אני באמת צריך עזרה......
אני רוצה לשדרג את ה-JAMO CORNET 195 שברשותי, הגיע הזמן. ברשותי YAMAHA RXV-2600 לא בטוח שכרגע אני רוצה להוסיף מגבר סטריאו יעודי.
אני רוצה למקסם את התקציב שלי שעומד על 10000 ש"ח לרמקולים קדמיים, שכמובן שהסאונד שלהם ימצא חן בעיני.
שמעתי כבר את ה-MEZZO 6, OPERA GRAND MEZZA, DALI IKON 6,FOCAL JMLAB 816V אני לא רוצה להאזין יותר מידי, כי אני כבל מבולבל לגמרי.
האם באמת כדאי להוציא כרגע את הכסף רק על רמקולים או לפרק את התקציב ולהוסיף מגבר יעודי
חבל להוציא כסף סתם על רמקולים שלא מתאימים לסנטר ולאחוריים שלך, פרט חשוב במיוחד אם אתה אוהב לשמוע בסטריאו (5 ערוצים) כי ככה גוון הרמקולים שונה והסאונד יהיה לא טבעי ולא נעים לאוזן. לאחר מכן שיהיה לך תקציב נוסף לשידרוג הרסיבר שים עין על הרסיברים של אונקיו באיזור ה 5000 -6000 ש"ח ואז החבילה תיהיה מושלמת.
alicenir כתב:אבל אני רוצה איכות בסטריאו בעיקר.
חוץ מזה אין לאמנון במלאי כלום - צילצלתי.....
...
תשמע את הRS 6 בכל פורמט שרק תרצה ואני מבטיח לך שתעדיף אותו על פני הרבה רמקולים שעולים פי 2 ממנו. רמקול מדהים. אני לא מעודכן במלאי של אמנון סאונד אבל אני בטוח שאם תרצה הוא יוכל להזמין לך אותם (או את הדגם החדש שלהם)
alicenir כתב:רק שתהיה בעיניינים הרסיבר שיש לי עלה בזמנו קרוב ל-12000 וזכה פה באתר כרסיבר השנה או משהו כזה - בעיקר בגלל יכולות הסטריאו שלו...
...
לא אמרתי שהרסיבר שלך הוא רסיבר לא טוב, למעשה לדעתי הוא בין הרסיברים האחרונים שימאהה ייצרה כמו שצריך לפני שהתחילה הנפילה שלהם ברמה. כמו כן הוא שווה היום כ 3000-4000 בשוק יד 2 , רק שתיהיה בעיניינים. הזמן זז, הטכנולוגייה מתקדמת ובניגוד למגברים של סטריאו ששומרים על ערכם הערך של הרסיברים יורד. לסיכום נתתי לך את העצה שלי, תעשה איתה מה שאתה חושב לנכון לעשות ואתה מוזמן לחכות למישהו שיתן לך את התשובה שאתה מקווה לקבל. בהצלחה .
אני הבעלים של MA RS6.
שילובו עם רסיבר ימהה לא הכי אופטימאלי ...
כנ"ל IKON 6.
אם אתה אוהב את RS6 בתקציב של 10K הייתי משדך להם את Exposure 2010S.
אם אתה רוצה לחסוך - NAD C355 (כמו הסטאפ שלי). את NAD גם תוכל לשמוע איתם אצל אמנון.
valer_valer כתב:אני הבעלים של MA RS6.
שילובו עם רסיבר ימהה לא הכי אופטימאלי ...
כנ"ל IKON 6.
אם אתה אוהב את RS6 בתקציב של 10K הייתי משדך להם את Exposure 2010S.
אם אתה רוצה לחסוך - NAD C355 (כמו הסטאפ שלי). את NAD גם תוכל לשמוע איתם אצל אמנון.
...
מדובר ב2600 לא ב2700, הסאונד שלו הרבה יותר מאוזן ופחות בהיר מהדגמים החדשים ולכן במקרה הזה הימאהה (במיוחד במצב של הPure direct) עשויי להיות מספיק טוב וגם אז ניתן לשפר את האיכות עם נגן יעודי טוב (ממליץ על נגן ברמת הכניסה של קיימבריידג אפילו שיהיה טוב יותר מכל דיודי שעולה פי 2 ממנו בסטריאו). בקשר לנאד, אני דווקא לא התלהבתי מהשילוב הזה (נשמע לי טיפה יבש ולא מרגש) אבל על טעם וריח אין להתווכח.
היי,
אני חולק על החברים פה, תשקיע את הכל בשידרוג הקדמיים, רמקולים ובמיוחד קדמיים הם השינוי הגדול ביותר במערכת.
אח"כ תשדרג הגברה/סנטר מאותה סידרה בלבד !
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
niko כתב:היי,
אני חולק על החברים פה, תשקיע את הכל בשידרוג הקדמיים, רמקולים ובמיוחד קדמיים הם השינוי הגדול ביותר במערכת.
אח"כ תשדרג הגברה/סנטר מאותה סידרה בלבד !
...
במערכת ק"ב כל רכיב חשוב. ברגע שרכיב מסויים לא עומד בקצב של שאר הרכיבים הוא הופך להיות צוואר בקבוק ומוריד את הביצועים של המערכת. הדבר הכי חכם שאפשר לעשות בתקציב הזה הוא החלפת כל הרמקולים לאותה חברה/סידרה בו זמנית על מנת להשיג דיל יותר טוב, לחסוך בכסף ולא פחות חשוב, להנות ישר מההשקעה ולא להתבאס בגלל אי התאמה בין הרכיבים (אפילו אם היא זמנית).