שני מכשירים בלאקברי חדשים מבית Research In Motion
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
חברת RIM הציגה שני מכשירי בלאקברי חדשים המיועדים לשוק האמריקאי.
המכשיר הראשון הוא ה- Bold 9650, הסמארטפון מתקדם מבוסס CDMA. מכשיר זה תומך ברשתות 3Gבארה"ב ו- HSPA/UMTS בשאר העולם. למכשיר מקלדת QWERTY מלאה, טרקפד אופטי ורשת WIFI, זיכרון פנימי של 512MB עם אפשרות להרחבה ע"י כרטיס microSDHC בנפח של עד 32GB, המכשיר מגיע עם כרטיס 2GB.
המכשיר השני, ה- Pearl 3G, זהו המכשיר הבלאקברי הקטן ביותר. רוחבו פחות 50 מ"מ ושוקל 93 גרם בלבד. גם הוא תומך ברשתות 3G ו- HSPA/UMTS, רשת WIFI ו- GPS. גם למכשיר זה טרקפד אופטי לניווט נוח בין התפריטים, כפתור יעודי לעוצמת השמע, מצלמת 3.2 מגה פיקסל עם פלאש ואפשרות להרחבת הזיכרון עד לנפח של עד 32GB.
צפי להשקה של המכשירים במפעילים האמריקאיים, תחילת מאי שנה זו.
מעניין מתי המכשירים החדשים יגיעו לישיראל
המכשיר הראשון הוא ה- Bold 9650, הסמארטפון מתקדם מבוסס CDMA. מכשיר זה תומך ברשתות 3Gבארה"ב ו- HSPA/UMTS בשאר העולם. למכשיר מקלדת QWERTY מלאה, טרקפד אופטי ורשת WIFI, זיכרון פנימי של 512MB עם אפשרות להרחבה ע"י כרטיס microSDHC בנפח של עד 32GB, המכשיר מגיע עם כרטיס 2GB.
המכשיר השני, ה- Pearl 3G, זהו המכשיר הבלאקברי הקטן ביותר. רוחבו פחות 50 מ"מ ושוקל 93 גרם בלבד. גם הוא תומך ברשתות 3G ו- HSPA/UMTS, רשת WIFI ו- GPS. גם למכשיר זה טרקפד אופטי לניווט נוח בין התפריטים, כפתור יעודי לעוצמת השמע, מצלמת 3.2 מגה פיקסל עם פלאש ואפשרות להרחבת הזיכרון עד לנפח של עד 32GB.
צפי להשקה של המכשירים במפעילים האמריקאיים, תחילת מאי שנה זו.
מעניין מתי המכשירים החדשים יגיעו לישיראל
-
- Bold 9650
-
- Pearl 3G
צבי וורובל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מע' ההפעלה שלהם כ"כ מיושנת, אני מתקשה להבין מדוע אנשים לא עושים את המעבר לאנדרואיד או אייפון...
היכולות דואל שלו כל כך מופלאות?
היכולות דואל שלו כל כך מופלאות?
- juv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: יובל אינדיצקי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא יודע אם הן מופלאות, אבל להבנתי חברה שמחזיקה שרת שלהם אני מבין שבכל העולם המיילים והצ'ט הם בחינם. מדובר בחסכון עצום כאשר יש מספיק roamers בארגון.oferlaor כתב:מע' ההפעלה שלהם כ"כ מיושנת, אני מתקשה להבין מדוע אנשים לא עושים את המעבר לאנדרואיד או אייפון...
היכולות דואל שלו כל כך מופלאות?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
oferlaor כתב:אני מתקשה להבין מדוע אנשים לא עושים את המעבר לאנדרואיד או אייפון......
הכל אולי נכון,MartinHSabag כתב:שמע, מיושן, פרימיטיבי, מכוער, מה שתרצה, אבל זו מכונת עבודה עם "הבנה" של מה המשתמש רוצה לעשות בצורה מופלאה....
אבל מכוער ? ( אני יודע שזה סובייקטיבי אבל עדיין .. )
עופר,
זה מכשיר "נישה". את השאלה שלך אפשר לשאול כמעט על כל מוצר בעולם שלא קנו אותו 400 אלף איש ביום הראשון שהוא יצא ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- idanhakia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
- יצירת קשר:
אני האחראי אצלנו בחברה על השרת BBעם כ70 מכשירים וכולם פשוט עובדים מושלם!
מכשיר התקלקל? אין בעיה כל ההגדרות של הUSER אנשי קשר, יומן ועד תמונת הרקע של המכשיר ופרופיל צלצולים שמורות בשרת.
הסבר קליל ללקוח והוא חוזר לתפקוד מלא גם כשהוא נמצא מחוץ לגבולות הארץ.
אתה יכול לאבטח את המכשיר עם POLICY ששולט בכל אופציה שקיימת כמעט במכשיר.
מכשיר יציב, מהיר,מוצפן ופשוט להפעלה!
את כל הדברים האלו אני לא יכול לומר על WINDOWS MOBILE! (ויש לי ניסיון מר בנושא)
מכשיר התקלקל? אין בעיה כל ההגדרות של הUSER אנשי קשר, יומן ועד תמונת הרקע של המכשיר ופרופיל צלצולים שמורות בשרת.
הסבר קליל ללקוח והוא חוזר לתפקוד מלא גם כשהוא נמצא מחוץ לגבולות הארץ.
אתה יכול לאבטח את המכשיר עם POLICY ששולט בכל אופציה שקיימת כמעט במכשיר.
מכשיר יציב, מהיר,מוצפן ופשוט להפעלה!
את כל הדברים האלו אני לא יכול לומר על WINDOWS MOBILE! (ויש לי ניסיון מר בנושא)
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
כל כך הרבה כינויי גנאי למכשיר?MartinHSabag כתב:שמע, מיושן, פרימיטיבי, מכוער, מה שתרצה, אבל זו מכונת עבודה עם "הבנה" של מה המשתמש רוצה לעשות בצורה מופלאה....
לדעתי ממש לא מיושן ובטח לא מכוער,
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מסכים,Rino כתב:כל כך הרבה כינויי גנאי למכשיר?MartinHSabag כתב:שמע, מיושן, פרימיטיבי, מכוער, מה שתרצה, אבל זו מכונת עבודה עם "הבנה" של מה המשתמש רוצה לעשות בצורה מופלאה....
לדעתי ממש לא מיושן ובטח לא מכוער,...
לא היתי מתנגד לאחד ( בחינם כמובן, יש לי כלל לפיו אני לא מוציא כסף על מכשירי סלולר וכיו"ב. מה שמקום העבודה נותן זה מספיק)
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי