אתה רואה שזה באמת תיקן את הבעיה, אז פשוט לא הדלקת בליצ'ר את האופציות שמשתמשות ב-PAR.
-
Huber
- חבר במועדון HT

התוכנה אוטומטית שמה אותם ב PAUSE כשאני מפעיל קובץ NZB. זו הגדרה כלשהי בתוכנה? למה הברירת מחדל היא כך?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מעדיף שהם ירדו אוטומטית ויתקנו לבד את הבעיות מאשר לעקוב אחרי זה ידנית - אני לא לחוץ בזמן. אפא נמצאת ההגדרה בתוכנה שאומרת לה לא לשים אותם בהמתנה אלא להוריד אותם וא יש בעייה לתקן לבד?
-
Huber
- חבר במועדון HT

oferlaor כתב:תלוי.
אני מחפש דרך פורטל ספציפי:
http://www.nzbs.org/
ברגע שאני מוצא מה שאני רוצה אני פשוט מוריד את הקובץ NZB. לא רואה פה מקום לטעויות. את הקבצי PAR התוכנה שמה בהמתנה (ז"א לא מורידה אותם). אם זו טעות - איך מתקנים אותה? אני מניח שזו איזשהי הגדרה בתוכנה, אבל איזו?
אם אתה רואה שזה הוריד את הקבצים, נסה להפעיל אותם ידנית (אתה צריך תוכנת QUICKPAR בשביל זה).
לא כ"כ הבנתי. מעבר לקבצי RAR יורדים המון רבצים, כמות פשוט מעצבנת, החל מקבצי descript.ion, קבצי NFO, קבצי NZB וכו. את קבצי ה PAR2 התוכנה שמה בתור דיפולט ב PAUSE.
אם אתה רואה שזה באמת תיקן את הבעיה, אז פשוט לא הדלקת בליצ'ר את האופציות שמשתמשות ב-PAR.
אני אניח שהתכוונת הפוך, אם זה לא תיקן אז לא הדלקתי בליצ'ר את האופציות הללו. אם כך - אפא הן? אני אשמח לבדוק אם כן או לא.
תוקן, כמוט שאמרתי אני "מתחיל" ומושגים קצת מעורבבים לי בראש.
...
-
Huber
- חבר במועדון HT

ד"א- אני רוצה שהקבצי תיקון כן ירדו ושכן זה יתוקן לבד כי זה קורה לא מעט. היום ב 2 מתוך 2 הורדות היו קבצי WINRAR פגומים. זה בכלל לא נדיר, להיפך.
-
Huber
- חבר במועדון HT

3.9 - נכנסתי להיכן שציינת ואכן היה שם V באופציה לשים אותם ב PAUSE. הורדתי את ה V, אני מניח שעכשיו הם ירדו ולא אתקל יותר בקבצי WINRAR פגמים - נכון?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אין לי מושג איך לענות לך כי אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון. כרגע כל קבצי ה RAR נפתחים לבד לקובץ הסופי ואחרי שהורדתי את קבצי ה PAR שישבו ב PAUSE זה תיקן את הבעייה לבד. אם ככה למה צריך תוכנות כגון QuickPar?
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, זו הייתה השאלה הבאה שלי - למה לא משלבים בניוזליצ'ר כבר את האספקט הזה, אני רואה שהשאלה כבר מיותרת
אני ארוץ כרגע במתכונת הנוכחית, אם יהיה משהו שהתוכנה לא מצליחה לתקן אני כנראה אשתמש ב QuickPar.
תודה לכולם
ד"א - משיהו משתמש בגירסת הבטא של ניוזליצ'ר? יש שם משהו שמצדיק שימוש בבטא? איזשהו קילר פיטצ'ר שממש כדאי?
אני ארוץ כרגע במתכונת הנוכחית, אם יהיה משהו שהתוכנה לא מצליחה לתקן אני כנראה אשתמש ב QuickPar.
תודה לכולם
ד"א - משיהו משתמש בגירסת הבטא של ניוזליצ'ר? יש שם משהו שמצדיק שימוש בבטא? איזשהו קילר פיטצ'ר שממש כדאי?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
יש לדעתי דרך לעשות את זה אוטומטית. אני משתמש ב-NBP ושם זה אוטומטית עושה את הכל כבר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

NB WHO? מה זה NBP? ומה זה עושה אוטומטית? זו תוכנה כמו הניוזליצ'ר? אם כן - גם בניוזליצ'ר בגירסה 4.9 מסתבר שהכל נעשה אוטמטית (לפחות לפי הניסיון שלי מהת'רד הזה).oferlaor כתב:יש לדעתי דרך לעשות את זה אוטומטית. אני משתמש ב-NBP ושם זה אוטומטית עושה את הכל כבר....
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני משתמש בגירסת 3.9 והיא מתקנת אוטומטית לפי הצורך את הקבצים החסרים/פגומים, וגם פותחת את כל הקבצים.
ייתכן שבלשונית הrepair לא סימנת ב v את כל האופציות?
הגרסה החדשה היא 4 ועכשיו יש גרסת בטא 16
NZP זה ניוזבין פרו תוכנה דומה לניוזליצ'ר.
ייתכן שבלשונית הrepair לא סימנת ב v את כל האופציות?
הגרסה החדשה היא 4 ועכשיו יש גרסת בטא 16
NZP זה ניוזבין פרו תוכנה דומה לניוזליצ'ר.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ניוזליצ'ר מעצבנת. עברתי ל SABnzbd+ החינמית והיא יותר פשוטה/טובה, רק ללא חיפוש מובנה.