מדוע לרסיברים של אונקיו אין כניסה מולטיצ'אנל?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
באונקיו 308 שלי, לפי המפרט, יש מולטיצ'אנל. לפי הת'כלס אני עדיין לא יודע, כי הוא עדיין לא הגיע.
לפי התמונות של החלק האחורי של הרסיבר, אין ל 308 מולטיצ'אנל
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX- ... ceiver&p=i
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX- ... ceiver&p=i
שגיא אני חושב שאתה טועהsufgi123 כתב:כמו שכתבתי, תלוי בדגם ...
בכל מקרה רוב הרסיברים החדשים תומכים בפענוח של SACD ו DVD-AUDIO כך שניתן להעביר להם את האות דרך כבל HDMI (אם יש לך נגן שתומך בזה) ....
עצם זה שרסיוור חדש לא אומר שהוא תומך בפורמט הנל -כל עוד
א-אין לא הכניסות המיועדות לכך בצורה אנאלוגית לכל ערוץ בנפרד כמו שהוזכר כאן
ב-אין לו את השיטה שהייתה ייעודית לכל חברה בפני עצמה כמו ILINK לPIONEER
או DENON LINK לדנון וכו.....
מכיוון שרוב החברות זנחו כבר פורמט זה באותה מידה נזנח אופן החיבור הטיפוסי לכל חברה כמו שנאמר
אלא אם כן ברוב ספינות הדגל כן נכנס גם חיבור זה(אנאלוגי או ייעודי)כדי לכסות את כל הצרכים
לגבי HDMI אין קשר בינו לבין הפורמט
כל עוד הנגן עם HDMI לא כולל תמיכה זו
אונקיו הפכה לחברה שמפוצצת את הרסיברים שלה בפיצ'רים שאף אחד לא צריך על חשבון איכות המוצר.
ככל שיש יותר פיצ'רים האיכות יורדת.
לייצר רסיבר בלי כניסת מולטי צ'אנל? מה זה הדבר הזה?
לי היה רסיבר אונקיו 601 (שהוחלף לנאד 747).
היה בו כניסת מולטי צ'אנל. היה לו כניסה אופטית חזיתית. היה לו שלט מואר לומד. שקל 12 קילו.
כל הדברים האלו אין היום ב 607.
היה בו כניסת מולטי צ'אנל. היה לו כניסה אופטית חזיתית. היה לו שלט מואר לומד. שקל 12 קילו.
כל הדברים האלו אין היום ב 607.
amirdavid כתב:אונקיו הפכה לחברה שמפוצצת את הרסיברים שלה בפיצ'רים שאף אחד לא צריך על חשבון איכות המוצר.
כל הדברים האלו אין היום ב 607....
א) אני לא מבין מדוע אתה זועם על אונקיו. יש לך מבחר רסיברים בשוק, תבחר את הרסיבר שנראה לך ונשמע לך הכי טוב וזהו.
ב) יש לי את ה875 ואני רוצה להגיד לך שבשילוב עם הרמקולים שיש לי אני מקבל סאונד שהוא שווה ערך למערכות ק"ב שעולות הרבה יותר ממה שהמערכת שלי עלתה.
ג)נכון להיום אני אישית לא חושב שיש לאונקיו מתחרים בכל קטגוריית מחיר בכל הקשור לסאונד, הבעתי את דעתי בנושא מספר פעמים ככה שאם אתה רוצה הסברים אתה מוזמן להסתכל בשירשורים שקשורים לנושא הזה.
875 הוא רסיבר מצויין וכבודו עימו.
עם זאת אני חושב שהמחירים של אונקיו מתומחרים בארץ הרבה יותר מרמתם האמיתית.
ובסה"כ מה שאני אומר שאונקיו הורידה את הרמה שלה מאוד בשנים האחרונות עם כניסתם של רסיברים בסדרת ה- 300. והוספת כל הפיצ'רים על חשבון דברים אחרים ולא בנוסף.
כמו כן יש בעיית אמינות שמטילה צל גדול על המותג.
מאפיינים של אונקיו מן העבר אינם נמצאים עוד. וזה לא מה שהיה פעם.
סה"כ לפי תפיסתי אונקיו אינה חברה שממותגת כיום מעל פיוניר או ימאהה או דנון כמו פעם אלא ברמה אחת איתם.
עם זאת אני חושב שהמחירים של אונקיו מתומחרים בארץ הרבה יותר מרמתם האמיתית.
ובסה"כ מה שאני אומר שאונקיו הורידה את הרמה שלה מאוד בשנים האחרונות עם כניסתם של רסיברים בסדרת ה- 300. והוספת כל הפיצ'רים על חשבון דברים אחרים ולא בנוסף.
כמו כן יש בעיית אמינות שמטילה צל גדול על המותג.
מאפיינים של אונקיו מן העבר אינם נמצאים עוד. וזה לא מה שהיה פעם.
סה"כ לפי תפיסתי אונקיו אינה חברה שממותגת כיום מעל פיוניר או ימאהה או דנון כמו פעם אלא ברמה אחת איתם.
נו, אז מה הבעיה לבחור רסיבר של פיוניר/דנון/ימאהה/הרמן קרדון ?amirdavid כתב:875
סה"כ לפי תפיסתי אונקיו אינה חברה שממותגת כיום מעל פיוניר או ימאהה או דנון כמו פעם אלא ברמה אחת איתם....
אגב, לדעתי גם בעבר האונקיו כמותג לא היה עדיף...לכל חברה היו רסיברים מוצלחים יותר או פחות ברמות מחיר שונות.
ארז