התנתקות סיגנל ה-HDMI ב-HDX 1000
שלום רב,
בכל פעם שאני מתחיל לנגן קובץ כלשהו ב-HDX, סיגנל ה-HDMI שהוא מוציא מתנתק ומתחבר מחדש (כעבור מספר שניות) עם תחילת ניגון הקובץ. ליתר דיוק כשניה או שתיים אחרי תחילת ניגון הקובץ.
הדבר קורה תמיד - קבצי מוסיקה וקבצי וידאו, ניגון מתפריטי הגוקבוקס וניגון מתפריטי ה-native של המכשיר, חיבור HDMI ישיר לטלויזיה וגם בחיבור דרך הרסיבר.
כך המכשיר שלי התנהג מאז ומעולם.
לאחרונה הופתעתי לגלות שבפופקורן C-200 הדבר אינו קורה כלומר המעבר מתפריטי המכשיר לקובץ שנבחר נעשה בצורה חלקה ללא התנתקות סיגנל ה-HDMI.
האם התנהגות זו מחויבת המציאות ב-HDX או שיש דרך לתקן זאת?
תודה.
בכל פעם שאני מתחיל לנגן קובץ כלשהו ב-HDX, סיגנל ה-HDMI שהוא מוציא מתנתק ומתחבר מחדש (כעבור מספר שניות) עם תחילת ניגון הקובץ. ליתר דיוק כשניה או שתיים אחרי תחילת ניגון הקובץ.
הדבר קורה תמיד - קבצי מוסיקה וקבצי וידאו, ניגון מתפריטי הגוקבוקס וניגון מתפריטי ה-native של המכשיר, חיבור HDMI ישיר לטלויזיה וגם בחיבור דרך הרסיבר.
כך המכשיר שלי התנהג מאז ומעולם.
לאחרונה הופתעתי לגלות שבפופקורן C-200 הדבר אינו קורה כלומר המעבר מתפריטי המכשיר לקובץ שנבחר נעשה בצורה חלקה ללא התנתקות סיגנל ה-HDMI.
האם התנהגות זו מחויבת המציאות ב-HDX או שיש דרך לתקן זאת?
תודה.
נסה לשחזר הגדרות יצרן ותעדכן את הקושחה האחרונה שיצאה..
Nba,
האם יש לך HDX1000? האם אתה יודע בוודאות שזו לא התנהגות "רגילה" של מכשיר זה (על אף שהיא בלתי סבירה ומעצבנת...)?
המכשיר בשימושי כבר כשנה וחצי. במהלך תקופה זו שידרגתי לכל קושחה חדשה שיצאה (למעט האחרונה שיצאה החודש).
כפי שציינתי, התנהגות זו הייתה קיימת אצלי מאז ומעולם.
אתה חושב ששחזור הגדרות יצרן יכול לפתור זאת?
האם יש לך HDX1000? האם אתה יודע בוודאות שזו לא התנהגות "רגילה" של מכשיר זה (על אף שהיא בלתי סבירה ומעצבנת...)?
המכשיר בשימושי כבר כשנה וחצי. במהלך תקופה זו שידרגתי לכל קושחה חדשה שיצאה (למעט האחרונה שיצאה החודש).
כפי שציינתי, התנהגות זו הייתה קיימת אצלי מאז ומעולם.
אתה חושב ששחזור הגדרות יצרן יכול לפתור זאת?
יש לי גם את המכשיר ומעולם זה לא קרה..
אמנם משמש כסטרימר שני אבל עדיין.
אתה עובד עם HDD פנימי?
אמנם משמש כסטרימר שני אבל עדיין.
אתה עובד עם HDD פנימי?
אגב, לפי מה שאתה מתאר זה סנכרון בין הHDMI למסך..
אני עובד גם עם HDD פנימי וגם עם רשת קוית.
ה-HDX מחובר לרסיבר ב-HDMI. בכל ניגון קובץ אני רואה ב-display של הרסיבר שהוא מפסיק לקבל סיגנל HDMI ולאחר מספר שניות מקבל מחדש (כשניה לאחר תחילת ניגון הקובץ). לשם בדיקה חיברתי ישירות לטלויזיה וגם בטלויזיה אני רואה את אובדן הסיגנל.
C-200 אשר חובר לאותו הרסיבר לא מתנהג כך...
אתה חושב שהשיחזור שהצעת קודם יכול לעזור?
