מבקש המלצה על שואב אבק (שוקל לרכוש Dyson DC23 Animal)
חיפשתי כבר, הייתי בשרשור, לא ממש עזראיינשטיין כתב:http://www.hometheater.co.il/vp903319...
מה קנית בסוף אגב?
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בסוף קניתי שואב-חובט פרוסמן PR-934 בערך ב-550 ש"ח (אם אני זוכר היטב). אני מאד מרוצה ממנו והוא מהווה מתחרה טוב מאד לדייסון המסורבל שיש לי.
השיקול בסוף היה לתת צ'אנס לשואב אבק זול אחרי שכבר התאכזבתי מכל היקרים שהיו לי.
השיקול בסוף היה לתת צ'אנס לשואב אבק זול אחרי שכבר התאכזבתי מכל היקרים שהיו לי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
אני ממליץ על ה Dyson DC31.
זהו שואב אבק נייד נטען. בעל עוצמה חזקה למדי, קל לשימוש ולניקוי.
בגרסת ה Animal שלו, הוא מכיל גם מברשת מסתובבת בקצה בדיוק עבור ניקוי שיער חיות.
רוב עבודות השאיבה הינן קצרות למדי וכשרק חושבים על להוציא את השואב אבק הרצפתי מהמחסן או ממרפסת הכביסה, לחבר לחשמל ולהשתמש בבהמה, זה מוריד קצת את החשק ובסוף אוספים עם היד או עם מטלית לחה. עם שואב נייד, משתמשים בו ממש בכיף בשל הזמינות שלו. הוא תמיד בהטענה בחדר כביסה ועובד בצורה מצויינת. כשקנינו אותו, חשבנו שבשביל עבודות גדולות, נשתמש בשואב האבק הגדול. בשנה האחרונה, לא השתמשנו אפילו פעם אחת בשואב הגדול, ה DC31 הינו די והותר עבור השימוש הביתי אצלנו (זוג+2 ילדים שכל הזמן מלכלכים).
נ.ב
תוציאו לכם מהראש את השואבים הזולים של הרכב, זוהי רמה אחרת לגמרי.
זהו שואב אבק נייד נטען. בעל עוצמה חזקה למדי, קל לשימוש ולניקוי.
בגרסת ה Animal שלו, הוא מכיל גם מברשת מסתובבת בקצה בדיוק עבור ניקוי שיער חיות.
רוב עבודות השאיבה הינן קצרות למדי וכשרק חושבים על להוציא את השואב אבק הרצפתי מהמחסן או ממרפסת הכביסה, לחבר לחשמל ולהשתמש בבהמה, זה מוריד קצת את החשק ובסוף אוספים עם היד או עם מטלית לחה. עם שואב נייד, משתמשים בו ממש בכיף בשל הזמינות שלו. הוא תמיד בהטענה בחדר כביסה ועובד בצורה מצויינת. כשקנינו אותו, חשבנו שבשביל עבודות גדולות, נשתמש בשואב האבק הגדול. בשנה האחרונה, לא השתמשנו אפילו פעם אחת בשואב הגדול, ה DC31 הינו די והותר עבור השימוש הביתי אצלנו (זוג+2 ילדים שכל הזמן מלכלכים).
נ.ב
תוציאו לכם מהראש את השואבים הזולים של הרכב, זוהי רמה אחרת לגמרי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני משתמש בראש של ה Animal אשר נועד לזה. לוקח בדיוק 2 דקות.
לדגם DC31 מצטרף גם היתרון שהוא לא צריך מקום אחסון כמו שואב רצפתי. יש לו Docking הטענה שיושב על הקיר.
לדגם DC31 מצטרף גם היתרון שהוא לא צריך מקום אחסון כמו שואב רצפתי. יש לו Docking הטענה שיושב על הקיר.
- juv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: יובל אינדיצקי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אחרי ששואב אבק של הובר שבק חיים לפני כחצי שנה קנינו דייסון 29.
למרות המחיר השערורייתי בהשוואה לכל שואב מקביל שהיה בחנויות, הוא שווה כל שקל. עצמת השאיבה חזקה מאוד ולא משתנה כאשר המיכל מתמלא, נוח לניקוי, מתנייד בקלות, בקיצור - רק שבחים. ההבדל מול ההובר שקיות שהיה לנו קודם הוא הבדל של יום ולילה, לא פחות.
אין לנו את הראש לשאיבת שערות חיות אבל אחרי שרואים בחיי היום יום את איכות התכנון של המכשירים הללו אני מניח שהוא עובד כמו שהם מפרסמים.
למרות המחיר השערורייתי בהשוואה לכל שואב מקביל שהיה בחנויות, הוא שווה כל שקל. עצמת השאיבה חזקה מאוד ולא משתנה כאשר המיכל מתמלא, נוח לניקוי, מתנייד בקלות, בקיצור - רק שבחים. ההבדל מול ההובר שקיות שהיה לנו קודם הוא הבדל של יום ולילה, לא פחות.
אין לנו את הראש לשאיבת שערות חיות אבל אחרי שרואים בחיי היום יום את איכות התכנון של המכשירים הללו אני מניח שהוא עובד כמו שהם מפרסמים.
אם אני לא טועה, DC29 הוא האח הקטן של ה-DC23juv כתב:אחרי ששואב אבק של הובר שבק חיים לפני כחצי שנה קנינו דייסון 29.
אין לנו את הראש לשאיבת שערות חיות אבל אחרי שרואים בחיי היום יום את איכות התכנון של המכשירים הללו אני מניח שהוא עובד כמו שהם מפרסמים....
