מסך ''32 MAG RX326 ב-K5
שלום לכולם,
בחיפושיי אחר מסך מחשב (לפחות 20 אינץ) שישמש גם לצפייה בטלוויזיה נתקלתי בהצעה מעניינת – מסך MAG 32 אינץ RX326 ב-5000 ₪ בלבד.
לא ממש הצלחתי להשיג מידע על המסך באינטרנט גם לא באתר היצרן.
אני אשמח לדעת אם ידוע לכם פרטים כלשהם על המסך.
תודה
בחיפושיי אחר מסך מחשב (לפחות 20 אינץ) שישמש גם לצפייה בטלוויזיה נתקלתי בהצעה מעניינת – מסך MAG 32 אינץ RX326 ב-5000 ₪ בלבד.
תודה
מפרט
מצאתי מפרט מאתר מכירות (לא בארץ):
http://www.villman.com/products/specs/m ... rx-326.asp
מה דעתכם? הנתונים נראים טוב (על הנייר) אם כך מדוע מחירו כה נמוך?
http://www.villman.com/products/specs/m ... rx-326.asp
מה דעתכם? הנתונים נראים טוב (על הנייר) אם כך מדוע מחירו כה נמוך?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא היה נדמה לי שאלו נתונים לא רעים בכלל בהשוואה לאלו שעולים כפול ממנו.MartinHSabag כתב:הנתונים לא מזהירים...
המכשיר ישווק החל משבוע הבא באחת מרשתות המזון הגדולות.
התמונה (ממכשיר DVD) היתה ברמה בינונית לא הכי חדה אך עדיין סבירה.
אני חייב לציין שבמחיר הזה נמכרים כיום מסכי מחשב טובים בגודל של כ-''21 ומכאן ההתלבטות שלי.
בחיפושי באינטרנט מצאתי כי למעשה מדובר במסך של PROVIEW . ראה לינק:
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1926640,00.asp
גם הביקורת לא ממש עזרה לי להחליט.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
לא הייתי מצפה ליותר מידי ממסך כזה.
כמה אחוז הוא ישמש אותך בתור מסך מחשב וכמה בתור TV?
בתור מסך מחשב בגודל כזה לא הייתי נוגע בו עם רזולוציה כזאת היא ממש נמוכה מידי לגודל כזה של מסך.
שחר
כמה אחוז הוא ישמש אותך בתור מסך מחשב וכמה בתור TV?
בתור מסך מחשב בגודל כזה לא הייתי נוגע בו עם רזולוציה כזאת היא ממש נמוכה מידי לגודל כזה של מסך.
שחר
שחר
מסך ''32 MAG RX326
שלום לכולם,
יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא את המסך הזה בארץ (חוץ מברשת המזון)? יש ל- Proview/Mag יבואן רשמי?
תודה
יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא את המסך הזה בארץ (חוץ מברשת המזון)? יש ל- Proview/Mag יבואן רשמי?
תודה
שלום lironk ותודה על המענה המהיר.
האמת, אין בכוונתי לרכוש אמצעי תצוגה בעלות כזו בלי לבדוק אותו ויזואלית ולכן רציתי לדעת היכן ניתן לבחון את המכשיר. דבר נוסף, אני תכננתי לרכוש בשבועות הקרובים טלוויזית CRT 29 בתקציב של בין 2000 ל - 3000 שקלים וכששמעתי על ה 32 LCD של MAG במחיר האטרקטיבי למדיי, החלטתי ששווה להתעניין.
אז כמומחה, מה אתה מציע לפרופיל התקציבי שלי והאם בכל זאת (לתקציב שלי) ה LCD 32 של MAG אינה קנייה טובה.
תודה
האמת, אין בכוונתי לרכוש אמצעי תצוגה בעלות כזו בלי לבדוק אותו ויזואלית ולכן רציתי לדעת היכן ניתן לבחון את המכשיר. דבר נוסף, אני תכננתי לרכוש בשבועות הקרובים טלוויזית CRT 29 בתקציב של בין 2000 ל - 3000 שקלים וכששמעתי על ה 32 LCD של MAG במחיר האטרקטיבי למדיי, החלטתי ששווה להתעניין.
אז כמומחה, מה אתה מציע לפרופיל התקציבי שלי והאם בכל זאת (לתקציב שלי) ה LCD 32 של MAG אינה קנייה טובה.
תודה
תראה לירון, המסר בהחלט ברור רק שיש עוד כמה פרטים רלוונטיים שמשפעים על ההחלטה בעניין זה.
ראשית הטלוויזיה מיועדת לחדר שינה. מאחר ואני מעוניין בשטח צפייה גדול (לפחות 29), אם ארכוש טלוויזית CRT כזו היא תהיה עם "תחת גדול" ומבחינת תכנון החדר האפשרות היחידה שלי למיקום הטלוויזיה היא ע"י תלייה על זרוע - היא תתפוס הרבה מקום מחלל החדר.
דבר נוסף, לפי הבנתי כל עוד לא תהיה תמיכה בשידורי טלוויזיה בטכנולוגית HD, כל טלוויזית LCD תתן תמונה פחות טובה מטלוויזיית CRT בשידורי טלוויזיה (אם אני טועה תקן אותי).
אם אתה מסכים עם הטענה האחרונה, אז הפרמטר שמבחינתי הוא החשוב להשוואה הוא איזו טלוויזיה מומלצת יותר להקרנת סרטי DVD.
רם
ראשית הטלוויזיה מיועדת לחדר שינה. מאחר ואני מעוניין בשטח צפייה גדול (לפחות 29), אם ארכוש טלוויזית CRT כזו היא תהיה עם "תחת גדול" ומבחינת תכנון החדר האפשרות היחידה שלי למיקום הטלוויזיה היא ע"י תלייה על זרוע - היא תתפוס הרבה מקום מחלל החדר.
דבר נוסף, לפי הבנתי כל עוד לא תהיה תמיכה בשידורי טלוויזיה בטכנולוגית HD, כל טלוויזית LCD תתן תמונה פחות טובה מטלוויזיית CRT בשידורי טלוויזיה (אם אני טועה תקן אותי).
אם אתה מסכים עם הטענה האחרונה, אז הפרמטר שמבחינתי הוא החשוב להשוואה הוא איזו טלוויזיה מומלצת יותר להקרנת סרטי DVD.
רם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
זו ה LCD מהמבצע של מגה.
לפי מה ששמעתי כבר נגמר להם המלאי.
בתור מסך מישני שישמש לצפיית TV בחדר השינה - סביר להניח כי המסך הזה יעשה את העבודה בצורה טובה.
מחירו אטרקטיבי ביותר ומהווה יתרון.
לפי מה ששמעתי כבר נגמר להם המלאי.
בתור מסך מישני שישמש לצפיית TV בחדר השינה - סביר להניח כי המסך הזה יעשה את העבודה בצורה טובה.
מחירו אטרקטיבי ביותר ומהווה יתרון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

את המסך הספציפי הזה במחיר הזה אתה יכול להשיג רק במגה.
תנסה את מזלך אצל היבואן:
אפעל 23 פתח תקווה
טלפון 03-6197171
http://www.barcomp.co.il/
תנסה את מזלך אצל היבואן:
אפעל 23 פתח תקווה
טלפון 03-6197171
http://www.barcomp.co.il/
shallomr
לחדר שינה זה יכול להספיק בהחלט.
לגבי ההשוואה בין CRT ל LCD , יש מסכי LCD במקרה זה היקרים ביותר שההפרש בינם באיכות התמונה ל CRT הוא קטן יחסית ויש מסכים ( הזולים ) שההפרש בינם ל CRT הוא שמיים וארץ , לכן אי אפשר לעשות הכללות כמו גם שלא כל מסכי ה LCD נראים טוב מאוד ב HD.
לחדר שינה זה יכול להספיק בהחלט.
לגבי ההשוואה בין CRT ל LCD , יש מסכי LCD במקרה זה היקרים ביותר שההפרש בינם באיכות התמונה ל CRT הוא קטן יחסית ויש מסכים ( הזולים ) שההפרש בינם ל CRT הוא שמיים וארץ , לכן אי אפשר לעשות הכללות כמו גם שלא כל מסכי ה LCD נראים טוב מאוד ב HD.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היי Mick!Mick כתב:שלום לכולם,
תודה...
תגיד, קנית את המסך? אתה יכול לתת חוות דעת סופית עליו?
תודה!
מוכרים את אותה הטלויזיה באיזו חנות בצומת בילו בסביביות ה 3500 ש"ח.
חשוב לבדוק מי היצרן ומאיפה, כי כידוע מוצרים כאלה זולים לא עומדים בנתונים שמוצגים.
חשוב גם לבדוק אם המוכר הוא מורשה, ומה מדיניות ההחזרה.
לפי דעתי לא שווה את הכסף אבל מחיר אטרקטיבי לגודל כזה (32')
חשוב לבדוק מי היצרן ומאיפה, כי כידוע מוצרים כאלה זולים לא עומדים בנתונים שמוצגים.
חשוב גם לבדוק אם המוכר הוא מורשה, ומה מדיניות ההחזרה.
לפי דעתי לא שווה את הכסף אבל מחיר אטרקטיבי לגודל כזה (32')