C200 +כונן BD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #21 

תדווח לחברה על הבעייה.

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

מישהו יכול לעשות מצווה ולרכז פעם אחת ולתמיד מה צריך לעשות מי שרוצה לרכוש כונן BD??
:? לינק או כל דבר שיעזור להבין... (בעבר חשבתי שיש משהו פיזי שצריך לעשות במכשיר.. עכשיו אני מבין שאולי זה התקנה של איזה תוכנה)...
כל מה שאני רוצה זה לנגן מכל סוגי הדיסקים (בלו-ריי, DVD...), מבלי הבלבולי מוח האלה של האיזורים השונים...
אפשר להגיע למצב כזה? למצב שבו אני יכניס כל דיסק (ולא משנה מאיפה) והוא פשוט יתנגן?
ואגב.. יש עוד המלצות על כוננים חוץ מה ASUS שהוזכר פה??
תודה רבה מראש!!

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #23 

קוביס כתב:מישהו יכול לעשות מצווה ולרכז פעם אחת ולתמיד מה צריך לעשות מי שרוצה לרכוש כונן BD??
:? לינק או כל דבר שיעזור להבין... (בעבר חשבתי שיש משהו פיזי שצריך לעשות במכשיר.. עכשיו אני מבין שאולי זה התקנה של איזה תוכנה)...
כל מה שאני רוצה זה לנגן מכל סוגי הדיסקים (בלו-ריי, DVD...), מבלי הבלבולי מוח האלה של האיזורים השונים...
אפשר להגיע למצב כזה? למצב שבו אני יכניס כל דיסק (ולא משנה מאיפה) והוא פשוט יתנגן?
ואגב.. יש עוד המלצות על כוננים חוץ מה ASUS שהוזכר פה??
תודה רבה מראש!!
...
היי

כמו כל דבר בחיים התשובה מתחלקת לשניים:
1. עבור ניגון כותרי DVD ללא בעיה אתה צריך למצוא כונן שניתן לפרוץ את החסימה שלו בעזרת עדכון קושחה. לא לכל הכוננים יש ובמידה וזה חשוב לך אתה צריך לבדוק לפני הרכישה. ממה שבדקתי לאסוס המדובר אין . לכונן ה LG שהוזכר יש אבל הוא לא מיוצר יותר.
2.עבור כותרי BD ניתן להתגבר על הבעיה בעזרת התקנת PATCH על התקן USB. החלפת האזור לא מבוצעת אוטומטית ואתה תאלץ לבצע זאת ידנית, בכל פעם שיש צורך. ענין של שתי שניות.

לגבי כוננים נוספים כנס לאתר של NMT יש שם טבללה שמרכזת בתוכה כוננים, נגנים,זכרונות שתואמים ל C200 .

מומלץ להצמד אליהם ולא לרכוש מוצר שלא מופיע ברשימה כמאושר.

בהצלחה

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

מה קורה istarmini?
מה זאת אומרת כונן DVD שניתן לפרוץ בעזרת עדכון קושחה??, איזה עדכון? של ה C-200? האם הוא פורץ כונן מסוימים לשימוש חופשי בכל DVD?
ולגבי ה BD, איפה אפשר להוריד ה PATCH המדובר? והאם הכוונה שלך היא שזה יכול להיות זרוק על DOK או אפילו על כונן קשיח אחר שכבר מחובר ל C-200??
ועוד משהו... איך אני יכול לדעת איזה כונן כן תומך ב DVD כמו שאמרת?? (או יותר נכון בפריצה ע"י עדכון)? מבין הכוננים שתומכים ב BD שמופיעים ברשימת תאימות הזאת בל PCH...

תודה מראש.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #25 

קוביס כתב:מה קורה istarmini?
מה זאת אומרת כונן DVD שניתן לפרוץ בעזרת עדכון קושחה??, איזה עדכון? של ה C-200? האם הוא פורץ כונן מסוימים לשימוש חופשי בכל DVD?
ולגבי ה BD, איפה אפשר להוריד ה PATCH המדובר? והאם הכוונה שלך היא שזה יכול להיות זרוק על DOK או אפילו על כונן קשיח אחר שכבר מחובר ל C-200??
ועוד משהו... איך אני יכול לדעת איזה כונן כן תומך ב DVD כמו שאמרת?? (או יותר נכון בפריצה ע"י עדכון)? מבין הכוננים שתומכים ב BD שמופיעים ברשימת תאימות הזאת בל PCH...

תודה מראש.
...
היי
1.על מנת להתגבר על מגבלת האזורים בניגון כותרי DVD יש להתקין בתוך הכונן , שאתה רוכש,קושחה חדשה שמבטלת לחלוטין את הגבלת האזורים עבור כותרי DVD. הנ"ל מתבצע ע"י הורדת הקושחה הפרוצה (במידה ויש כי מאוד יתכן שאין. אתה צריך לבדוק לפני ביצוע הרכישה)חיבור הכונן למחשב התקנת הקושחה החדשה וחיבור הכונן ל C200.

2. את ה PATCH אפשר להתקין על DOK או על כונן קשיח שמחובר ל C200. אצלי זה מותקן עך DOK שמחובר לכניסת ה USB שנמצאת על לוח האם בפנים.את ה PATCH ניתן לקבל ממי שכבר יש לו :) במייל (רמז- לי יש :lol: )

3.על מנת לדעת לאיזה כונן קיימת פריצת קושחה לביטול אזורים ב DVD אתה פשוט צריך לעשות חיפוש ברשת, לשאול חברים וכו.. .

מקווה שעזרתי

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

עזרת מאוד..
אני כבר שולח לך לפרטי את המייל שלי.. :lol:

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”