טלויזיה פלזמה Samsung PS50B850 50 אינטש בעיית צפיה ביס
הי אני רוני ורכשתי טלויזיה פלזמה Samsung PS50B850 50 אינטש יש לי בעיה בשידורי יס כרגע יש לי ממיר שמחובר בRCA ורואים ממש לא יפה .היתה לי בסלון לפני פלזמה של פנסוניק 42 PW7 ראים הרבה יותר יפה כרגע בחדר שינה עם הפנסוניק מאשר בסלון עם הסמסונג הזמנתי ממיר HD של יס אני מקווה שזה יפתור את הבעיה
סרטי HD או בלו ריי רואים מעולה דרך המחשב המחשב מחובר עם כבל HDMI לTV אם למישהו נתקל באותה בעיה אז אשמח לפיתרון או אם ממיר של יס HD יפתור את הבעיה?
תודה רוני
סרטי HD או בלו ריי רואים מעולה דרך המחשב המחשב מחובר עם כבל HDMI לTV אם למישהו נתקל באותה בעיה אז אשמח לפיתרון או אם ממיר של יס HD יפתור את הבעיה?
תודה רוני
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
roni_aroni_a כתב:הי אני רוני ורכשתי טלויזיה פלזמה Samsung PS50B850 50 אינטש יש לי בעיה בשידורי יס כרגע יש לי ממיר שמחובר בRCA ורואים ממש לא יפה .היתה לי בסלון לפני פלזמה של פנסוניק 42 PW7 ראים הרבה יותר יפה כרגע בחדר שינה עם הפנסוניק מאשר בסלון עם הסמסונג הזמנתי ממיר HD של יס אני מקווה שזה יפתור את הבעיה
תודה רוני...
המסך הזה מוצג בעולם הדיגיטלי ברמת השרון . ורואים די טוב שידורי SD ביס .
לדעתי ממיר יס מקס HD בחיבור נכון וכיול נכון של הממיר יתנו תוצאה טבה יותר .
בנוסף כיול נכון של המסך יניב תוצאות טובות יותר .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תלוי באיזה חיבור,אסוידיאו,ארסיאי,או hdmi.וכן סוג ממיר.ממיר hd רק גורע משידורייsd.
עוד לא יצא לי לראות בפלזמה שדורsd גרוע.
יש תבניות בערוץ 144 לכיול עצמי של קונטרס ובהירות
שיכולות לעזור.
אבל איציק יכול אולי לתת לך את הערכים של הפלזמה בעולם הדיגטאלי?
http://www.hometheater.co.il/vt13645.%D ... 7%95%D7%9C
עוד לא יצא לי לראות בפלזמה שדורsd גרוע.
יש תבניות בערוץ 144 לכיול עצמי של קונטרס ובהירות
שיכולות לעזור.
אבל איציק יכול אולי לתת לך את הערכים של הפלזמה בעולם הדיגטאלי?
http://www.hometheater.co.il/vt13645.%D ... 7%95%D7%9C
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אחרי כיול של המסך ולאחר חיבור של HTPC סרטי בלו ריי רואים חבל על הזמן תמונה מדהימה 720 רואים טוב מאוד אבל יס HD רואים בסדר ואת שאר הערוצים לא רואים יפה חיברתי את ממיר הHD גם בRCA רואים הרבה יותר יפה אבל זה מטרד לראות TV להעביר לRCA וHD להעביר לHDMI בקיצור מטרד יש למישהו רעיון יותר מקורי?
תודה רוני
תודה רוני
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
roni_aroni_a כתב:אחרי כיול של המסך ולאחר חיבור של HTPC סרטי בלו ריי רואים חבל על הזמן תמונה מדהימה 720 רואים טוב מאוד אבל יס HD רואים בסדר ואת שאר הערוצים לא רואים יפה חיברתי את ממיר הHD גם בRCA רואים הרבה יותר יפה אבל זה מטרד לראות TV להעביר לRCA וHD להעביר לHDMI בקיצור מטרד יש למישהו רעיון יותר מקורי?
תודה רוני...
ממיר יס מקס HD יש לו יכולת שידור ב SD טובה יותר ממיר יס HD הישן .
לכן לדעתי תראה טוב יותר שידורי SD דרך ממיר יס מקס HD בחיבור HDMI .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"