יש לך הצעה אחרת?
ה-HDX מחובר לרסיבר ב-HDMI. בכל ניגון קובץ אני רואה ב-display של הרסיבר שהוא מפסיק לקבל סיגנל HDMI ולאחר מספר שניות מקבל מחדש (כשניה לאחר תחילת ניגון הקובץ). לשם בדיקה חיברתי ישירות לטלויזיה וגם בטלויזיה אני רואה את אובדן הסיגנל.
C-200 אשר חובר לאותו הרסיבר לא מתנהג כך...
אתה חושב שהשיחזור שהצעת קודם יכול לעזור?
יש לך הצעה אחרת?
א.נסה לנשחזר הגדרות יצרן ותתקין את העדכון האחרון
ב.נסה לא לעבוד עם הHDD הפנימי ותראה איך זה עובד.
ב.נסה לא לעבוד עם הHDD הפנימי ותראה איך זה עובד.
Alil, קרא את זה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 02#1090302
יכול להיות שגם אתה הפעלת את זה..
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 02#1090302
יכול להיות שגם אתה הפעלת את זה..
אני לא בטוח שהבנתי את הנושא שם עד הסוף...
אצלי אכן מוגדר output של 1080p 24hz (ליתר דיוק 23.976) וגם framerate sync מופעל. המסך שלי תומך ב-24fps.
אגב במסגרת בדיקותיי העברתי גם למצב auto וכן ביטלתי את ה-framerate sync. לא עזר...
קבצי הוידאו שאני מנגן רובם ככולם mkv ב-framerate של 23.976.
אצלי אכן מוגדר output של 1080p 24hz (ליתר דיוק 23.976) וגם framerate sync מופעל. המסך שלי תומך ב-24fps.
אגב במסגרת בדיקותיי העברתי גם למצב auto וכן ביטלתי את ה-framerate sync. לא עזר...
קבצי הוידאו שאני מנגן רובם ככולם mkv ב-framerate של 23.976.
אז ככה -
שחזרתי הגדרות יצרן - אין שינוי.
עדכנתי לקושחה האחרונה - אין שינוי.
שיחקתי לא מעט עם ה-audio/video settings - לא עזר.
אגב כשאני מפסיק את ניגון הקובץ, המעבר חזרה לתפריטי ה-HDX (או לגוקבוקס) נעשה בצורה חלקה ומהירה ללא אובדן הסיגנל.
Nba,
תוכל לתאר לי בדיוק את ה-settings אצלך?
תוכל לפרט לגבי הענין בשרשור אליו הפנת אותי?
עוד רעיונות?
שחזרתי הגדרות יצרן - אין שינוי.
עדכנתי לקושחה האחרונה - אין שינוי.
שיחקתי לא מעט עם ה-audio/video settings - לא עזר.
אגב כשאני מפסיק את ניגון הקובץ, המעבר חזרה לתפריטי ה-HDX (או לגוקבוקס) נעשה בצורה חלקה ומהירה ללא אובדן הסיגנל.
Nba,
תוכל לתאר לי בדיוק את ה-settings אצלך?
תוכל לפרט לגבי הענין בשרשור אליו הפנת אותי?
עוד רעיונות?
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא יודע אם זה קשור לאותה הבעיה אבל גם ב HDX שלי יש את אותה הבעיה.
ההבדל היחיד הוא שהרסיבר שלי משורשר באמצע כלומר אני מחובר עם HDMI מהHDX אל הרסיבר ומשם אל הפלזמה ב HDMI נוסף.
לפעמים,כשאני לוחץ על STOP בשלט,הרכיבים במערכת מאבדים סינכרון ואני מקבל מין מסך שחור שיכול להימשך מספר שניות עד שזה מסתדר.
הרסיבר הוא HK AVR 255 כאשר אפשרות ה AUTO PAL/NTSC SYNC מאופשרת.
ההבדל היחיד הוא שהרסיבר שלי משורשר באמצע כלומר אני מחובר עם HDMI מהHDX אל הרסיבר ומשם אל הפלזמה ב HDMI נוסף.
לפעמים,כשאני לוחץ על STOP בשלט,הרכיבים במערכת מאבדים סינכרון ואני מקבל מין מסך שחור שיכול להימשך מספר שניות עד שזה מסתדר.
הרסיבר הוא HK AVR 255 כאשר אפשרות ה AUTO PAL/NTSC SYNC מאופשרת.