מכירות ה PS3 SLIM שוברות שיאים, כרגע יש רק 4 מיליון יותר XBOX מ PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73366
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.playstationuniversity.com/ps ... o-go-3704/

מסתבר שמאז ההשקה של ה PS3 SLIM סוני שוברת שיאי מכירות של עצמה פר שנה. האתר הבא מציג טבלה המראה שבחצי שנה בלבד מאז השקתו של ה SLIM סוני מכרה יותר קונסולות מבשנה שלמה אשתקד, מה שאומר שהשנה תהיה שנת שיא במכירות של ה PS3.

http://www.playstationuniversity.com/ps ... lion-3698/

מה שהכי הפתיע אותי הוא צימצום הפער הרציני - כרגע יש רק 4 מיליון יותר XBOX בשוק מאשר PS3 (להזכירכם - ל XBOX היה שנה שלמה של בלעדיות בשוק עקב השקתו שנה לפני ה PS3). הנה נתוני המכירות פר שנה בהשוואה ישירה:
[left]
2005-06
Xbox 360 – 5.0 million units

2006-07
360 – 6.6m
PS3 – 4.2m

2007-08
360 – 8.7m
PS3 – 10.0m

2008-09
360 – 11.1m
PS3 – 9.6m

2009-10
360 – 8.8m
PS3 – 9.7m[/left]

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

שכח מכל מה שידעת, התלת מימד ופרוייקט נט"ל הם שניהם DISRUPTIVE TECHNOLOGIES ואי אפשר אפילו לנסות ולצפות את ההשפעה שלהם על התחום הזה.

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

החשבון של "רק 4 מיליון יחידות" הוא מוזר מפני שאם מסכמים את כל המספרים שרשמת, אז מקבלים:
40.2 מיליון יחידות 360
33.5 מיליון יחידות PS3

שזה כמעט פי 2 מ-4...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

יוסי - אל תשכח את הקונסולות שהתפגרו. אחרי שמורידים אותן, הפרש של 4 מיליון נראה סביר בהחלט.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

yossigab כתב:החשבון של "רק 4 מיליון יחידות" הוא מוזר מפני שאם מסכמים את כל המספרים שרשמת, אז מקבלים:
40.2 מיליון יחידות 360
33.5 מיליון יחידות PS3

שזה כמעט פי 2 מ-4...
...
יוסי, נכון שלא נכנסת ללינק שנתתי ולא קראת מה כתוב שם? :roll:

[left]These sales bring total sales to 40.2 million Xbox 360’s and 33.5 million PS3’s. That’s a difference of 6.7 million units. However, there’s something we’re not telling you. Sony has yet to announce it’s last quarter’s results, meaning that the Xbox 360’s numbers are made up of three fiscal quarters, compared to only two for the PS3. And as you can see the PS3 already leads by almost one-million units[/left]

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #6 

Huber כתב:
yossigab כתב:החשבון של "רק 4 מיליון יחידות" הוא מוזר מפני שאם מסכמים את כל המספרים שרשמת, אז מקבלים:
40.2 מיליון יחידות 360
33.5 מיליון יחידות PS3

שזה כמעט פי 2 מ-4...
...
יוסי, נכון שלא נכנסת ללינק שנתתי ולא קראת מה כתוב שם? :roll:

[left]These sales bring total sales to 40.2 million Xbox 360’s and 33.5 million PS3’s. That’s a difference of 6.7 million units. However, there’s something we’re not telling you. Sony has yet to announce it’s last quarter’s results, meaning that the Xbox 360’s numbers are made up of three fiscal quarters, compared to only two for the PS3. And as you can see the PS3 already leads by almost one-million units[/left]
...
ואללה... :D :wink:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

oferlaor כתב:שכח מכל מה שידעת, התלת מימד ופרוייקט נט"ל הם שניהם DISRUPTIVE TECHNOLOGIES ואי אפשר אפילו לנסות ולצפות את ההשפעה שלהם על התחום הזה.
...
צפי שלי? הנאטאל אם הוא באמת כמו שהוא מתואר יתפוס יותר מה MOVE של ה PS3 מהסיבה הפשוטה - הוא פונה יותר לשוק הקז'ואל מלשוק ההרדקור ונינטנדו כבר הוכיחה לנו שהשוק הזה עצום.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #8 

מעניין אותי מאוד לדעת כמה בעלי פס3 יש לעומת בעלי אקס בוקס 360 (כלומר, לא כמה נמכרו כי בטוח יש אנשים משני המחנות שקנו יותר מאחד מסיבות כאלה ואחרות, אלה כמה אנשים מחזיקים יחידה עובדת מכל קונסולה).
ואני לא כל כך בטוח שתלת מימד, MOVE או נאטל ימכרו כל כך הרבה קונסולות. במיוחד לא תלת מימד. גם נטאל וגם MOVE נראים לי כמו אחלה דבר, שבסופו של דבר הקונה הממוצע יסתכל, יראה שהWII עולה פחות\יראה שיש לו כבר WII ויוותר.

בכל אופן, כל הכבוד לסוני. בשנה וחצי האחרונות יצאו המון משחקים בלעדיים מעולים ואני שמח שהמכירות של הפס3 מראות את זה. מה שהכי חשוב זה לא הטכנולוגיה אלא החוויה של המשחק וסוני עושה למיקרוסופט בית ספר כרגע (וזאת בניגוד ללפני כמה שנים שמיקרוסופט הציעה חבילה הרבה יותר מעניינת מסוני).

SimonSix
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 131
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #9 

האמת, הנתונים האלה באמת מעניינים אתכם?
ונניח וסוני תצליח להעפיל למקום הראשון, אז יופי.

:D

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #10 

Huber כתב:
oferlaor כתב:שכח מכל מה שידעת, התלת מימד ופרוייקט נט"ל הם שניהם DISRUPTIVE TECHNOLOGIES ואי אפשר אפילו לנסות ולצפות את ההשפעה שלהם על התחום הזה.
...
צפי שלי? הנאטאל אם הוא באמת כמו שהוא מתואר יתפוס יותר מה MOVE של ה PS3 מהסיבה הפשוטה - הוא פונה יותר לשוק הקז'ואל מלשוק ההרדקור ונינטנדו כבר הוכיחה לנו שהשוק הזה עצום.
...
מסכים לגמרי. אם הנטאל עד כדי כך טוב אני עשוי לקנות בשבילו את ה XBOX
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

SimonSix כתב:האמת, הנתונים האלה באמת מעניינים אתכם?
ונניח וסוני תצליח להעפיל למקום הראשון, אז יופי.

:D
...
כן, בתור בעל PS3 ברגע שהקונסולה שברשותי מדשדשת במכירות ז"א שהשוק של רוכשי המשחקים שלה קטן יותר ובמקביל המאמץ של מפתחי המשחקים להרים בשבילה משחקים בכל רמה (גם במולטי פלטפורם וגם בבילעדיים). לכן אני אישית אשמח אם סוני יישרו קו מול מיקרוסופט.

Pavelz - אם הנאטאל כ"כ מוצלח כפי שהם מתארים, גם אני שוקל להכניס XBOX במקביל ל PS3. אני אישית אחכה שזה יצא בשביל לראות אם זה ממומש כמו שהם הבטיחו או שזה היה רק הייפ.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”