מעלית לתלית פלזמה מהתקרה
אני מעונין להציב פיוניר 506XDE נוספת תלויה בחדר שינה מהתקרה כך שתרד מתוך מעלית
ראיתי כזה דבר בתמונות באתר
איפה רוכשים את המנגנון איזה חברות קימות כמה זה אמור לעלות
ואיזה תשתית צריך בתיקרה
איפה שמים את החשמל הממיר והDVD
מה לגבי רמקולים בחדר השינה
גודל החדר שינה כ60 מר
גובה התקרה 2.65
ראיתי כזה דבר בתמונות באתר
איפה רוכשים את המנגנון איזה חברות קימות כמה זה אמור לעלות
ואיזה תשתית צריך בתיקרה
איפה שמים את החשמל הממיר והDVD
מה לגבי רמקולים בחדר השינה
גודל החדר שינה כ60 מר
גובה התקרה 2.65
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אני מכיר פיתרון אשר משכיב את הפלאזמה על התקרה ואז יורד ומסתובב ב-90 מעלות.
האם על זה אתה מדבר? אחרת זה דורש חציבה עצומה בכדי להכיל את המסך עומד.
יש כמה בעיות עם זה:
1. עקרונית אסור להציב פלאזמה לאורך זמן במצב שוכב, זה עלול לגרום לבעיות כמו פיקסלים מתים.
2. המצב גרוע יותר עבור מסכי 50" (גודל המסך גדול יותר מה שעלול לסכן את המסך יותר).
3. עלות המתקן בערך דומה לעלות המסך עצמו.
אני מכיר רק התקנה אחת כזו (אגב, עם מסך פיוניר) במלון בת"א. זה נראה מדהים, אבל ההתקנה שלהם היתה עבור מסך 43", אם אינני טועה.
האם על זה אתה מדבר? אחרת זה דורש חציבה עצומה בכדי להכיל את המסך עומד.
יש כמה בעיות עם זה:
1. עקרונית אסור להציב פלאזמה לאורך זמן במצב שוכב, זה עלול לגרום לבעיות כמו פיקסלים מתים.
2. המצב גרוע יותר עבור מסכי 50" (גודל המסך גדול יותר מה שעלול לסכן את המסך יותר).
3. עלות המתקן בערך דומה לעלות המסך עצמו.
אני מכיר רק התקנה אחת כזו (אגב, עם מסך פיוניר) במלון בת"א. זה נראה מדהים, אבל ההתקנה שלהם היתה עבור מסך 43", אם אינני טועה.
- oferlaor
- מנהל

ההתקנה ההיא בהחלט היתה בשיתוף עם ט.ר.
שווה ליצור איתם קשר ולברר את הנושא. לדעתי זה מסוכן למסך.
שווה ליצור איתם קשר ולברר את הנושא. לדעתי זה מסוכן למסך.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7406
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
גם ט.ר יכולים להגיד שאפשר לקפל את הפלזמה לחצי ולהכניס לתיק אז מה אנחנו נעשה את זה? לא . זה לא רק להשכיב פיוניר אלא כול פלזמה לא להשכיב ואם עופר אומר אז הוא יודע, ורובנו הגדול מי באמת תולה את הפלזמה על התקרה ושתרד אם מתקן, מאמין שאף אחד מאיתנו לא עשה את זה אם זה לא טוב לפלזמה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

אריאל,
זה בפנטהואז בהילטון ת"א... אני חושב שדיווחתי על זה במאמר (תעשה חיפוש).
זה בפנטהואז בהילטון ת"א... אני חושב שדיווחתי על זה במאמר (תעשה חיפוש).
שוחחתי עם גיל מט ר אלקטרוניקה והוא הבטיח תשובה בפורום לשאלה הזו-אך טרם ראיתי התיחסותו
האם אותו דבר תקף גם לגבי מסך LCD
האם למישהו יש נסיון עם המעליות של חברת גליל מתוצרת הארץ?
מדוע טר אלקטרוניקה איפשרו תליה של פלזמה פיוניר במלון הילטון אם אתם משוכנעים שזה גורם לנזק לפלזמה כאשר היא שוכבת בתוך מעלית ?
האם אותו דבר תקף גם לגבי מסך LCD
האם למישהו יש נסיון עם המעליות של חברת גליל מתוצרת הארץ?
מדוע טר אלקטרוניקה איפשרו תליה של פלזמה פיוניר במלון הילטון אם אתם משוכנעים שזה גורם לנזק לפלזמה כאשר היא שוכבת בתוך מעלית ?
- oferlaor
- מנהל

