למישהו יש EPG?
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
איפה?
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אני לא מבין.
אם באתר של הרשות השניה יש את כל לוחות המשדרים של ערוץ 10 וערוץ 2 מה הבעיה להעביר את זה ל-EPG?
מבחינת שידורי ניסיון, אני מבין שיכולים להיות הפרעות (למרות שמה שיש זה למעשה חוסר קליטה מוחלט בשעות מסוימות של היום) אבל ה-EPG כבר עבד בסדר, מה קרה עכשיו?
ואולי זה רק אני.
מישהו עם DTT יכול לאשר שאין EPG?
אם באתר של הרשות השניה יש את כל לוחות המשדרים של ערוץ 10 וערוץ 2 מה הבעיה להעביר את זה ל-EPG?
מבחינת שידורי ניסיון, אני מבין שיכולים להיות הפרעות (למרות שמה שיש זה למעשה חוסר קליטה מוחלט בשעות מסוימות של היום) אבל ה-EPG כבר עבד בסדר, מה קרה עכשיו?
ואולי זה רק אני.
מישהו עם DTT יכול לאשר שאין EPG?
- oferlaor
- מנהל

במפגש האחרון שלי עם אנשי הרשות השניה הם דיברו על מאי בתור היעד להפסקת שידורי הנסיון ולהעלאת הפרסומות של מודעות לנושא ה-DTT.
מאז היה שקט מוחלט מצידם.
כרגע לדעתי אין להם אפילו תקצוב סביר או צוות שעושה את ה-EPG. הם לא מקבלים אותו משום מקום אחר, ולדעתי עדיין אין חיבור ישיר בין ערוץ 2/10 לבינם שמעביר להם EPG באופן חי (בניגוד ליס ולהוט למשל).
משמעות הדבר שעדיין יש איזו פקידה באיזו פינה שהפילו עליה משימה להקליד את ה-EPG, כשלמיטב ידיעתה בערך 3 אנשים בעולם רואים את מה שהיא כותבת.
בהתחשב בכל זה, אני מתפלא שזה עובד כ"כ הרבה זמן עם כ"כ מעט פאשלות.
מאז היה שקט מוחלט מצידם.
כרגע לדעתי אין להם אפילו תקצוב סביר או צוות שעושה את ה-EPG. הם לא מקבלים אותו משום מקום אחר, ולדעתי עדיין אין חיבור ישיר בין ערוץ 2/10 לבינם שמעביר להם EPG באופן חי (בניגוד ליס ולהוט למשל).
משמעות הדבר שעדיין יש איזו פקידה באיזו פינה שהפילו עליה משימה להקליד את ה-EPG, כשלמיטב ידיעתה בערך 3 אנשים בעולם רואים את מה שהיא כותבת.
בהתחשב בכל זה, אני מתפלא שזה עובד כ"כ הרבה זמן עם כ"כ מעט פאשלות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אולי יעשו EPG שיתופי - ואנשים יוכלו להציע שינויים ולעדכן?
נוכל גם לעשות באנגלית?
נוכל גם לעשות באנגלית?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לעופר -במפגש האחרון שלי עם אנשי הרשות השניה הם דיברו על מאי בתור היעד להפסקת שידורי הנסיון...
האם הכוונה בדבריך שמדובר בהפסקה הפסקה. או פשוט שהם יפסיקו להכריז על זה בתור "שידורי ניסיון", ויתחילו להכריז על זה בתור "תחילת שידורים בפועל".
נראה לי שזה פזיז מדיי להכריז על תחילת השידורים הרשמית - כשעדיין לא התקדמו מספיק בעניין ה- EPG, לא התקדמו בכלל מבחינת הטלטקסט של החינוכית, ולא התקדמו מבחינת הגדלת מספר המשדרונים הפרוסים בארץ.
- oferlaor
- מנהל

מוזר, אני רואה EPG מיידי (כלומר, איזו תוכנית משודרת כרגע) אבל לא מה יהיה מחר למשל.
- oferlaor
- מנהל

טוב, אחרי שסגרתי את ה-MEDIA CENTER ופתחתי מחדש, ה-EGP תקין לחלוטין.
למי שזה לא עובד - בבקשה לעדכן אותנו - איפה פיזית (בארץ) הבעיה קיימת ועם איזה ציוד.
למי שזה לא עובד - בבקשה לעדכן אותנו - איפה פיזית (בארץ) הבעיה קיימת ועם איזה ציוד.
- oferlaor
- מנהל

לגבי סוף שידורי הנסיון, התכוונתי שהם יעברו למתכונת שידורים מלאה ורשמית.
לגבי בקעת אונו. נסה לאפס את המכשיר או את הערוצים. יתכן בעיה בממיר.
לגבי בקעת אונו. נסה לאפס את המכשיר או את הערוצים. יתכן בעיה בממיר.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זהו. שב- DVB-T הישראלי אין טלטקסט, כמובן.asaf23 כתב:יש טלטקסט. בשעות שהחינוכית משדרת. (באנלוגי, לא בדקתי בדיגיטלי).sathack כתב:לא נראה לי בכלל שיהיה טלטקסט. מישהו הבטיח את זה בכלל ?......
אני מצפה שזה יועבר גם בשידור הדיגיטאלי, למרות שבכל מקרה הטלטקסט הישראלי הוא מתחת לכל ביקורת, ויש דפים שלא עודכנו כבר 10 שנים.
אבל זה מקובל מאוד בחו"ל, פשוט בכל התחנות בחו"ל יש טלטקסט, זה הרבה יותר נוח מאשר להיכנס לאתר אינטרנט של הערוץ, פשוט אתה מקבל המון מידע בזכות הטלטקסט, הרי אתה כבר יושב מול הטלווזיה, יש מדינות שמשתמשות בזה המון.
לדוגמא :
בפרומו של תוכניות בחו"ל תמיד אומרים ש- "אם אתם רוצים יותר פרטים על התוכנית כנסו לטלטקסט בעמוד XXX "
הייתי בטוח שיש גם בשידור דיגיטלי, אני אשאל את החינוכית. ממה שראיתי הטלקסט די מעודכן, מה שכן מוזר ולא הגיוני הוא שיש טלטסקט רק בשעות של החינוכית. זה אמור להיות מידע חיוני.dvb-acavish כתב:זהו. שב- DVB-T הישראלי אין טלטקסט, כמובן.asaf23 כתב:יש טלטקסט. בשעות שהחינוכית משדרת. (באנלוגי, לא בדקתי בדיגיטלי).sathack כתב:לא נראה לי בכלל שיהיה טלטקסט. מישהו הבטיח את זה בכלל ?......
אני מצפה שזה יועבר גם בשידור הדיגיטאלי, למרות שבכל מקרה הטלטקסט הישראלי הוא מתחת לכל ביקורת, ויש דפים שלא עודכנו כבר 10 שנים.
אבל זה מקובל מאוד בחו"ל, פשוט בכל התחנות בחו"ל יש טלטקסט, זה הרבה יותר נוח מאשר להיכנס לאתר אינטרנט של הערוץ, פשוט אתה מקבל המון מידע בזכות הטלטקסט, הרי אתה כבר יושב מול הטלווזיה, יש מדינות שמשתמשות בזה המון.
לדוגמא :
בפרומו של תוכניות בחו"ל תמיד אומרים ש- "אם אתם רוצים יותר פרטים על התוכנית כנסו לטלטקסט בעמוד XXX "...