C200 +כונן BD
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אהלן
לכל מי שמעונין להוסיף כונן BD ל C200 אני יכול להמליץ על Asus דגם BC-08B1ST .
לאחר שחשבתי לרכוש את כונן ה BD של LG ,שיצורו ושיווקו הופסקו,ב EBAY החלטתי לרדת ממנו וללכת על כונן של Asus .
החשיבה לכיוון Asus נולדה לאחר שהבנתי שחברת KSP מוכרת את ה C200 עם דגם הכונן הזה של Asus מה, שלפי עניות דעתי ,אומר דבר או שניים לגבי תאימותו של הכונן לפופקורן. בנוסף דגם זה מופיע ברשימת הכוננים האפשרים באתר של NMT .
התקנת הכונן ערכה מספר דקות ומנסיון ראשוני אני יכול להגיד שהעסק עובד כמו שצריך.
כותרי BD שברשותי עולים ומנוגנים כמו שצריך.
כותרי DVD גם הם עולים ומנוגנים באופן תקין.
הכונן שקט ומשתלב יפה בחזית המכשיר .
מחיר הכונן ב KSP עומד על 599 ש"ח.
לכל מי שמעונין להוסיף כונן BD ל C200 אני יכול להמליץ על Asus דגם BC-08B1ST .
לאחר שחשבתי לרכוש את כונן ה BD של LG ,שיצורו ושיווקו הופסקו,ב EBAY החלטתי לרדת ממנו וללכת על כונן של Asus .
החשיבה לכיוון Asus נולדה לאחר שהבנתי שחברת KSP מוכרת את ה C200 עם דגם הכונן הזה של Asus מה, שלפי עניות דעתי ,אומר דבר או שניים לגבי תאימותו של הכונן לפופקורן. בנוסף דגם זה מופיע ברשימת הכוננים האפשרים באתר של NMT .
התקנת הכונן ערכה מספר דקות ומנסיון ראשוני אני יכול להגיד שהעסק עובד כמו שצריך.
כותרי BD שברשותי עולים ומנוגנים כמו שצריך.
כותרי DVD גם הם עולים ומנוגנים באופן תקין.
הכונן שקט ומשתלב יפה בחזית המכשיר .
מחיר הכונן ב KSP עומד על 599 ש"ח.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

פתיחה עבור BD לא מתבצעת בכונן. אתה מתקין איזה PATCH על התקן ה USB ,שנמצא בתוך המכשיר ומפעיל אותו ברגע שצריך להחליף אזור.העסק עובד גם עבור כותרים פיזיים וגם עבור BD RIP כזה או אחר שלעיתים מגיעים עם הגבלת אזורים. העסק עובד אחלה.erezsolan כתב:מה עם פתיחת איזורים שוטפת ל BD ול DVD? עובד?...
לגבי DVD לא בדקתי . הכנסתי כותרים שלי שהם ZONE 2 ועובד אחלה. האמת החלפת אזורים ב DVD לא ממש מעסיקה אותי ,כמו שפורמט ה DVD כבר מזמן הפסיק לככב אצלי בבית.
אני מניח שיש למצוא איזו פריצת קושחה לכונן על מנת לבטל בו את ענין האזורים ב DVD אבל כמו שאמרתי אותי זה לא ממש מעסיק.
אפשר להתקין את ה PATCH הזה על דיסק קשיח חיצוני ?istarmini כתב:פתיחה עבור BD לא מתבצעת בכונן. אתה מתקין איזה PATCH על התקן ה USB ,שנמצא בתוך המכשיר ומפעיל אותו ברגע שצריך להחליף אזור.העסק עובד גם עבור כותרים פיזיים וגם עבור BD RIP כזה או אחר שלעיתים מגיעים עם הגבלת אזורים. העסק עובד אחלה.erezsolan כתב:מה עם פתיחת איזורים שוטפת ל BD ול DVD? עובד?...
לגבי DVD לא בדקתי . הכנסתי כותרים שלי שהם ZONE 2 ועובד אחלה. האמת החלפת אזורים ב DVD לא ממש מעסיקה אותי ,כמו שפורמט ה DVD כבר מזמן הפסיק לככב אצלי בבית.
אני מניח שיש למצוא איזו פריצת קושחה לכונן על מנת לבטל בו את ענין האזורים ב DVD אבל כמו שאמרתי אותי זה לא ממש מעסיק....
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

למיטב הבנתי כן, כי מה זה שונה מהתקן של USB ? שניהם מהווים לצורך הענין אמצעי אחסון לקבצים ,מסוג כזה או אחר.ds123 כתב:אפשר להתקין את ה PATCH הזה על דיסק קשיח חיצוני ?istarmini כתב:פתיחה עבור BD לא מתבצעת בכונן. אתה מתקין איזה PATCH על התקן ה USB ,שנמצא בתוך המכשיר ומפעיל אותו ברגע שצריך להחליף אזור.העסק עובד גם עבור כותרים פיזיים וגם עבור BD RIP כזה או אחר שלעיתים מגיעים עם הגבלת אזורים. העסק עובד אחלה.erezsolan כתב:מה עם פתיחת איזורים שוטפת ל BD ול DVD? עובד?...
אני מניח שיש למצוא איזו פריצת קושחה לכונן על מנת לבטל בו את ענין האזורים ב DVD אבל כמו שאמרתי אותי זה לא ממש מעסיק.......
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
לא הבנתי. אתה טוען שבכונני BD אין צריבה של האיזור? זה הכל מתנהל בתוכנה ב C200?istarmini כתב:פתיחה עבור BD לא מתבצעת בכונן. אתה מתקין איזה PATCH על התקן ה USB ,שנמצא בתוך המכשיר ומפעיל אותו ברגע שצריך להחליף אזור.העסק עובד גם עבור כותרים פיזיים וגם עבור BD RIP כזה או אחר שלעיתים מגיעים עם הגבלת אזורים. העסק עובד אחלה.erezsolan כתב:מה עם פתיחת איזורים שוטפת ל BD ול DVD? עובד?...
אני מניח שיש למצוא איזו פריצת קושחה לכונן על מנת לבטל בו את ענין האזורים ב DVD אבל כמו שאמרתי אותי זה לא ממש מעסיק....
חוצמזה, אנא בדוק את עניין ה DVD. אם זה עובד, זה מסלק לי מכשיר ארכאי מהסלון.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לגבי האזורים ב BD הבנת נכון. הכל מתנהל בתוכנה ב C200.erezsolan כתב:לא הבנתי. אתה טוען שבכונני BD אין צריבה של האיזור? זה הכל מתנהל בתוכנה ב C200?istarmini כתב:פתיחה עבור BD לא מתבצעת בכונן. אתה מתקין איזה PATCH על התקן ה USB ,שנמצא בתוך המכשיר ומפעיל אותו ברגע שצריך להחליף אזור.העסק עובד גם עבור כותרים פיזיים וגם עבור BD RIP כזה או אחר שלעיתים מגיעים עם הגבלת אזורים. העסק עובד אחלה.erezsolan כתב:מה עם פתיחת איזורים שוטפת ל BD ול DVD? עובד?...
חוצמזה, אנא בדוק את עניין ה DVD. אם זה עובד, זה מסלק לי מכשיר ארכאי מהסלון....
לגבי ה DVD אין פה מה לבדוק. אני יודע שברגע שאכניס אזור 1 אני אצטרך לבצע שינוי(בדיוק כמו שאתה מתקין כונן DVD במחשב רק ששם ניתן בעזרת ANY DVD להתגבר על הענין). ניתן לבצע נדמה לי 4 או 5 שינויים ואז הוא ננעל על האזור האחרון ששינית. כמה כותרי DVD יש לך מאזור 1 ? שווה בכלל להתעסק עם זה?
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
ברור שהאיזור DVD ינעל. השאלה אם אפשר לרסט אותו אח"כ...istarmini כתב:לגבי האזורים ב BD הבנת נכון. הכל מתנהל בתוכנה ב C200.erezsolan כתב:לא הבנתי. אתה טוען שבכונני BD אין צריבה של האיזור? זה הכל מתנהל בתוכנה ב C200?istarmini כתב:פתיחה עבור BD לא מתבצעת בכונן. אתה מתקין איזה PATCH על התקן ה USB ,שנמצא בתוך המכשיר ומפעיל אותו ברגע שצריך להחליף אזור.העסק עובד גם עבור כותרים פיזיים וגם עבור BD RIP כזה או אחר שלעיתים מגיעים עם הגבלת אזורים. העסק עובד אחלה.erezsolan כתב:מה עם פתיחת איזורים שוטפת ל BD ול DVD? עובד?...
