dome 560...טוב קניתי את הסט!..
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
הכי חשוב שלטעמך זה נשמע כמו שצריך.תתחדש ותהנה מכול רגע
.
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
גם אני לא אודיופיל ולא נראה לי שאהיה..וזו הסיבה שאמרתי אולי 20 פעם כבר חחח שמבחינתי הם מצוינים..לי,לדרישות שלי..
וגם אני לא מבין גדול אבל אני מאמין שהם יחסית ממש טובים לעומת כל הסטים הממש פשוטים שיש בשוק.אחרת למה שימכרו אותם בסביבות פי 6?..
ובאמת תודה רבה לכולם על ההתייחסות והרצון לעזור או להביע דעה!..
מקווה שייצא לי להשמיע אותם למישהו שמבין ,שיגיד פתאום שהם אחלה..חח
אם יש מישהו מראשון..חח
וגם אני לא מבין גדול אבל אני מאמין שהם יחסית ממש טובים לעומת כל הסטים הממש פשוטים שיש בשוק.אחרת למה שימכרו אותם בסביבות פי 6?..
ובאמת תודה רבה לכולם על ההתייחסות והרצון לעזור או להביע דעה!..
מקווה שייצא לי להשמיע אותם למישהו שמבין ,שיגיד פתאום שהם אחלה..חח
אם יש מישהו מראשון..חח
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

לא בהכרח!אני לא אחד שנמשך אחרי גודל ועיצוב!
פשוט לפעמים זה עושה את כל ההבדל בין מוצר ממש פשוט למוצר איכותי יותר...
מסכימים איתי שגם בפחות טובים יש טוב יותר וטוב פחות?
בכל אופן לשני חברים שלי יש magic 5 והם ממש אבל ממש לא כמו מה שקניתי!
החל במידות האלמנטים של האחוריים,במידות הפיזיות ובעוצמתיות ובאיכות בפרט!
חשוב להדגיש שבדקנו את שני הסטים עם אותו רסיבר ובאותו חדר ומיקום רמקולים...חחח ניסינו להיות מקצוענים...חח ובדקנו בגלל שחבר שלי אמר ש"הכל אותו ***" אז החלטנו לבדוק..
וההספק הוא 200 בכל אחד מהקידמיים ו150 בסראונד וסנטר.
פשוט לפעמים זה עושה את כל ההבדל בין מוצר ממש פשוט למוצר איכותי יותר...
מסכימים איתי שגם בפחות טובים יש טוב יותר וטוב פחות?
בכל אופן לשני חברים שלי יש magic 5 והם ממש אבל ממש לא כמו מה שקניתי!
החל במידות האלמנטים של האחוריים,במידות הפיזיות ובעוצמתיות ובאיכות בפרט!
חשוב להדגיש שבדקנו את שני הסטים עם אותו רסיבר ובאותו חדר ומיקום רמקולים...חחח ניסינו להיות מקצוענים...חח ובדקנו בגלל שחבר שלי אמר ש"הכל אותו ***" אז החלטנו לבדוק..
וההספק הוא 200 בכל אחד מהקידמיים ו150 בסראונד וסנטר.
שלום אריאל242ariel242 כתב:טוב ככה..קניתי את הסט לאחר בדיקה אצל הבנאדם והם התגלו כרמקולים מצוינים בהחלט!..
ולמי שאמר שהם מדבקה..הם מיוצרים ע"י gold sky בארה"ב..אולי גם מדבקה אבל לפחות לא סין..
הם נראים מצוין ונשמעים מצוין ובמחיר שהבאתי אותם זו ממש בדיחה!..
אז תודה לכולם על החוות דעת והעזרה שלפני למרות שהחלטתי למרות "אזהרותיכם" ללכת ולראות במה מדובר..
בקרוב אעלה תמונות וגם חוות דעת סופית לאחר הרכבה לרסיבר והכל בעז"ה..
אחלה יום לכולכם!.....
כנס לקישור המצורף.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... sc=0&ssc=0
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

