אפשר לראות תלת מימד במסכים רגילים?
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
מה ההבדל בין מסכים ומקרנים רגילים לבין מסכי ומקרני תלת מימד?..כאילו..זה לא תלוי בקובץ המוקרן/משודר עצמו?..כי מתי שאני רואה קובץ תלת מימד במחשב נגיד..וזה כמעט בטוח תלת מימד כי הנפח גדול ביותר מפי שתיים בזמן שהרזולוצייה היא אותה רזולוצייה כמו בסרטים האחרים והתמונה נראית מטושטשת ומבולבלת לפעמים וגם זה נראה כאילו היא ממש מנסה לצאת החוצה אבל מוגבלת!..אני יודע שסרטי תלת מימד anagliph אפשר לראות עם המשקפיים עם הפילטרים הצבעוניים(תלוי בצבעים)..אז יכול להיות שאת הסרטים האלה אצליח לראות עם משקפי polarized?..אלה שמשתמשים בהם באווטאר לדוגמא?
תודה לעונים ולעוזרים!
תודה לעונים ולעוזרים!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל למסך אין שום קשר למציאות, הוא רק אמצעי שאליו מציגים.
לגבי המקרן... במקרנים חדשים (DLP למשל) יש אפשרות להציג סקלת צבעים בצורה הדרגתית ולשנות את הצבעים בהתאם לתמונה ובכך למשעה ליצור מצב תלת מימד.
במקרנים ישנים לא היתה אפשרות כזאת גם מבחינת כמות הצבעים שהמקרן מסוגל להציג וגם מבחינת רזולוציה ולכן לא כל מקרן יכול להציג תמונה תלת מימדית כמו למשל מסך טלויזיה LCD.
לגבי המקרן... במקרנים חדשים (DLP למשל) יש אפשרות להציג סקלת צבעים בצורה הדרגתית ולשנות את הצבעים בהתאם לתמונה ובכך למשעה ליצור מצב תלת מימד.
במקרנים ישנים לא היתה אפשרות כזאת גם מבחינת כמות הצבעים שהמקרן מסוגל להציג וגם מבחינת רזולוציה ולכן לא כל מקרן יכול להציג תמונה תלת מימדית כמו למשל מסך טלויזיה LCD.
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

כן..אבל השאלה שלי הייתה אם אפשרי,בעזרת משקפיים לראות עליהם תלת מימד..
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אוי...לא התכוונתי למסכי הקרנה!..התכוונתי למסכי פלזמה/lcd ולמקרנים!..חחח
השאלה הייתה אם אני יכול ,בעזרת קובץ תלת מימדי של סרט,ומשקפי polarized לראות תלת מימד במסך lcd/פלאזמה/מקרן..
השאלה הייתה אם אני יכול ,בעזרת קובץ תלת מימדי של סרט,ומשקפי polarized לראות תלת מימד במסך lcd/פלאזמה/מקרן..
במשקפיים אדום-ירוק תוכל לראות סרטים מתאימים . אני ראיתי "קורליין" ורואיתי אחלה תלת מימד.
הרי התלת מימד הזה קיים כבר משנות החמישים . ואיכשהו פיתאום עכשיו נזכרו להוציא מהבוידם את זה.
אווטאר אני חושב שזה משהו אחר . אבל בא נחכה ונראה איך יספקו בחנויות/סיפריות.
הרי התלת מימד הזה קיים כבר משנות החמישים . ואיכשהו פיתאום עכשיו נזכרו להוציא מהבוידם את זה.
אווטאר אני חושב שזה משהו אחר . אבל בא נחכה ונראה איך יספקו בחנויות/סיפריות.
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אז יש עוד תקווה?..חחח
ואם כן,אז מה ההמולה סביב ה 3d tv's?..מה מייחד אותם מול מסכים רגילים?
ואם כן,אז מה ההמולה סביב ה 3d tv's?..מה מייחד אותם מול מסכים רגילים?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
התשובה היא לא, לא תוכל לראות סרטים שמשתמשים בטכנולוגיה של משקפי הצבע עם משקפי polarized.
תחפש באתר, יש מאמרים ושרשורים שיסבירו לך מה ההבדל בין הטכנולוגיות ומה מיוחד בטלויזיות ה-3D.
אתה יכול לקרוא פה על המשקפיים:
http://www.hometheater.co.il/article01881
את שאר המאמרים והשרשורים אני משאיר לך למצוא לבד.
תחפש באתר, יש מאמרים ושרשורים שיסבירו לך מה ההבדל בין הטכנולוגיות ומה מיוחד בטלויזיות ה-3D.
אתה יכול לקרוא פה על המשקפיים:
http://www.hometheater.co.il/article01881
את שאר המאמרים והשרשורים אני משאיר לך למצוא לבד.
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אני יודע את ההבדל ואפילו כתבתי אותו..תראה את ההודעות הראשונות..
אבל לא שאלתי אם אפשר לראות anagliph במסכים רגילים..את זה אני יודע שאפשר..שאלתי אם אפשר לראות סרטים בטכנולוגיה כמו של האווטאר במסכים האלה,בשילוב עם משקפי polarized.
כמו בקולנוע..אותו קובץ,עם אותם המשקפיים..
אבל לא שאלתי אם אפשר לראות anagliph במסכים רגילים..את זה אני יודע שאפשר..שאלתי אם אפשר לראות סרטים בטכנולוגיה כמו של האווטאר במסכים האלה,בשילוב עם משקפי polarized.
כמו בקולנוע..אותו קובץ,עם אותם המשקפיים..
-
242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

אוקיי..
ואחרי שסגרנו שלא..יש איזשהוא הבדל בחומרה של אותם מסכי 3D שמאפשר הצגת התכנים האלו?...
ואחרי שסגרנו שלא..יש איזשהוא הבדל בחומרה של אותם מסכי 3D שמאפשר הצגת התכנים האלו?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: