למה לא לקנות אקסטרימר
שלום רב לכולם
קיבלתי השבוע את הפלזמה החדשה שלי 50pk550r
אני כבר מת לצפות בכל הפרקים של lost שהורדתי mkv
ובכלל רוב הצפייה שלי היא של סדרות מהרשת היום הרוב הוא 720P ורבים בקידוד של x264
המסך מחובר לרסיבר ע"י 2 בננות אדום ולבן
הרסיבר שברשותי כבר עשור של onkyo וכמובן אין בו כניסות HDMI
כך שאני מתכוון לחבר את האקסטרימר למסך וסאונד יעבור מהמסך לרסיבר
הדבר החשוב לי ביותר הוא ניגונם של הקבצים דרך הרשת האלחוטית (יש לי ראוטר של edimax 6242n שתומך בתקן N)
כתוביות בעברית לא חשובות לי כלל
ולשאלתי - לפני שאני ניגש לחנות באג הקרובה
אשמח לשמוע מדוע לא לרכוש את האקסטרימר
והאם יש בכלל טעם להשקיע במזרים יקר יותר
זהו מספיק סיימתי
קיבלתי השבוע את הפלזמה החדשה שלי 50pk550r
אני כבר מת לצפות בכל הפרקים של lost שהורדתי mkv
ובכלל רוב הצפייה שלי היא של סדרות מהרשת היום הרוב הוא 720P ורבים בקידוד של x264
המסך מחובר לרסיבר ע"י 2 בננות אדום ולבן
הרסיבר שברשותי כבר עשור של onkyo וכמובן אין בו כניסות HDMI
כך שאני מתכוון לחבר את האקסטרימר למסך וסאונד יעבור מהמסך לרסיבר
הדבר החשוב לי ביותר הוא ניגונם של הקבצים דרך הרשת האלחוטית (יש לי ראוטר של edimax 6242n שתומך בתקן N)
כתוביות בעברית לא חשובות לי כלל
ולשאלתי - לפני שאני ניגש לחנות באג הקרובה
אשמח לשמוע מדוע לא לרכוש את האקסטרימר
והאם יש בכלל טעם להשקיע במזרים יקר יותר
זהו מספיק סיימתי
לשימושים שלך אני לא חושב שכדאי להשקיע בסטרימר יקר יותר. אקסטרימר יעשה את מה שאתה צריך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בלי קשר לסוג הסטרימר שתבחר, אל תצפה לנגינה חלקה ב-100% של תכני HD דרך רשת אלחוטית, גם לא 720P.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מנהל יקר נראה אותך בהופעה של הפיקסיס אולי נארגן הסעה גם אני ממלאבסpixies כתב:בלי קשר לסוג הסטרימר שתבחר, אל תצפה לנגינה חלקה ב-100% של תכני HD דרך רשת אלחוטית, גם לא 720P....
בכל מקרה כמה לדעתך אאלץ להשקיע בHTPC שייתן מענה ראוי לצרכים הנ"ל?
כמו"כ בוודאי קראת מחברים אחרים שטוענים שאין להם בעיות מיוחדות בניגון 720 אלחוטי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נערך: אי הבנה. תוקן.
לא באתי פה להשמיץ את טכנולוגיית הסטרימרים, גם עם HTPC יש את אותה הבעייה בדיוק. אני לא טוען שהסרט יקרטע ב-100% מהזמן, אני רק אומר שאל תצפה לנגינה חלקה ורצופה של סרט 720P באורך שעתיים דרך רשת אלחוטית. ייתכן שפה ושם יהיו לך קרטועים וגמגומים קטנים, שלא יופיעו בחיבור רשת קווית.
לא באתי פה להשמיץ את טכנולוגיית הסטרימרים, גם עם HTPC יש את אותה הבעייה בדיוק. אני לא טוען שהסרט יקרטע ב-100% מהזמן, אני רק אומר שאל תצפה לנגינה חלקה ורצופה של סרט 720P באורך שעתיים דרך רשת אלחוטית. ייתכן שפה ושם יהיו לך קרטועים וגמגומים קטנים, שלא יופיעו בחיבור רשת קווית.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 28/04/2010 16:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
WIFI לא עובד חלק עם הזרמת תוכן HD, נקודה. אני הצלחתי ממרחק קצר להעביר HD ב-802.11N, אבל זה נדיר, זה לא תמיד עובד, וזה לא אמין מספיק בשביל שימוש רציף.
לגבי אקסטרימר, המותג מעורר לא מעט אנטגוניזם מצד אנשים מסויימים באתר, אין ספק שהם הצליחו להרגיז הרבה אנשים ויש גם לא מעט שאוהבים אותם.
אני אישית לא נופל ממכשירים מבוססי REALTEK בכלל ומהספציפיקציות של האקסטרימר בפרט.
אבל זה אני אישית, אני גם לא נפלתי בזמנו ממכשירי PH, ובעולם הם היום המובילים בתחום...
לגבי אקסטרימר, המותג מעורר לא מעט אנטגוניזם מצד אנשים מסויימים באתר, אין ספק שהם הצליחו להרגיז הרבה אנשים ויש גם לא מעט שאוהבים אותם.
אני אישית לא נופל ממכשירים מבוססי REALTEK בכלל ומהספציפיקציות של האקסטרימר בפרט.
אבל זה אני אישית, אני גם לא נפלתי בזמנו ממכשירי PH, ובעולם הם היום המובילים בתחום...
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני לא מסכים עם הקביעה שלא ניתן להזרים 720P באופן חלק מעל WIFI .11N.
לי יש אקסטרימר בחדר השינה, HTPC בסלון, והראוטר האלחוטי בכלל נמצא בחדר אחר. הסטרימר וה HTPC מחוברים אלחוטית בתקן N לראוטר (כלומר רוחב הפס נחלק לשניים בעת צפיה בסטרימר כאשר התוכן מוזרם מן ה HTPC) ואני צופה בתכני 720P בסטרימר בלי גמגומים.
אני משתמש בגרסה 2.3.1 של האקסטרימר ששפרה את התמיכה ברשת אלחוטית.
לי יש אקסטרימר בחדר השינה, HTPC בסלון, והראוטר האלחוטי בכלל נמצא בחדר אחר. הסטרימר וה HTPC מחוברים אלחוטית בתקן N לראוטר (כלומר רוחב הפס נחלק לשניים בעת צפיה בסטרימר כאשר התוכן מוזרם מן ה HTPC) ואני צופה בתכני 720P בסטרימר בלי גמגומים.
אני משתמש בגרסה 2.3.1 של האקסטרימר ששפרה את התמיכה ברשת אלחוטית.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה אולי נכון לגבי פרקי סדרות ב-720P. הן בד"כ זורמות יפה ויציב.
אבל סרטי קולנוע 720P בקבצי MKV הם בעלי ביטרייט גבוה יותר מפרקי סדרות ולא תמיד הם זורמים טוב. לא מדובר על Freeze-ים מוחלטים בתמונה או איבוד סינכרון עם הסאונד, אלא בקרטועונים ממש קטנים שקורים פעם בכמה דקות. זה לא יותר מדי פוגם בהנאה מהצפייה.
ברגע שעוברים לרשת קווית, כל התופעות האלה נעלמות.
אבל סרטי קולנוע 720P בקבצי MKV הם בעלי ביטרייט גבוה יותר מפרקי סדרות ולא תמיד הם זורמים טוב. לא מדובר על Freeze-ים מוחלטים בתמונה או איבוד סינכרון עם הסאונד, אלא בקרטועונים ממש קטנים שקורים פעם בכמה דקות. זה לא יותר מדי פוגם בהנאה מהצפייה.
ברגע שעוברים לרשת קווית, כל התופעות האלה נעלמות.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא יצא לי לצפות בסרט שלם דרך הסטרימר כי הוא בחדר השינה ואת הצפיה בסרטים אני עושה בסלון, אבל יצא לי לראות קטעים של 20 ~ 30 דקות בסרט 720P ולא ראיתי קרטועים
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
תשמע, אני קניתי X, ובאמת עם כל הכבוד למכשיר(ואני בין האוהבים שלו, אבל עכשיו אני מבין מה הבעיה עם הפורמטים החדשים שכולם התרגזו), אני לא יודע עוד אם אני קונה רסיבר עם הפורמטים החדשים, אבל אם אני אקנה, (ונתקלתי השבוע בסרטי MKV עם הפורמטים החדשים), אני אצטרך לקנות סטרימר חדש.