לגבי ה DVD אין פה מה לבדוק. אני יודע שברגע שאכניס אזור 1 אני אצטרך לבצע שינוי(בדיוק כמו שאתה מתקין כונן DVD במחשב רק ששם ניתן בעזרת ANY DVD להתגבר על הענין). ניתן לבצע נדמה לי 4 או 5 שינויים ואז הוא ננעל על האזור האחרון ששינית. כמה כותרי DVD יש לך מאזור 1 ? שווה בכלל להתעסק עם זה?...
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

על מנת לעשות לו ריסט לענין צריך עדכון קושחה מסוג RPC1/2 . אין לי מושג האם יצא עדכון כזה לכונן הספציפי הזה.erezsolan כתב:ברור שהאיזור DVD ינעל. השאלה אם אפשר לרסט אותו אח"כ...istarmini כתב:לגבי האזורים ב BD הבנת נכון. הכל מתנהל בתוכנה ב C200.erezsolan כתב:לא הבנתי. אתה טוען שבכונני BD אין צריבה של האיזור? זה הכל מתנהל בתוכנה ב C200?istarmini כתב:פתיחה עבור BD לא מתבצעת בכונן. אתה מתקין איזה PATCH על התקן ה USB ,שנמצא בתוך המכשיר ומפעיל אותו ברגע שצריך להחליף אזור.העסק עובד גם עבור כותרים פיזיים וגם עבור BD RIP כזה או אחר שלעיתים מגיעים עם הגבלת אזורים. העסק עובד אחלה.erezsolan כתב:מה עם פתיחת איזורים שוטפת ל BD ול DVD? עובד?...
לגבי ה DVD אין פה מה לבדוק. אני יודע שברגע שאכניס אזור 1 אני אצטרך לבצע שינוי(בדיוק כמו שאתה מתקין כונן DVD במחשב רק ששם ניתן בעזרת ANY DVD להתגבר על הענין). ניתן לבצע נדמה לי 4 או 5 שינויים ואז הוא ננעל על האזור האחרון ששינית. כמה כותרי DVD יש לך מאזור 1 ? שווה בכלל להתעסק עם זה?......
למה ענין אזורי ה DVD עדין כל כך חשוב לך? לא מספיק לך אזור 2 ?[/b]
גם לי יש את הכונן הזה, עוד לא בדקתי אותו עם BD, אבל בדקתי קצת עם DVD, ולמרבה ההפתעה דיסק מסויים נתן לי התראה על אזור לא נכון ולא נוגן, מה שמפתיע זה שזה דיסק אזור 2.
אני בדיוק באותו רעיון של להעיף את מכשיר ה DVD הישן מהסלון, ולכן זה חשוב.
אני בדיוק באותו רעיון של להעיף את מכשיר ה DVD הישן מהסלון, ולכן זה חשוב.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
רק אצלי הכונן עושה בעיות.
כמעט תמיד (רק פעם אחת זה עבד) הוא רושם לי NO DISK כאשר יש דיסק בפנים.
זה לא משנה אם אני מכניס BD (כרגע יש לי רק את סנין דיון FREE ZONE או DVD רגיל).
מה שיותר מוזר הוא שגם את הדיקס הפנימי, 2.5, הוא לא מזהה
מחר אקפוץ לKSP
מחר אקפוץ לKSP
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אז הבעיה שלך היא ב C200 ולא בכונן BDidan309 כתב:רק אצלי הכונן עושה בעיות.
מחר אקפוץ לKSP...
היי,istarmini כתב:פתיחה עבור BD לא מתבצעת בכונן. אתה מתקין איזה PATCH על התקן ה USB ,שנמצא בתוך המכשיר ומפעיל אותו ברגע שצריך להחליף אזור.העסק עובד גם עבור כותרים פיזיים וגם עבור BD RIP כזה או אחר שלעיתים מגיעים עם הגבלת אזורים. העסק עובד אחלה.erezsolan כתב:מה עם פתיחת איזורים שוטפת ל BD ול DVD? עובד?......
רק שאבין , ה PATCH הזה אני מוריד אותו (יש לינק?) ומתקין אותו על התקן USB שנמצא בתוך הסטרימר ? פשוט לוקח כונן USB קטן מטעין עליו את ה PATCH מחבר אותו להתקן הפנימי ובאמצעות המסך והתפריטים אני ניגש אליו ומתקין משם ?
וזה חד פעמי ?
אוריה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אוריה, לא.