LCD לדעתי פחות רגיש.
אין לי מושג אם יגרם למסך נזק או לא, אבל החברות בהחלט ממליצות שלא להחזיק מסכים במצב אופקי (זה כתוב בעמודים הראשונים של כמעט כל מסך).
ל-ט.ר. יש יתרון משמעותי עלינו - יש להם נתונים רשמיים של פיוניר, ואם יש תקלה, אני מניח שהאחריות עליהם.
אם הם מבטיחים שזה בסדר, אני מניח שזה בסדר.
אין לי מושג אם יגרם למסך נזק או לא, אבל החברות בהחלט ממליצות שלא להחזיק מסכים במצב אופקי (זה כתוב בעמודים הראשונים של כמעט כל מסך).
ל-ט.ר. יש יתרון משמעותי עלינו - יש להם נתונים רשמיים של פיוניר, ואם יש תקלה, אני מניח שהאחריות עליהם.
אם הם מבטיחים שזה בסדר, אני מניח שזה בסדר.
ביקרתי שלשום בגליל והתרשמתי מ2 הדגמים של המעליות ומהמפעל עצמו-אגב המקום בפעילות תוססת ונראה שיש להם הרבה עבודה-כנראה לא מלקוחות פרטיים אלא יותר מרשתות שצריכות אמצעי תליה למסכים דקים
גיל ליזר מט ר אלקטרוניקה כתב לי EMAIL שיבדק אם מותר להשכיב פלזמה במעלית ולא חזר עד היום עם תשובה (עבר כבר חודש ימים מאז)
בכל מקרה מענין אם לפלזמה 43 אינץ שיש בהילטון במעלית נגרם נזק משכיבה ממושכת ומאיפה הביאו את המנגנון
סער מחברת גליל טוען שמנסיונו לא נגרם כל נזק (היתה בבעיה בדורות הקודמים של הפלזמות לדבריו)-אך הוא בעל אינטרס למכור את המתקן כמובן
האם טר אלקטרוניקנ מיבאים את המנגנון או שהוא מתוצרת הארץ
גכ מי יכול לעזור באינפורמציה לגבי איזה תשתית להביא לתקרה במסגרת שיפוץ חדר השינה ואיפה כדאי למקם DVD וממיר+MEDIA RECIVERומה עם מיקום העיניות
האם עדיפה פלזמה עם רמקולים מקורים תחתונים?
אני בכל מקרה הולך על האופציה של המעלית מהתקרה ואשמח לקבל עזרה ביעוץ
גיל ליזר מט ר אלקטרוניקה כתב לי EMAIL שיבדק אם מותר להשכיב פלזמה במעלית ולא חזר עד היום עם תשובה (עבר כבר חודש ימים מאז)
בכל מקרה מענין אם לפלזמה 43 אינץ שיש בהילטון במעלית נגרם נזק משכיבה ממושכת ומאיפה הביאו את המנגנון
סער מחברת גליל טוען שמנסיונו לא נגרם כל נזק (היתה בבעיה בדורות הקודמים של הפלזמות לדבריו)-אך הוא בעל אינטרס למכור את המתקן כמובן
האם טר אלקטרוניקנ מיבאים את המנגנון או שהוא מתוצרת הארץ
גכ מי יכול לעזור באינפורמציה לגבי איזה תשתית להביא לתקרה במסגרת שיפוץ חדר השינה ואיפה כדאי למקם DVD וממיר+MEDIA RECIVERומה עם מיקום העיניות
האם עדיפה פלזמה עם רמקולים מקורים תחתונים?
אני בכל מקרה הולך על האופציה של המעלית מהתקרה ואשמח לקבל עזרה ביעוץ