היי
אני מחפש מגבר עם הפורמטים החדשים שידע לעשות upscale. יש לי סה"כ כמה שאלות ואשמח לקבל עזרה היות ויש כככככל כככך הרבה דגמים....
1. האם ה upscale של המגברים עושה עבודה טובה? האם יש הבדלים משמעותיים בין המגברים?
2. בהנחה וארכוש אותו בארץ, אני מחפש מגבר עם איכות סאונד גבוהה (נגן בלו ריי, ממיר HD) במחיר הנוח ביותר...יש המלצות? ראיתי לא מעט פוסטים על הyamaha 465 שלדעתי אינו עושה אפסקייל, אבל מחירו מאוד זול והוא תומך בפורמטים חדשים
3. היות ויש לי את האפשרות הלוגיסטית, יש בעיה להביא את המגבר מארה"ב? יש כמובן מכס, אבל היות והעלות זולה אני שוקל את הבלגן על מנת להצטייד במגבר איכותי יותר (כמו ה Onkyo TXSR606B)
תודה למגיבים!
מגבר ק"ב - פורמטים חדשים
-
maz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
maz .
לגבי אפסקל ברסיברים .
שים לב............ הרסיברים הכי מתקדמים של מייטב החברות בכניסת HDMI אינם מבצעים אפסקל . מה שנכנס זה מה שיוצא .
יש רסיברים שנושא האפסקל יותר מעמיק אצלם . כגון האונקיו דגם 3007 . שתג המחיר שלו 14k .
לגבי אפסקל ברסיברים .
שים לב............ הרסיברים הכי מתקדמים של מייטב החברות בכניסת HDMI אינם מבצעים אפסקל . מה שנכנס זה מה שיוצא .
יש רסיברים שנושא האפסקל יותר מעמיק אצלם . כגון האונקיו דגם 3007 . שתג המחיר שלו 14k .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
maz
-
- חבר פעיל מאוד

אז מה אני אמור להבין כש565 של YAMAHA F,UC :
upscale to full HD 1080p
?
upscale to full HD 1080p
?
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
הכוונה היא שרמת האפסקייל ברסיברים שאינם דגמי-על היא לא משהו ולרוב עדיף האפסקייל של המסך 
-
maz
-
- חבר פעיל מאוד

טוב, העיקר שתהיה תמונה סבירה ואני אמנע מראייה על שני שליש מסך (כדי להימנע ממעיכה של התמונה...) 
אז מישהו יכול להמליץ על מגברים בטווח שתיארתי?
אז מישהו יכול להמליץ על מגברים בטווח שתיארתי?