dome 560...טוב קניתי את הסט!..

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
242ariel242 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

טוב ככה..קניתי את הסט לאחר בדיקה אצל הבנאדם והם התגלו כרמקולים מצוינים בהחלט!..

ולמי שאמר שהם מדבקה..הם מיוצרים ע"י gold sky בארה"ב..אולי גם מדבקה אבל לפחות לא סין..

הם נראים מצוין ונשמעים מצוין ובמחיר שהבאתי אותם זו ממש בדיחה!..

אז תודה לכולם על החוות דעת והעזרה שלפני למרות שהחלטתי למרות "אזהרותיכם" ללכת ולראות במה מדובר..

בקרוב אעלה תמונות וגם חוות דעת סופית לאחר הרכבה לרסיבר והכל בעז"ה..

אחלה יום לכולכם!..
נערך לאחרונה על ידי 242ariel242 ב 27/04/2010 21:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מדבקה מארץ המדבקות.

אל תתקרב.

242ariel242 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

מדבקה ב2600 ש"ח?..אתה מכיר את הרמקולים או ניחוש מוצלח אולי?..

וכמו שאמרתי..אני לא מחפש היי אנד או משהו..ובמחיר שהציעו לי אותם..שווה לקחת טוסטר מקולקל.. :lol:

תראה,אני לא מבין הרבה בתחום ה"מדבקות" אבל הם גם יחסית גדולים פיזית בהשוואה לחברות מדבקה "מוכרות"..שבהן,לפי מה שאני יודע,הרמקולים יחסית קטנים(סביבות ה80 ס"מ)..מה שגם מראה על חוסר מקצועיות..

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

הגודל לא אומר כלום, יש רמקולים מדפיים קטנים שיאכלו את ה"גדולים פיזית" לארוחת בוקר.

לגבי המחיר - גם לא אומר כלום.

אתה לא סומך עלי תסמוך על גוגל - תחפש ותמצא שהרמקולים האלה מופיעים רק באתרים ישראליים, אין שום חברת רמקולים מוכרת הנקראת Dome והם נראים בדיוק כמו הרבה מאוד רמקולי מדבקה אחרים.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

Re: dome 560...

שליחה #5 

242ariel242 כתב:מישהו מכיר את הסט הזה?..חוות דעת כלשהן?..קישור לאתר יצרן?..

כל מה שמצאתי זה שהוא נמכר בחנות מסוימת בארץ ושהוא עולה 2600 ש"ח..ועוד כמה נתונים עליו..

אבל מישהו מכיר או שמע מעבר?..

חשוב לי לציין שאני לא מחפש משהו היי אנד ואני רוצה לדעת אם לקנות את הסט הנ"ל ביד שנייה..
אם הוא איכותי ואמין ועד כמה היצרן/דגם מומלץ או מוכר בתור רמקול טוב..

תודה רבה ויום יפה!
...
dome/ adc/ eltax/ peerless/ heyundi/sansui/coda ועוד רבים...
אותה גברת בשינוי הדרת...

מדובר על תיבות עץ מעוצבות, ותו לא...

242ariel242 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

uriler- ממש לא התכוונתי שאני לא מאמין או משהו בסגנון!..פשוט אני רגיל למותגי מדבקה שנראים זול יותר וקטנים הרבה יותר!..

וידוע לי שיש רמקולי מדף שאוכלים אותם אבל התכוונתי לחברות מדבקה..שבהן,הרמקולים הקטנים יותר,בדרך כלל איכותיים פחות!..

לגבי eltax-אני רואה שיש להם אתר חברה עם קטלוג והחברה משנת 1959!..
ולגבי sansui..פעם היא הייתה חברה רצינית?או גם אז הייתה חברת מדבקה?

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

242ariel242 כתב:uriler- ממש לא התכוונתי שאני לא מאמין או משהו בסגנון!..פשוט אני רגיל למותגי מדבקה שנראים זול יותר וקטנים הרבה יותר!..

וידוע לי שיש רמקולי מדף שאוכלים אותם אבל התכוונתי לחברות מדבקה..שבהן,הרמקולים הקטנים יותר,בדרך כלל איכותיים פחות!..

...
פעם זה היה פעם...
היום הכל מיוצר תחת אותו הבית חרושת...

מה שנשאר זה רק השם...שווה ערך למדבקה.

פירלס היו בין החברות המוערכות ביותר בעולם...פעם

242ariel242 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

זהו..כי יש לי שני רמקולים שלהם מלפני בערך 17-20 שנים בערך..אני משער שזו בערך התקופה שהם היו טובים..חח

וראית מה כתבתי בראשית הנושא?..העריכה?

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

242ariel242 כתב:זהו..כי יש לי שני רמקולים שלהם מלפני בערך 17-20 שנים בערך..אני משער שזו בערך התקופה שהם היו טובים..חח

וראית מה כתבתי בראשית הנושא?..העריכה?
...
תהנה לך, ותתחדש, קצת ניראה לי תמוה לשאול את דעותינו שכבר אמרנו לך את חוות דעתינו על רמקולים מסוג זה...
אבל אם הם מוצאים חן ומספקים ומעשירים את אוזנייך, ואתה נהנה מהם...אז אשריך.

זה לא כזה משנה מה אנחנו חושבים, בסוף זה הכיס שלך, האוזן שלך והציוד שלך...

242ariel242 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

תודה רבה לך!..אבל לא הבנתי למה תמוה בעינייך,לא שאלתי שוב או משהו!..

אסביר את הסיטואציה שוב..

ראיתי את הרמקולים במודעת יד שנייה במחיר שגם אם היו מדבקת המדבקות המחיר עדיין שווה!..

שאלתי את חוות דעתכם במטרה לדעת אם מישהו שמע או מכיר את הרמקולים.

אני חייל,ולכן,העסקה הזאת התאימה לי מכל הבחינות..הן מבחינת התמורה שאני מקבל והן מבחינת המחיר המושקע בעסקה.
אז החלטתי ללכת ולראות בלי שום קשר לחוות הדעת..כי עדיין,היופי הוא בעיניי המתבונן(והמאזין)..
אני אמנם לא אודיופיל מהשורה הראשונה אבל אני בעל אוזניים רגישות(לא התפלספות,הן רגישות!אני לא יכול לשמוע מוזיקה בווליום שהוא קצת חזק יחסית לאחרים ואני שומר עליהן שיישארו ככה)
ושבדקתי את הרמקולים,לא היו עיוותים כלשהם או מריחות או אי דיוק בתדר הנתון..בדקתי אותם עם כמה קבצים שכל קובץ נתן לי טווח תדרים שונה וממש הופתעתי לטובה!..הם נתנו מענה מדויק לכל התדרים שנתתי להם לנגן..
יכול להיות שמישהו שמבין יותר ממני ימצא דווקא חסרונות ונקודות שבהן הם נופלים אבל אני לא מצאתי..

גם לפני שהגעתי לבן-אדם ידעתי שאני הולך לעמוד מול משהו זול אבל שהגעתי ראיתי ושמעתי משהו אחר לגמרי..(כמובן,יחסית!)
ושוב יש לציין שהם מיוצרים בניו יורק ארה"ב..ככה שגם בעניין הזה אני מרוצה שזה לא סין לפחות..

וזהו בעיקרון.
השאלות ששאלתי היו כדי לראות אם היצרן/דגם מוכר/אמין וכו'..ידעתי מראש שכנראה אלך לראות אותם ואפילו לקנות..פשוט רציתי לדעת פחות או יותר במה מדובר..

ולגבי הרמקולים של peerless שאמרתי שיש לי..זה sansui.
פשוט חשבתי שכתבת על sansui ולא על peerless..

ועוד משהו..אמורה להיות בעיה אם תולים רמקולים ריצפתיים בצורה אופקית צמוד לתקרה?..

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #11 

אם שמעת אותם ומצאו חן בעיניך אז מצויין.
אם אחד השיקולים שלך הוא שהם מיוצרים בארה"ב (קשה לי להאמין אבל נניח...) ולא בסין אז זה שיקול לא רלוונטי.
יש הרבה מוצרים שמיוצרים בסין שעולים באיכותם על תוצרת ארה"ב או אירופה.

הסטיגמה של "סין=***" לא נכונה יותר וכדאי שתהיה מודע לזה. יש בסין גם מוצרי *** וגם מוצרים ברמה הגבוהה ביותר.

לשאלתך - רמקולים רצפתיים לא תולים אלא מניחים על הרצפה (ומכאן שמם...).
רמקולים שמיועדים לתלייה - מדפיים או סטליטים, לא מומלץ לתלות בגובה התקרה אלא בגובה האזניים - הטוויטר בגובה האוזניים כאשר יושבים בנקודת האזנה.

תתחדש ותהנה.
ארז

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #12 

כמו שכתבתי קודם, זה ממש לא משנה אם המוצר הוא סיני או אמריקאי אבל מסקרנות נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי שמדובר בכלל בחברת אחזקות אמריקאית שיש לה עסקים שונים חוץ מאודיו (קוסמטיקה ומוצרים רפואיים למשל) ומפעל הייצור שלהם נמצא בסין.

http://www.goldskygroup.com/

ארז

242ariel242 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

השיקול הוא לא איפה המוצר מיוצר..אלא יותר מנחם לראות עליו made in the usa מאשר made in china כמו על כל השאר כמעט.

ואני יודע שיש מוצרים עם איכות בנייה והרכבה מטורפת בסין..פשוט הם יותר נדירים...הרבה יותר נדירים!..הסטיגמה על סין יצאה כי הכוח עבודה שם מאוד זול ולכן הרבה בעלי מפעלים חוסכים ומעבירים את המפעלים ופסי הייצור לסין..הבעיה שלפעמים מעבירים גם את הסמכויות לתכנון ועיצוב מוצרים!..שזה מה שעושה הרבה מהם זולים!..לעתים ברכיבים ובהרכבה ולרוב בעיצוב ובמראה.

ודרך אגב..זה מה שכתוב עליהם.."made by gold sky.. new york usa"..עם כתובת מסוימת..אמת או לא..אי אפשר לדעת.
וכן,ראיתי את האתר של החברה הזאת..קצת אחרי שקניתי,חיפשתי לפי המדבקה שעליהם.
זו גם חברת מדבקה..יש להם מגוון של רמקולים וסטים והרבה דברים שאתה יכול לקנות ובעצם מדביק עליהם את שם החברה שלך..

בכל אופן..כמו שאמרתי לא פעם..חיפשתי את הסט הכי סביר שיכולתי להשיג בתמורה לכסף..ואני לא מאמין שהייתי יכול להביא משהו יותר איכותי מזה!..(ביחס לתמורה,ואין שיחלקו!)
אני חייל ולכן האופציות השקעה שעומדות בפני לא גדולות כל-כך..ועדיין לא תיארתי שזה יעלה כל-כך קצת!..

החדר שלי כולו 12 מ"ר ככה שזה גם ככה מוגזם..הקדמיים 200W כל אחד,אחוריים סראונד והסנטר 150W..

במקרן אני הולך להשקיע די הרבה בעז"ה..

והנה קצת תמונות של הסט..

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

תתחדש ותהנה

242ariel242 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

תודה רבה!..

שיהיה אחלה יום!..

guyII
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #16 

itay123 כתב:
242ariel242 כתב:uriler- ממש לא התכוונתי שאני לא מאמין או משהו בסגנון!..פשוט אני רגיל למותגי מדבקה שנראים זול יותר וקטנים הרבה יותר!..

...
פעם זה היה פעם...
היום הכל מיוצר תחת אותו הבית חרושת...

מה שנשאר זה רק השם...שווה ערך למדבקה.

פירלס היו בין החברות המוערכות ביותר בעולם...פעם
...
א) לפותח השרשור, תתחדש ותהנה, כל אחד יעשה בכספו כרצונו, אם אתה מאמין שהרמקולים מיוצרים בארה"ב וערבים לאוזנייך אז תהנה, רק תשתדל לא לדבר על זה בפרהסיה ע"מ שלא יגיעו האנשים עם החליפות הלבנות.

נ.ב: תעיף מבט על הלינק שהבאת (בסעיף הABOUT). הרמקול שלך יותר סיני מעובדי מטבח בסושיה הקרובה לביתך.

ב) איתי, גם היום פירלס היא יצרן רמקולים ברמה גבוהה מאוד וחלק מתאגיד שלם הנקרא THYMPANY , המורכב גם מVIFA, SCAN SPEAK ואת היתר שכחתי. בארץ פשוט העתיקו את השם ומזייפים דגמים לכאורה של היצרן המפורסם. לא ניתן לראות את הדגמים בעולם, אינטרנט וכו...

ג) אף אחד לא אמר שמוצר סיני הוא פסול מראש, ראה ערך AURUM CANTUS ויש עוד הרבה מותגים מוצלחים מאוד ששוים כל אגורה שמשלמים עבורם!!!

לסיכום,
תתחדש ותהנה אבל אל תשלה את עצמך ואל תטעה אנשים אחרים (ישנם הרבה קוראים שאינם מגיבים),.

242ariel242 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

לא הבנתי מה אתה אומר בעצם!...

על הרמקול כתוב made in usa..לא היו כותבים סתם!..ואם כן..זה אומר שגם רמקולים של 4000 שקל שכתוב עליהם made in germany בעצם מיוצרים בנצרת?..

לא צירפתי שום לינק!..על איזה לינק דיברת?..

ולגבי סין..רק חזרת על מה שאמרתי!..לא אמרתי שהם פסולים ואף אמרתי שאני מודע לעובדה שמיוצרים בסין מוצרים ברמה גבוהה עד מאוד!..פשוט הם יותר נדירים ואכן כך!..

ולגבי להשלות את עצמי..אני לא משלה אף אחד!..אני מודע שהרמקולים שלי נמצאים מאוד קרוב לתחתית הסולם..אבל אמרתי שבהשוואה למחיר ששילמתי..זו עיסקה משתלמת!..לא אמרתי שהם מצוינים נקודה..אמרתי שבשוואה למחיר הם מצוינים!

ועוד שאלה..את מי בדיוק הטעיתי?..מה אמרתי שיכול להטעות?..נראה לי שכל בר דעת שקרא את הנושא הבין שמדובר ברמקולים זולים ולא מחברה מוכרת שמתברר,שנשמעים נפלא לצרכן הממוצע..

לפי מה שאני זוכר לא כתבתי את הנושא ב"אודיו יוקרתי"..אז אין מה לקפוץ ולהשמיץ את הרמקולים רק בגלל שלכולם פה אולי,הסט מתחיל ב5000..לא שזה מפריע לי..אמרתי,אני לא אודיופיל.אבל יודע להעריך רמקול טוב.לא מצוין.."טוב"!..

ולכן לא הבנתי מה כתבת בעצם..

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #18 

העיקר שאתה מרוצה, תתחדש ותהנה (Y)

242ariel242 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

תודה רבה..

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #20 

אריאל - תתחדש ותיהנה.
רק כדי לחדד את הטענה - קניתי סט חמישה רמוקלים של סטורם ב-400 שקלים והייתי מאושר. עד שהלכתי לחבר ושמעתי סט של פיור אקוסטיקס שנשמעו פי כמה יותר טוב. החלטתי שלפני שאני פוסל את הטענה בנוגע לדגמי מדבקה - כדאי שאקשיב. זה היה לפני שנה וקצת. במהלך השנה הזו קניתי CBR 600 שמצץ כל שמץ תקציב שאי פעם נכנס. האופנוע נמכר ועכשיו אני מתפנה להשקיע כספים במערכת שוב. זה התחיל משני רמקולים רצפתיים של סלסטיון. סאב של קף PSW3000 מגיע לחדר בשבוע הבא, וגם הסנטר אמור להצטרף בהמשך. אודיופיל אני לא. אודיופיל גם לא אהיה. השמיעה שלי לא עד כדי כך חדה - אבל בכנות? ההבדל מובחן, בכל רמה.
לא סתם המליצו לך לבנות מערכת בחלקים (שזה מה שאני עושה) - בסופו של דבר, למרות ההמתנה - אתה תשיג תוצר הרבה יותר איכותי. מה שחשוב - אתה מרוצה - אז שוב - תתחדש ותיהנה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”