הפאטץ' הזה הוא אחד הכלים שקיימים בזכות העובדה שזה נגן ממשפחת ה Nmt - מישהו כתב את הכלי הזה שיישב על המכשיר.
תעבור על השרשורים בפורום של ה C200 - הוסבר כיצד לעבוד עם הפאטץ' הזה (ואם אני לא טועה - מישהו גם כתב קובץ שעושה את זה כמעט אוטומטי).
הפאטץ' הזה הוא אחד הכלים שקיימים בזכות העובדה שזה נגן ממשפחת ה Nmt - מישהו כתב את הכלי הזה שיישב על המכשיר.
תעבור על השרשורים בפורום של ה C200 - הוסבר כיצד לעבוד עם הפאטץ' הזה (ואם אני לא טועה - מישהו גם כתב קובץ שעושה את זה כמעט אוטומטי).
- idan309
-
- חבר מביא חבר

הגעתי לKSP וכמובן ששם הבלו-ריי עבד.
חזרתי לביתי וגם אצלי המכשיר עבד אבל נראה לי שהבנתי את הבעיה.
לאחר שחיברתי את הכונן הקשיח החיצוני בחיבור USB וניגנתי ממנו תכנים, נסיון מעבר לבלו-ריי נכשל (שוב רושם הודעה של No-Disk), כיבוי מלא של המכשיר והדלקה מחדש גם לא פותרים את הבעיה.
כיבוי מלא, ניתוק הכונן החיצוני והדלקה והבלו-ריי שוב עובד.
מסקנה: מה שמפריע לבלו ריי זה חיבור הכונן הקשיח החיצוני ב-USB.
האם זה סביר שלא ניתן לעבוד במקביך עם כונן קשיח חיצוני ובלו ריי.
האם משהו מבעלי ה-C200 עובד במקביל עם כונן חיצוני ובלו ריי ביחד ואין לו בעיה?
האם הבעיה בבלו-ריי (ASUS) או ב-C200?
חזרתי לביתי וגם אצלי המכשיר עבד אבל נראה לי שהבנתי את הבעיה.
לאחר שחיברתי את הכונן הקשיח החיצוני בחיבור USB וניגנתי ממנו תכנים, נסיון מעבר לבלו-ריי נכשל (שוב רושם הודעה של No-Disk), כיבוי מלא של המכשיר והדלקה מחדש גם לא פותרים את הבעיה.
כיבוי מלא, ניתוק הכונן החיצוני והדלקה והבלו-ריי שוב עובד.
מסקנה: מה שמפריע לבלו ריי זה חיבור הכונן הקשיח החיצוני ב-USB.
האם זה סביר שלא ניתן לעבוד במקביך עם כונן קשיח חיצוני ובלו ריי.
האם משהו מבעלי ה-C200 עובד במקביל עם כונן חיצוני ובלו ריי ביחד ואין לו בעיה?
האם הבעיה בבלו-ריי (ASUS) או ב-C200?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

נבדקו גם דיסקים רגילים.
כאשר הבלו-ריי רושם No Disk אז שום דיסק לא עובד (גם DVD ו-CD רגילים)
כאשר הוא עובד גם CD רגילים וגם 2 הבלו-ריי שיש לי (סלין דיון ושקירה) עובדים.
בעיה נוספת היא שאת ההופעה שלישית שקניתי המכשיר לא קורה למרות שבאתר של אמזון רשום בפירוש כי היא אזור חופשי (בכוונה אני דואג לרכוש רק אזור חופשי בכדי למנוע בעיות)
http://www.amazon.co.uk/Live-Madison-Sq ... 479&sr=8-1
אני אקפוץ ביום ראשון שוב לKSP, הפעם עם הכונן הקשיח החיצוני.
עידן
כאשר הבלו-ריי רושם No Disk אז שום דיסק לא עובד (גם DVD ו-CD רגילים)
כאשר הוא עובד גם CD רגילים וגם 2 הבלו-ריי שיש לי (סלין דיון ושקירה) עובדים.
בעיה נוספת היא שאת ההופעה שלישית שקניתי המכשיר לא קורה למרות שבאתר של אמזון רשום בפירוש כי היא אזור חופשי (בכוונה אני דואג לרכוש רק אזור חופשי בכדי למנוע בעיות)
http://www.amazon.co.uk/Live-Madison-Sq ... 479&sr=8-1
אני אקפוץ ביום ראשון שוב לKSP, הפעם עם הכונן הקשיח החיצוני.
עידן