וואי וואי איזה קטילה הביאו להם שם!...חחח
ולא שלא ידעתי שהם זולים ובאיכות ירודה יחסית..(ואף אמרתי את זה כמה פעמים)לי הם מספיקים וגם במבחן שעשינו הם יצאו יותר טובים מהסט של חבריי...אולי בגלל התיבות היותר גדולות,אולי בגלל לא יודע למה..
ככה שלהביא לי כתבות עליהם לא מחדש לי(אבל תודה!)כי אם הם יצאו יותר טובים מסט אחר,מספיק לי!
בכל אופן,תודה ותאמין לי שפראייר לא יצאתי!..ובזה אני גם מרוצה..
אני בנאדם שמעריך ואוהב דברים איכותיים אבל שאין לו כ"כ בעיה עם דברים פחות טובים,יש לי בעיה לשלם עליהם מחיר "הוגן"..אבל במחיר בדיחה,מתאים לי..
וכמו שאמרנו,עד שלא אדע ואשמע ואוכל להרגיש את ההבדל,כנראה שאחשוב שהם מצוינים...אבל נכון לעכשיו,טוב לי איתם והם מספקים אותי בצליל...
אחלה יום!...
אגב,באיזה גובה מומלץ לתלות את הסראונד ואת הסנטר?..שאני אומר "גובה" אני מתכוון גובה אוזן?,מעל גובה האוזן?..
ולא שלא ידעתי שהם זולים ובאיכות ירודה יחסית..(ואף אמרתי את זה כמה פעמים)לי הם מספיקים וגם במבחן שעשינו הם יצאו יותר טובים מהסט של חבריי...אולי בגלל התיבות היותר גדולות,אולי בגלל לא יודע למה..
ככה שלהביא לי כתבות עליהם לא מחדש לי(אבל תודה!)כי אם הם יצאו יותר טובים מסט אחר,מספיק לי!
אני בנאדם שמעריך ואוהב דברים איכותיים אבל שאין לו כ"כ בעיה עם דברים פחות טובים,יש לי בעיה לשלם עליהם מחיר "הוגן"..אבל במחיר בדיחה,מתאים לי..
וכמו שאמרנו,עד שלא אדע ואשמע ואוכל להרגיש את ההבדל,כנראה שאחשוב שהם מצוינים...אבל נכון לעכשיו,טוב לי איתם והם מספקים אותי בצליל...
אחלה יום!...
אגב,באיזה גובה מומלץ לתלות את הסראונד ואת הסנטר?..שאני אומר "גובה" אני מתכוון גובה אוזן?,מעל גובה האוזן?..
העיקר שאתה מרוצה,זה הכי חשוב.242ariel242 כתב: ככה שלהביא לי כתבות עליהם לא מחדש לי(אבל תודה!)כי אם הם יצאו יותר טובים מסט אחר,מספיק לי!
...
נערך לאחרונה על ידי Rainbow ב 29/04/2010 18:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אחלה!תודה!תקף גם לגבי הסנטר?
ואם אין אפשרות להציב אותו בגובה האוזן?עדיף למעלה או למטה?
ואם אין אפשרות להציב את זוג הסראונד בגובה האוזן,תליה בגובה והטיה כלפי האוזן תעשה עבודה דומה?
ואם אין אפשרות להציב את זוג הסראונד בגובה האוזן,תליה בגובה והטיה כלפי האוזן תעשה עבודה דומה?
נו באמת, אם אתה יודע מה אתה שואל242ariel242 כתב:אחלה!תודה!תקף גם לגבי הסנטר?
ואם אין אפשרות להציב את זוג הסראונד בגובה האוזן,תליה בגובה והטיה כלפי האוזן תעשה עבודה דומה?...
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

מה זאת אומרת?
שאלתי איפה צריך לשים אותם!לפני שענית,איך יכולתי לדעת שצריך בגובה האוזן ושאין לי אפשרות לשים אותם שם?לכן שאלתי אם זה בסדר בהטיה כשהם למעלה!אני לא מנסה להציק עם שאלות או משהו!
ואל תשכח שאני לא כזה מבין בזה!..
שאלתי איפה צריך לשים אותם!לפני שענית,איך יכולתי לדעת שצריך בגובה האוזן ושאין לי אפשרות לשים אותם שם?לכן שאלתי אם זה בסדר בהטיה כשהם למעלה!אני לא מנסה להציק עם שאלות או משהו!
ואל תשכח שאני לא כזה מבין בזה!..
יש פה אי הבנה, דברי נכתבו בהומור ולא התכוונתי לעקוץ, שיהיה לך ערב מצויין242ariel242 כתב:מה זאת אומרת?
ואל תשכח שאני לא כזה מבין בזה!.....
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

סורי שחשבתי!אבל לא רציתי שייצא מצב שאני מציק לכם או משהו..הייתי צריך הכוונה..לא מבין במה הכי עדיף וכו'...בכל אופן,אני יותר חזק בעבודות דקורציה וגבס..חח ולכן,עוד מעט,שיסתיים הפרויקט,אעלה תמונות של החירבה שיהפוך לקולנוע הביתי שלי!..