בעיה עם קודקים... ותרגום בצד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם יש לך מערכת הפעלה של 64 ביט אתה צריך להוריד ולהתקין בנוסף גם את ה-Shark007 x64 Components, ולהגדיר כל דבר פעמיים - גם בגירסת ה-32 ביט וגם בגירסת ה-64 ביט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

התוכן לא מתנגן בכלל או רק הכתוביות לא מופיעות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תבדוק איזה Splitter מוגדר לך שיפתח קבצי MKV בלשונית באותו שם בהגדרות ה-Shark007 (וכמובן, שיהיה זהה ב-32 וב-64).
אני הייתי הולך על Haali, אבל אם לא יעבוד, שווה לבדוק גם Gabest.
כמו כן, יש גם ב-MediaPortal עצמו אפשרות להגדיר איזה קודקים ומפצלים ינגנו הכל, ייתכן שמה שמוגדר שם דורך על ההגדרות ב-Shark007.
אבל זה הכל ניחושים שלי. אין לי יותר מדי נסיון עם המדיה פורטל.
אני הייתי הולך על Haali, אבל אם לא יעבוד, שווה לבדוק גם Gabest.
כמו כן, יש גם ב-MediaPortal עצמו אפשרות להגדיר איזה קודקים ומפצלים ינגנו הכל, ייתכן שמה שמוגדר שם דורך על ההגדרות ב-Shark007.
אבל זה הכל ניחושים שלי. אין לי יותר מדי נסיון עם המדיה פורטל.
עכשיו הכל עובד חלק..
רק אין כתוביות.. ביטלתי את Halli לחלוטין ואני משתמש ב- Gabbest וזה עובד.. לא יודע מה יש עם ההלי הזה.. בקבצי MP4 שאמור לנגן קבצי BRIP AC3 היה Halli וזה לא עובד (הסאונד) הגדרתי בחבילה תחת: "Overall Mpeg Playback 1/2 ps/ts להשתמש ב- Gabest ולבטל את halli גלובלית ו- Set Gabest for MKV's וזה עובד חלק.. עכשיו מה שנשאר זה למה הוא לא מנגן לי את הסרט עם הכתוביות במדיה פלייר של ווינדוס?!
רק אין כתוביות.. ביטלתי את Halli לחלוטין ואני משתמש ב- Gabbest וזה עובד.. לא יודע מה יש עם ההלי הזה.. בקבצי MP4 שאמור לנגן קבצי BRIP AC3 היה Halli וזה לא עובד (הסאונד) הגדרתי בחבילה תחת: "Overall Mpeg Playback 1/2 ps/ts להשתמש ב- Gabest ולבטל את halli גלובלית ו- Set Gabest for MKV's וזה עובד חלק.. עכשיו מה שנשאר זה למה הוא לא מנגן לי את הסרט עם הכתוביות במדיה פלייר של ווינדוס?!
בברכה,
ניר ישראל חן.
ניר ישראל חן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם האייקון האדום של FFDShow Video נדלק כשאתה מנגן עם המדיה פלייר?
אם כן, אתה צריך לאפשר Subtitles בהגדרות של ה-FFDShow Video (ושוב, גם ב-32 וגם ב-64).
אם כן, אתה צריך לאפשר Subtitles בהגדרות של ה-FFDShow Video (ושוב, גם ב-32 וגם ב-64).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז זה אומר שכנראה מה שמנגן את הוידאו זה הקודק הפנימי של מיקרוסופט ולא FFDShow.
אגב, אתה צריך תמיד להריץ את תוכנת ההגדרות של Shark007 כמנהל (Administrator), אחרת לא תמיד ההגדרות שם תופסות.
אגב, אתה צריך תמיד להריץ את תוכנת ההגדרות של Shark007 כמנהל (Administrator), אחרת לא תמיד ההגדרות שם תופסות.
OK, כיוונת אותי לדרך, ושיחקתי פה עם כמה דברים, ביטלתי את הקודקים של ווינדוס 7 ואז לא עבד לי בכלל הסרט, הוא לא רץ.. סתם תמונה..
ואז החזרתי את זה כמו שזה היה ועכשיו זה עובד מצויין! תודה רבה לך, גם הכתוביות וגם הוידאו!!!
גם דרך מדיה פורטל וגם דרך המדייה פלייר! תותח אתה!
ואז החזרתי את זה כמו שזה היה ועכשיו זה עובד מצויין! תודה רבה לך, גם הכתוביות וגם הוידאו!!!
גם דרך מדיה פורטל וגם דרך המדייה פלייר! תותח אתה!
בברכה,
ניר ישראל חן.
ניר ישראל חן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בכיף, תיהנה מכל רגע!