מישהו מכיר את המסך (פלזמה LG 50PK550R 50 אינטש) מניסיון ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
המסך לא חדש הוא כבר נמצא בשוק מספיק זמן, מסך מעולה.
אין הרבה הבדלים בין האל ג'י לסאמסונג שרשמת ולכן גם המחיר כאן לא משחק תפקיד. אל ג'י יותר נוח לתפעול, סאמסונג יותר מפורט, שניהם נראים קצת שונה.
מה שיותר חשוב זה לבדוק את נושא האחריות, הובלה והתקנה.
אין הרבה הבדלים בין האל ג'י לסאמסונג שרשמת ולכן גם המחיר כאן לא משחק תפקיד. אל ג'י יותר נוח לתפעול, סאמסונג יותר מפורט, שניהם נראים קצת שונה.
מה שיותר חשוב זה לבדוק את נושא האחריות, הובלה והתקנה.
שלום לך צדיק אני במזל טוב קיבלתי את המסך הזה בדיוק ביום ראשון השבוע בינתיים הכל דבש
אומנם ראיתי עד כה רק דרך ממיר יס רגיל בחיבור הפשוט ביותר אבל רואים יפה מאוד
גם בUSB ראיתי אתמול האוס ורואים סוף הדרך
המסך מרשים יפה ונקי
אני מצפה כבר לקנות את האקסטרימר כדי שאוכל לצפות בתכני HD הרבים שכבר אספתי
קשה לי להאמין שאתאכזב
אפילו אשתי "בשביל מה צריך כזה גדול" שתחיה לא מפסיקה להתלהב ועכשיו היא כבר לא מפסיקה לומר "זה משדרג את כל חויית הצפייה"
המסך מרשים יפה ונקי
קשה לי להאמין שאתאכזב
אפילו אשתי "בשביל מה צריך כזה גדול" שתחיה לא מפסיקה להתלהב ועכשיו היא כבר לא מפסיקה לומר "זה משדרג את כל חויית הצפייה"
גם אני הזמנתי את המסך עדיין לא קיבלתי.GREY כתב:שלום לך צדיק אני במזל טוב קיבלתי את המסך הזה בדיוק ביום ראשון השבוע בינתיים הכל דבש
המסך מרשים יפה ונקי
קשה לי להאמין שאתאכזב
אפילו אשתי "בשביל מה צריך כזה גדול" שתחיה לא מפסיקה להתלהב ועכשיו היא כבר לא מפסיקה לומר "זה משדרג את כל חויית הצפייה"...
כעת מחפש רסיבר HD.
שלום לכם,
המסך הגיע היום והותקן אצלי !
ראשית העיצוב שלו מרשים ביותר.מאוד מיוחד.
לגבי התמונה לא ממש הספקתי להתרשם אבל לדעתי יש לבצע כיול כי תמונה שקיבלתי באמצעות הפופקורן לא ממש השביעה את רצוני ואפילו התאכזבתי....
יש לי פלזמה 42 של LG מדגם 42PG60 והיא נתנה תמונה טובה יותר למרות שהיא רק HD READY.
בכל מקרה אני אנסה לבצע כיול ווז נראה...
יש באתר איזה מדריך קצר של עופר בכל הנוגע להרצת פלזמה חדשה.
מישהו יודע היכן ניתן למצוא ?
אוריה
לגבי התמונה לא ממש הספקתי להתרשם אבל לדעתי יש לבצע כיול כי תמונה שקיבלתי באמצעות הפופקורן לא ממש השביעה את רצוני ואפילו התאכזבתי....
יש לי פלזמה 42 של LG מדגם 42PG60 והיא נתנה תמונה טובה יותר למרות שהיא רק HD READY.
אוריה
עבר קצת זמן מאז פירסמת תגובה זו אך האם יש לך רשמים?אוריה כתב:שלום לכם,
אוריה...
אני גם רוצה לקנות את הדגם הזה...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני גם שקלתי לרכוש את המסך הזה כי הוא קיבל ביקורות (מקצועיות ו "רגילות") ממש טובות והוא נותן תמורה מצוינת למחיר היחסית נמוך.
