פריסת NGN בחיפה
-
BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
משהו יודע מתי כל חיפה תהייה תחת NGN?
היום התקשרתי לבזק ואמרו לי שאני עדיין לא מחובר,
וזה בגלל שראש עריית חיפה "לא מאפשר" את הפריסה.
אני יודע שזה לא נכון כי לפני כמה ימים הציעו לחבר שלי להתחבר והוא גר בחיפה.
משהו יודע משהו על הפריסה?
היום התקשרתי לבזק ואמרו לי שאני עדיין לא מחובר,
וזה בגלל שראש עריית חיפה "לא מאפשר" את הפריסה.
אני יודע שזה לא נכון כי לפני כמה ימים הציעו לחבר שלי להתחבר והוא גר בחיפה.
משהו יודע משהו על הפריסה?
אף אחד לא יכול להגיד לך מתי תהיה מחובר רק אנשי בזק יודעים את הנתונים הללו והם שומרים אותם לעצמם בכוונה (אני רק יודע שהם התחייבו שעד 2012 80% מהבתים יהיו בעלי יכולת חיבור לתשתית הזאת).
ולפי דעתי הפריסה איטית מדי וכנראה שיש עיכוב מסוים בפריסה בכל האזורים.
ולפי דעתי הפריסה איטית מדי וכנראה שיש עיכוב מסוים בפריסה בכל האזורים.
-
BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
באסה איתם.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מכיר את הבעיה הזו.
גם אני חיפאי, וכמעט כל יום אני נכנס לאתר של בזק בכדי לבדוק לפי מספר הטלפון, האם ה- NGN הגיע כבר לאזור שלי.
למעשה הייתי מנוי של הוט במשך זמן רב, ורק בקיץ 2009 עברתי לבזק, כי חבילת ה- 8 מגה שלהם הייתה הרבה יותר משתלמת מאשר חבילת ה 5 מגה של הוט.
בנוסף, הם אמרו לי שבקרוב מאוד רשת ה- NGNתהיה זמינה, ואז אוכל לשדרג לחבילה עוד יותר אטרקטיבית מזו.
אבל אין שום בעיה. אם אראה שעדיין אין שום תזוזה בנושא כאשר ההתחייבות תסתיים, פשוט אחזור להוט בלי לחשוב פעמיים.
גם אני חיפאי, וכמעט כל יום אני נכנס לאתר של בזק בכדי לבדוק לפי מספר הטלפון, האם ה- NGN הגיע כבר לאזור שלי.
למעשה הייתי מנוי של הוט במשך זמן רב, ורק בקיץ 2009 עברתי לבזק, כי חבילת ה- 8 מגה שלהם הייתה הרבה יותר משתלמת מאשר חבילת ה 5 מגה של הוט.
בנוסף, הם אמרו לי שבקרוב מאוד רשת ה- NGNתהיה זמינה, ואז אוכל לשדרג לחבילה עוד יותר אטרקטיבית מזו.
אבל אין שום בעיה. אם אראה שעדיין אין שום תזוזה בנושא כאשר ההתחייבות תסתיים, פשוט אחזור להוט בלי לחשוב פעמיים.
ידידי, חבל על המאמץ.bariko כתב:מכיר את הבעיה הזו.
אבל אין שום בעיה. אם אראה שעדיין אין שום תזוזה בנושא כאשר ההתחייבות תסתיים, פשוט אחזור להוט בלי לחשוב פעמיים....
אתה לא חייב לבדוק כל יום לגבי ה-NGN. כשפרסו את הרשת בשכונה שלי, הם פשוט השאירו מכתב בתיבת הודעת מספר ימים טרם שדרוג התשתית.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מה בדיוק יוצא להם מזה? כאילו,יצא לי באמת לשאול בערך 8-9 טכנאים ואף אחד אין לו מושג.rami1992 כתב:אף אחד לא יכול להגיד לך מתי תהיה מחובר רק אנשי בזק יודעים את הנתונים הללו והם שומרים אותם לעצמם בכוונה (...
שיודיעו לאנשים בערך מתי יהיה או צפי קרוב כלשהו,ככה אפשר לדעת אם להתחבר ל UFI (במידה ויש) או להמשיך עם ה ADSL
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה יודע מה?Chip כתב:ידידי, חבל על המאמץ.bariko כתב:מכיר את הבעיה הזו.
אבל אין שום בעיה. אם אראה שעדיין אין שום תזוזה בנושא כאשר ההתחייבות תסתיים, פשוט אחזור להוט בלי לחשוב פעמיים....
אתה לא חייב לבדוק כל יום לגבי ה-NGN. כשפרסו את הרשת בשכונה שלי, הם פשוט השאירו מכתב בתיבת הודעת מספר ימים טרם שדרוג התשתית....
כבר הפסקתי לבדוק. אין לי מהם שום ציפיות יותר.
מה שמעצבן זה שהם השקיעו סכום עתק בקמפיין שיווקי על ה- NGN, וכל זה כאשר בקושי 20 אחוז מהאוכלוסייה יכולים ליהנות מכך.
אגב, כמובן שחיפה תמיד תחשב כפריפריה עבור המדינה...
הנה אולי התשובה לעיכוב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3883651,00.html
חברת התקשורת נמכרה לשאול אלוביץ' והעובדים נמצאים בחוסר ודאות ודורשים לחתום על הסכם קיבוצי שיבטיח את זכויותיהם. העובדים המתקינים את רשת ה-NGN של החברה צמצמו את שעות עבודתם והפסיקו לבצע משמרות סביב השעון.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3883651,00.html
חברת התקשורת נמכרה לשאול אלוביץ' והעובדים נמצאים בחוסר ודאות ודורשים לחתום על הסכם קיבוצי שיבטיח את זכויותיהם. העובדים המתקינים את רשת ה-NGN של החברה צמצמו את שעות עבודתם והפסיקו לבצע משמרות סביב השעון.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה על המידע רמי.
עובדה זו כנראה תגרום לכך שמנויים רבים של החברה ינטשו ויעברו להוט.
מאוד חבל, כי התחרות רק מטיבה עם ציבור הצרכנים....
עובדה זו כנראה תגרום לכך שמנויים רבים של החברה ינטשו ויעברו להוט.
מאוד חבל, כי התחרות רק מטיבה עם ציבור הצרכנים....
פשוט מבאס העניין.
אני חיפאי משכיר דירה. עקב שטויות של בעל הבית הוא לא רוצה שאני אנתק את הטלפון.
אז אני די מסונדל לבזק. לא מחזיק טלפון ועדיין נאלץ לשלם 25 ש"ח על הקו.
לא רק שאני מסונדל אליהם יש באזור שלי (נו"ש) בעיה ואי אפשר לספק לטענתם מעל 1.5 וגם זה לא תמיד.
פשוט מעצבן
אני חיפאי משכיר דירה. עקב שטויות של בעל הבית הוא לא רוצה שאני אנתק את הטלפון.
אז אני די מסונדל לבזק. לא מחזיק טלפון ועדיין נאלץ לשלם 25 ש"ח על הקו.
לא רק שאני מסונדל אליהם יש באזור שלי (נו"ש) בעיה ואי אפשר לספק לטענתם מעל 1.5 וגם זה לא תמיד.
פשוט מעצבן
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה