הנה משהו שכנראה לא נזכה לראות היום, נתקלתי בזה במקרה ב"אתהצינור", בהחלט ימים תמימים יותר:
כשהעולם היה צעיר ונאיבי - ביל גייטס משבח את אפל
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש הרבה מחמאות של גייטס על אפל במהלך השנים. אני זוכר אירוע שגייטס ישב בו ליד ג'ובס ושאלו אותו במה הוא מקנא בו, וגייטס אמר שהוא מקנא בו על הטעם שלו - הטעם שלו בעיצוב, בתוכנה, באנשים..
מצחיק שג'ובס נתן כדוגמה את הפונטים. אני לא יודע כמה זה ידוע אבל ג'ובס מאוד אוהב פונטים יפים ולפי סטיב ווזניאק (החצי השני של סטיב ממיסדי אפל) למד קליגרפיה באוניברסיטה לאחר שנשר מהלימודים.
אני חייב להסכים - למיקרוסופט אין איזשהו כיוון אסתטי מסויים במוצרים, והזריקות שלהם לכל הכיוונים ברוב המוחלט של המקרים מובילות לחבילות לא יפות. אפל, לעומת זאת, תמיד מוציאים מוצר שהוא או יפה (לזמנו לפחות) או מאוד נעים לעין. מצד שני, כמו שסטיב ג'ובס אמר, מיקרוסופט הרוויחו את ההצלחה שלהם. יש יותר מקו עיצוב טוב למוצר.
אני חייב להסכים - למיקרוסופט אין איזשהו כיוון אסתטי מסויים במוצרים, והזריקות שלהם לכל הכיוונים ברוב המוחלט של המקרים מובילות לחבילות לא יפות. אפל, לעומת זאת, תמיד מוציאים מוצר שהוא או יפה (לזמנו לפחות) או מאוד נעים לעין. מצד שני, כמו שסטיב ג'ובס אמר, מיקרוסופט הרוויחו את ההצלחה שלהם. יש יותר מקו עיצוב טוב למוצר.