הסיבה שלא קניתי אותו היא בגלל שהוא רגיש מאד להשתקפויות - זה עקב אכילס שלו. נכון שלכל פלזמה יש השתקפויות אבל במסך הזה זה ממש מורגש, הוא פשוט מראה... תעשה חיפוש ב YouTube ותראה דוגמאות.
הסיבה שלא קניתי אותו היא בגלל שהוא רגיש מאד להשתקפויות - זה עקב אכילס שלו. נכון שלכל פלזמה יש השתקפויות אבל במסך הזה זה ממש מורגש, הוא פשוט מראה... תעשה חיפוש ב YouTube ותראה דוגמאות.
יש לי את המסך מספר חודשים. ערוצי SD רואים בצורה טובה מאד, תוכן HD נראה מעולה. הייתי צריך לשחק עם הגדות התצוגה כדי להגיע לזה אבל בשורה התחתונה, לטעמי, מסך מעולה.
ההשתקפיות לא מפריעות אלא אם אתה צופה בזווית כזו שמקור אור משתקף ישירות במסך.
ההשתקפיות לא מפריעות אלא אם אתה צופה בזווית כזו שמקור אור משתקף ישירות במסך.
אני גם מחזיק במסך כזה ומסכים עם הקביעות שלך בענין.ezolid כתב:יש לי את המסך מספר חודשים. ערוצי SD רואים בצורה טובה מאד, תוכן HD נראה מעולה. הייתי צריך לשחק עם הגדות התצוגה כדי להגיע לזה אבל בשורה התחתונה, לטעמי, מסך מעולה.
ההשתקפיות לא מפריעות אלא אם אתה צופה בזווית כזו שמקור אור משתקף ישירות במסך....
מסך טוב מאוד.
אוריה
יש לי שני מסכים מהדגם הזה.
בשימוש 7 חודשים בערך.
בזמנו קניתי את המסך ב 6500 ש"ח (מהיבואן הרשמי) אם אני לא טועה והיום אני רואה שזה נמכר ב 5000 ש"ח.
לדעתי במחיר כזה אי אפשר למצוא מסך יותר טוב (גדול,מעוצב יפה,איכות תמונה טובה מאד).
לגבי השתקפויות זה לא קריטי אם מצליחים להחשיך את החדר.
בצפייה ב HD התמונה ממש מצויינת. אצלי הטליויזיה מחוברת ל (אקסטרימר + ממיר HD + פלייסטישן 3)
אני מאד נהנה מהמסך - http://img560.imageshack.us/img560/7749/homesm.jpg
בהחלט קנייה מומלצת.
בשימוש 7 חודשים בערך.
בזמנו קניתי את המסך ב 6500 ש"ח (מהיבואן הרשמי) אם אני לא טועה והיום אני רואה שזה נמכר ב 5000 ש"ח.
לדעתי במחיר כזה אי אפשר למצוא מסך יותר טוב (גדול,מעוצב יפה,איכות תמונה טובה מאד).
לגבי השתקפויות זה לא קריטי אם מצליחים להחשיך את החדר.
בצפייה ב HD התמונה ממש מצויינת. אצלי הטליויזיה מחוברת ל (אקסטרימר + ממיר HD + פלייסטישן 3)
אני מאד נהנה מהמסך - http://img560.imageshack.us/img560/7749/homesm.jpg
בהחלט קנייה מומלצת.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לדעתי ההשתקפויות במסך הזה הן קריטיות ביחס למתחרים כמו סמסונג 50C550 ( אל תקנה B550 כי זה דגם ישן מדגמי 2009) ביצעתי השוואה לפני הקניה והתאכזבתי.
כמו כן על פי מה שקראתי הוא הרבה יותר רגיל לצריבות.
בנוסף יש לו חסרונות נוספים כמו סטרימר שלא תומך בקבצי MKV (אצלי ב C550 מחובר הארדיסק חיצוני עם כל הסרטים ישירות לטלויזיה והיא גם קוראת תרגומים והכל )
כמו כן על פי מה שקראתי הוא הרבה יותר רגיל לצריבות.
בנוסף יש לו חסרונות נוספים כמו סטרימר שלא תומך בקבצי MKV (אצלי ב C550 מחובר הארדיסק חיצוני עם כל הסרטים ישירות לטלויזיה והיא גם קוראת תרגומים והכל )
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK