לצורך התקנת cydia צריך ל..
שלום,
יש לי כמה שאלות לגבי Cydia..
1. האם לצורך התקנת cydia אני צריך לעשות גם JB ??
2. האם לאחר התקנת cydia, כשהמכשיר נכבה צריך לחבר אותו לאייטוס לצורך הפעלתו מחדש?
3. אם התקנתי cydia, הורדתי אפליקציות דרך שם ואחרי זה חיברתי לאייטוס.. יכול לקרות משהו לאפליקציות??
(להימחק\האייטוס יזהה שיש אפליקציות "לא חוקיות" וידרוש עדכון או בדיקה וכו'..)
תודה מראש!
יש לי כמה שאלות לגבי Cydia..
1. האם לצורך התקנת cydia אני צריך לעשות גם JB ??
2. האם לאחר התקנת cydia, כשהמכשיר נכבה צריך לחבר אותו לאייטוס לצורך הפעלתו מחדש?
3. אם התקנתי cydia, הורדתי אפליקציות דרך שם ואחרי זה חיברתי לאייטוס.. יכול לקרות משהו לאפליקציות??
(להימחק\האייטוס יזהה שיש אפליקציות "לא חוקיות" וידרוש עדכון או בדיקה וכו'..)
תודה מראש!
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
1 - חלק מתהליך ה-JB זה התקנת הסידיה.
2 - לא, אבל נראה לי שהשאלה שלך נובעת ממשהו אחר, במידה והמכשיר שלך הוא 3Gs חדש (עם BootRom חדש), במידה ועשית JB למכשיר, אתה תצטרך להיות מחובר למחשב ולפרוץ מחדש לאחר כל כיבוי.
3 - לא.
לפני שאתה עושה משהו, תקרא בקפידה כאן:
http://www.iphones.co.il/forum/thread118338.html
חשוב מאד:
אם המכשיר שלך הגיע עם גרסה 3.1.3 והוא 3GS חדש, אל תנסה בכלל לפרוץ
2 - לא, אבל נראה לי שהשאלה שלך נובעת ממשהו אחר, במידה והמכשיר שלך הוא 3Gs חדש (עם BootRom חדש), במידה ועשית JB למכשיר, אתה תצטרך להיות מחובר למחשב ולפרוץ מחדש לאחר כל כיבוי.
3 - לא.
לפני שאתה עושה משהו, תקרא בקפידה כאן:
http://www.iphones.co.il/forum/thread118338.html
חשוב מאד:
אם המכשיר שלך הגיע עם גרסה 3.1.3 והוא 3GS חדש, אל תנסה בכלל לפרוץ
1. אי אפשר להתקין סידיה ללא קשר לJB?
2. המכשיר שלי הוא 3GS, הגיע עם גרסת 3.1.2 ומודם 05.11.07.
איך אני בודק איזה BootRom יש לי.. ואם הוא הBootRom החדש?? (המספר הסיראלי של המכשיר לא מתחיל בMC.. הוא מתחיל במספרים ומסתיים ב- ns)
**אם זה יעזור אני יכול לרשום את המספר הסיראלי פה.. (את המספר הסיראלי נתן לי האייטוס לאחר שחיברתי את האייפון אליו!)
איך אני בודק איזה BootRom יש לי.. ואם הוא הBootRom החדש?? (המספר הסיראלי של המכשיר לא מתחיל בMC.. הוא מתחיל במספרים ומסתיים ב- ns)
**אם זה יעזור אני יכול לרשום את המספר הסיראלי פה.. (את המספר הסיראלי נתן לי האייטוס לאחר שחיברתי את האייפון אליו!)
- AviBiton
- גורו HTmobile

1 - לא, היות וסידיה היא תוכנה שאפל מן הסתם לא אישרו, אתה לא תוכל להתקין אותה על מכשיר שהוא לא JB (זו בעצם מהות ה-JB).shayzakai כתב:1. אי אפשר להתקין סידיה ללא קשר לJB?
**אם זה יעזור אני יכול לרשום את המספר הסיראלי פה.. (את המספר הסיראלי נתן לי האייטוס לאחר שחיברתי את האייפון אליו!)...
2 - הנה משהו שיעזור לך לדעת מהי גרסת ה-BootRom:
http://www.iphones.co.il/forum/thread108483.html
אבל בכל מקרה, לא המספר הסידורי קובע אלא מספר הדגם.
במכשיר שלך תלחץ על הגדרות -> כללי -> אודות ושם, מתחת למספר הסידורי אתה תראה דגם (מתחיל ב-M).
- AviBiton
- גורו HTmobile

לא,
זה Unlock.
אבל אם אתה רוכש מכשיר מאחת החברות בארץ, הן פותחות את המכשיר לכל החברות תמורת תשלום (בסביבות 100 ש"ח).
יכול להיות ששווה להשקיע את הסכום הזה ולא להסתבך עם גרסאות מודם ופריצות.
זה Unlock.
אבל אם אתה רוכש מכשיר מאחת החברות בארץ, הן פותחות את המכשיר לכל החברות תמורת תשלום (בסביבות 100 ש"ח).
יכול להיות ששווה להשקיע את הסכום הזה ולא להסתבך עם גרסאות מודם ופריצות.