הי,
לפני כשבוע שידרגתי מהמקס הרגיל למקס טוטאל לצורך שידורי ה-HD (ה-VOD לא מאוקטב) ומאז הלכה לי חדוות הזפזופ.
הממיר הזה פשוט גרוע! אפילו יותר מהממירים הכי גרועים שנתקלתי בזמנו בהוט.
דוגמאות:
- זפזופ מהיר בין תחנות לא אפשרי: במקרה בו לוחצים לדוגמא 3-4 פעמים רצוף על כפתור תחנה למעלה הממיר נתקע, "חושב" למשך 4-5 שניות, ואז מציג את התחנה.
- דפדוף מהיר מדי בתפריט התוכניות המוקלטות גורם למצב בו שוב הממיר "חושב" כמה שניות ורק אז זז (כאילו הוא שומר למספר שניות את הלחיצות בבאפר).
- והכי גרוע - ביצוע פעולות מהירות מדי של הרצה קדימה/אחורה בתוכניות מוקלטות גורם לממיר לקפוץ לתחנה 1003 (כן, כן, זו לא טעות זה מה שמופיע על צג המכשיר) ומשום קובץ ל-DVDBOX
יוצא שכל ערב אני מגיע בעל כורחי ל-DVDBOX חמש-שש פעמים - WTF?!
ביס אומרים שאני כנראה עושה משהו לא נכון... מה שנראה קצת מוזר בהתחשב בעובדה שהמקס היה אצלי 3 שנים...
איך זה אצלכם?
שחר (שמתגעגע למקס)
האם גם אצלכם ממיר ה-yes max total לא זז?
אני יכול להגיד שגם אני מרגיש איטיות (כבדות) משמעותית בהעברת הערוצים (דבר שיס חייבים לפתור אלה אם זו היכולת המקסימלית של הממיר (נקווה שלא)).
לגבי התופעה השניה שאתה מתאר אני לא נתקלתי בה אף פעם (ונקווה שף פעם).
לגבי התופעה השניה שאתה מתאר אני לא נתקלתי בה אף פעם (ונקווה שף פעם).
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אצלי במהלך זפזופ לעיתים קרובות הממיר נכנס למצב "אמוק" בו הוא ממשיך להעביר תחנות בלי הפסק (כאילו ממשיכים ללחוץ על השלט ללא הפסקה).
רק לחיצה על השלט מרגיעה את הממיר הסורר. YES טוענים שזו בעיה שאינה ידועה להם, למרות שמשום מה לשכנה שלי יש אותה תופעה בדיוק וגם לאחותי...
רק לחיצה על השלט מרגיעה את הממיר הסורר. YES טוענים שזו בעיה שאינה ידועה להם, למרות שמשום מה לשכנה שלי יש אותה תופעה בדיוק וגם לאחותי...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש לי מקס טוטאל גירסה 202 ואולי יש קצת איטיות בערוצים אבל שום בעיות אחרות..
תבדוק טכנאי להחלפת הממיר
תבדוק טכנאי להחלפת הממיר
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו