אפל ללקוח - רכשת מספיק IPAD לכל החיים, נא לא לרכוש עוד
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
http://www.dailytech.com/Apple+Reported ... e18213.htm
זה היה מצחיק אם זה לא היה הזוי...
רק לי זה מזכיר את ה SOUP NATZI?
זה היה מצחיק אם זה לא היה הזוי...
רק לי זה מזכיר את ה SOUP NATZI?
-
Huber
- חבר במועדון HT

כמעט 100 צפיות ואף תגובה? רק לי ההתנהלות הזאת נראית שערוריתית? 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
לא שערורייתי בכלל בעיני.
יש מחסור של מכשירים והדבר האחרון שהם (וכולם) רוצים זה SCALPERS.
כאלה שרוכשים את כל הסטוק ומונעים מהשוק לרכוש ישירות מאפל באופן הוגן.
אפל רוצה קודם למצות את ארה"ב לפני שהם מתחילים לייצר עבור חו"ל. זה הדרך שלהם למנוע מאנשים לרכוש לפי הקילו.
אם הם לא יעלימו את המגבלה הזו בעוד כמה חודשים, כשהעומס ירד, אז זה שערורייתי.
יש מחסור של מכשירים והדבר האחרון שהם (וכולם) רוצים זה SCALPERS.
כאלה שרוכשים את כל הסטוק ומונעים מהשוק לרכוש ישירות מאפל באופן הוגן.
אפל רוצה קודם למצות את ארה"ב לפני שהם מתחילים לייצר עבור חו"ל. זה הדרך שלהם למנוע מאנשים לרכוש לפי הקילו.
אם הם לא יעלימו את המגבלה הזו בעוד כמה חודשים, כשהעומס ירד, אז זה שערורייתי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

עופר, בתחום שלי להשקת מוצר ללא סטוק מספק קוראים "השקת נייר":
http://en.wikipedia.org/wiki/Paper_launch
אני בטוח שאפל ידעו שיהיה למוצר ביקוש אדיר, אז שייצרו סטוק מספק ורק אז ישווקו את המוצר. לדעתי ההגבלה ל 2 לכל לקוח זה יצירת הייפ מזוייף ותו לא וכולם אוכלים את זה בלי מלח כמו את כל הטריקים השיווקיים שלהם.
http://en.wikipedia.org/wiki/Paper_launch
אני בטוח שאפל ידעו שיהיה למוצר ביקוש אדיר, אז שייצרו סטוק מספק ורק אז ישווקו את המוצר. לדעתי ההגבלה ל 2 לכל לקוח זה יצירת הייפ מזוייף ותו לא וכולם אוכלים את זה בלי מלח כמו את כל הטריקים השיווקיים שלהם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
Huber,
כל עוד אין הייצור עומד בביקושים, אני מצדיק את הצעד הזה לחלוטין, במיוחד כשמדובר במישהו שכל כך בבירור עושה עסקים בלשלוח את זה ל"חברים שלו" (אולי ב-PAYPAL). מה שזה גורם זה לחוסרים מלאכותיים שמונעים מלקוחות אמיתיים מלרכוש את המכשיר.
כשמדובר במכשיר שהוא לחלוטין חדש, אין שום דרך בעולם להעריך ייצור, וגם אם הם העריכו את הייצור נכון, לפי מה שהבנתי צוואר הבקבוק כיום הוא קצב ייצור המסך שנעשה באופן שאף מכשיר שלפניו לא נעשה (משהו שקשור לשילוב של המסך עם המארז והסנסורים של המגע.
חד משמעית לא מדובר כאן בעצירת הביקוש בכדי ליצור הייפ. הקצב שהם מוכרים הוא מטורף ביחס למכשיר בקטגוריה חדשה. אפשר לראות שהם בעצמם לא ממש יודעים לאכול את זה ושזה פוגע להם משמעותית בהשקות ברחבי העולם (וגם מעכב לי את המשלוח של האייפד 3G שלי).
כל עוד אין הייצור עומד בביקושים, אני מצדיק את הצעד הזה לחלוטין, במיוחד כשמדובר במישהו שכל כך בבירור עושה עסקים בלשלוח את זה ל"חברים שלו" (אולי ב-PAYPAL). מה שזה גורם זה לחוסרים מלאכותיים שמונעים מלקוחות אמיתיים מלרכוש את המכשיר.
כשמדובר במכשיר שהוא לחלוטין חדש, אין שום דרך בעולם להעריך ייצור, וגם אם הם העריכו את הייצור נכון, לפי מה שהבנתי צוואר הבקבוק כיום הוא קצב ייצור המסך שנעשה באופן שאף מכשיר שלפניו לא נעשה (משהו שקשור לשילוב של המסך עם המארז והסנסורים של המגע.
חד משמעית לא מדובר כאן בעצירת הביקוש בכדי ליצור הייפ. הקצב שהם מוכרים הוא מטורף ביחס למכשיר בקטגוריה חדשה. אפשר לראות שהם בעצמם לא ממש יודעים לאכול את זה ושזה פוגע להם משמעותית בהשקות ברחבי העולם (וגם מעכב לי את המשלוח של האייפד 3G שלי).