למען האמת, אין לנו הרבה מקום אחסון, וה-DC31 נשמע אחלה פיתרון (במיוחד שאפשר בקלות לשאוב גם באוטו), אבל שתי שאלות קצת מציקות לי:
כמה זמן הסוללה מחזיקה?
אם שואבים רצפה שטיחים וכדומה, לא מציק להתכופף כל הזמן?
שוב תודה לכל העונים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. הסוללה מחזיקה 10 דקות עבודה רציפה. בהתחלה זה נשמע קצת זמן, אך אם תחשוב על כך, רוב עבודות השאיבה הינן נקודתיות ומסתיימות תוך תקופת זמן קצרה יותר.
2. לא מציק כלל מכיוון שאני לא שואב את כל הרצפה בבית, אלא נקודתית.
אם יש לך הרבה שטיחים, שקול שואב רצפתי.
2. לא מציק כלל מכיוון שאני לא שואב את כל הרצפה בבית, אלא נקודתית.
אם יש לך הרבה שטיחים, שקול שואב רצפתי.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם אני רכשתי Dyson DC 29 לפני כחודש אחרי שנים עם שואב עם שקית ואני מאוד מרוצה. ההבדל הוא שמיים וארץ.
ל Dyson עוצמת שאיבה מעולה ואני מרגיש שיפור משמעותי באיכות השאיבה של השטיחים. עם השואב הקודם הייתי מבלה פי שניים זמן בשאיבת השטיחים והיה יוצא פחות טוב.
כמו כן יש ל Dyson ניידות מאוד גבוהה, איכות בניה מעולה והוא אפילו מעוצב טוב יחסית לשואב אבק.
אנחנו קנינו אותו ב 1700 ש"ח אחרי מיקוח ב big box.
ל Dyson עוצמת שאיבה מעולה ואני מרגיש שיפור משמעותי באיכות השאיבה של השטיחים. עם השואב הקודם הייתי מבלה פי שניים זמן בשאיבת השטיחים והיה יוצא פחות טוב.
כמו כן יש ל Dyson ניידות מאוד גבוהה, איכות בניה מעולה והוא אפילו מעוצב טוב יחסית לשואב אבק.
אנחנו קנינו אותו ב 1700 ש"ח אחרי מיקוח ב big box.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
דייסון
לנו יש כלבה שעירה- רטריברית- ושטיח בכל חדר. בלגאן של ילדים ואבק מהכביש.
אחרי נסיונות כושלים עם שואבים בגרוש ועם שואבים יקרים ששוים גרוש... רכשנו לפני כשנה וחצי דייסון עומד דגם פשוט שעובד נפלא ועם כח מלא וללא שקיות ... מצויין ושווה כל שקל. כמובן יש אחריות ארוכה.
לגבי ANIMAL ו/או HEPA. אין אין בבית מישהו שרגיש לאבק או לקרדית האבק ,אזי אין כל צורך בתוספת יקרה זו גם אם " המוכר הידען " ישכנע אותך ששווה לך....
אבק וקרדית האבק נצאים בכל מקום ולמי שאינו רגיש להם אין צורך בתוספת הזו. נקודה. ( רפואית כמובן) אם יש עודף כסף ואוהבים תוספות ומשחקים אז למה לא?!
אחרי נסיונות כושלים עם שואבים בגרוש ועם שואבים יקרים ששוים גרוש... רכשנו לפני כשנה וחצי דייסון עומד דגם פשוט שעובד נפלא ועם כח מלא וללא שקיות ... מצויין ושווה כל שקל. כמובן יש אחריות ארוכה.
לגבי ANIMAL ו/או HEPA. אין אין בבית מישהו שרגיש לאבק או לקרדית האבק ,אזי אין כל צורך בתוספת יקרה זו גם אם " המוכר הידען " ישכנע אותך ששווה לך....
אבק וקרדית האבק נצאים בכל מקום ולמי שאינו רגיש להם אין צורך בתוספת הזו. נקודה. ( רפואית כמובן) אם יש עודף כסף ואוהבים תוספות ומשחקים אז למה לא?!
המלצה
אחרי בירורים וחיפושים רבים רכשתי dyson dc29 allergy והשואב הזה פשוט מדהים. לא דומה לשום שואב שהיה לי קודם לכן.
עוצמת שאיבה מטורפת כולל כל האביזרים, עמיד ואיכותי. לא תופס הרבה מקום.
אני ממליץ עליו בחום.
לגבי animal ושאר הואריאציות אני ממליץ לעזוב אותם כי אין ממש הבדלים בין הדגמים.
אחרי כמה חודשים איתו אני מבין עד כמה הוא חזק לעומת כל הקודמים (והיו לי שואבים יקרים)
עוצמת שאיבה מטורפת כולל כל האביזרים, עמיד ואיכותי. לא תופס הרבה מקום.
אני ממליץ עליו בחום.
לגבי animal ושאר הואריאציות אני ממליץ לעזוב אותם כי אין ממש הבדלים בין הדגמים.
אחרי כמה חודשים איתו אני מבין עד כמה הוא חזק לעומת כל הקודמים (והיו לי שואבים יקרים)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

EyalAmit,
בהחלט יש הבדלים. הזכרתי אותם בהודעה הראשונה בה הגבתי בשרשור.
בהחלט יש הבדלים. הזכרתי אותם בהודעה הראשונה בה הגבתי בשרשור.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag