הערב שידור טלוויזיה התלת מימדי הראשון בישראל
לקוח מעיתון ידיעות אחרונות מהיום -
בכירים בערוץ 10 מספרים כי הערב 21:40 ינסו בערוץ להעלות את שידור הטלוויזיה התלת מימדי הראשון בישראל- כפרומו לעונת "הישרדות אולסטארס" שתעלה בערוץ בקרוב.
.... מי שישיג משקפי תלת מימד יוכל לחזות בתמונת תלת מימדית ולא משנה באיזה מסך יצפה. הפרומו אמור לעלות בהפסקת המשחק של ברצלונה נגד אינטר וייתכן שגם בסיומו.
... ערוץ 10 כבר רכש מליון זוגות משקפי תלת מימד שאמורים להמכר לציבור במכיר סמלי...
בכירים בערוץ 10 מספרים כי הערב 21:40 ינסו בערוץ להעלות את שידור הטלוויזיה התלת מימדי הראשון בישראל- כפרומו לעונת "הישרדות אולסטארס" שתעלה בערוץ בקרוב.
.... מי שישיג משקפי תלת מימד יוכל לחזות בתמונת תלת מימדית ולא משנה באיזה מסך יצפה. הפרומו אמור לעלות בהפסקת המשחק של ברצלונה נגד אינטר וייתכן שגם בסיומו.
... ערוץ 10 כבר רכש מליון זוגות משקפי תלת מימד שאמורים להמכר לציבור במכיר סמלי...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא הבנתי איך זה בדיוק יתבצע אם לא חילקו כלום.
יש לי כמעט כל סוג של משקפיים שנוצרו, אם מישהו יודע שעה מדוייקת יותר, תעדכנו.
יש לי כמעט כל סוג של משקפיים שנוצרו, אם מישהו יודע שעה מדוייקת יותר, תעדכנו.
זה הולך גם עם המשקפיים של הפורנו ?? 
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
מה יש לכם - "העם" כלשונכם לא ירוץ בכל מקרה לחנויות לקנות מסכי תלץ מימד בעשרות אלפי שקלים.MartinHSabag כתב:לא רק זה, אלא גם יעשו נזק בזה, כי מעכשיו ה"עם" יחשוב שזה מה שתלת-מימד אומר וזה ממש לא....sagyle כתב:איזה שטות
מנסים לרכב על ההייפ של תלת מימד עם טכנולוגיה שהשתמשו בה עוד בסרטי פרדי קרוגר.
משערים שאנשים לא יבינו את ההבדל......
אז מה הבעיה פה?
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני כבר מקבל כל מיני שאלות מלוות בנימת זלזול מכל מיני אנשים.
"למה צריך לקנות מסכים דקים במחירים הללו עם תמיכה ב-3D? הרי גם במסך שלי (CRT) אני אוכל לראות את התלת מימד של ערוץ 10. סתם עובדים עלינו!".
זו רק דוגמא אחת.
עכשיו לך תסביר לחצי עולם מה זה Active Shutter, ואיך עובדת הטכנולוגיה ומה ההבדל בין התלת מימד הזה ל"תלת מימד" שערוץ 10 מנסה למכור לנו.
בדרך כלל התשובה תהיה: "עזוב, הכל חרטא, הכל אותו דבר".

"למה צריך לקנות מסכים דקים במחירים הללו עם תמיכה ב-3D? הרי גם במסך שלי (CRT) אני אוכל לראות את התלת מימד של ערוץ 10. סתם עובדים עלינו!".
זו רק דוגמא אחת.
עכשיו לך תסביר לחצי עולם מה זה Active Shutter, ואיך עובדת הטכנולוגיה ומה ההבדל בין התלת מימד הזה ל"תלת מימד" שערוץ 10 מנסה למכור לנו.
בדרך כלל התשובה תהיה: "עזוב, הכל חרטא, הכל אותו דבר".
מתוך הכתבה הזאת:
http://www.mouse.co.il/CM.television_ar ... 8735,.aspx
כך זה הולך להיות:

גם על הטכנולוגיה החדשה בה נוכל להציץ הערב מספר דינר: "מזה כמה חודשים עובדים בערוץ ובהפקה סביב השעון על התלת מימד, ומצפייה ראשונה אני יכול לאשר שהיא לא נופלת מהחוויה של אווטאר".
http://www.mouse.co.il/CM.television_ar ... 8735,.aspx
כך זה הולך להיות:

גם על הטכנולוגיה החדשה בה נוכל להציץ הערב מספר דינר: "מזה כמה חודשים עובדים בערוץ ובהפקה סביב השעון על התלת מימד, ומצפייה ראשונה אני יכול לאשר שהיא לא נופלת מהחוויה של אווטאר".
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לא צויין בכתבה מה רמת האלכוהול הנדרשת כדי להשוות בין השתיים.theAman כתב:ברור שזה לא נופל מהחוויה של אווטאר, שניהם בצבע ולא בשחור לבן......
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
פרסומת הייתה, משקפיים לא היו לי.
אך שמעתי שמי שראה את הפרסומת עם המשקפיים שחולקו בזמנו בעיתון לצפיה בפרסומת של תוכנת הניווט IGO ראה באדום וכחול ולא בתלת מימד
אך שמעתי שמי שראה את הפרסומת עם המשקפיים שחולקו בזמנו בעיתון לצפיה בפרסומת של תוכנת הניווט IGO ראה באדום וכחול ולא בתלת מימד
צבי וורובל