מגבר ק"ב - פורמטים חדשים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136

שליחה

היי
אני מחפש מגבר עם הפורמטים החדשים שידע לעשות upscale. יש לי סה"כ כמה שאלות ואשמח לקבל עזרה היות ויש כככככל כככך הרבה דגמים....

1. האם ה upscale של המגברים עושה עבודה טובה? האם יש הבדלים משמעותיים בין המגברים?

2. בהנחה וארכוש אותו בארץ, אני מחפש מגבר עם איכות סאונד גבוהה (נגן בלו ריי, ממיר HD) במחיר הנוח ביותר...יש המלצות? ראיתי לא מעט פוסטים על הyamaha 465 שלדעתי אינו עושה אפסקייל, אבל מחירו מאוד זול והוא תומך בפורמטים חדשים

3. היות ויש לי את האפשרות הלוגיסטית, יש בעיה להביא את המגבר מארה"ב? יש כמובן מכס, אבל היות והעלות זולה אני שוקל את הבלגן על מנת להצטייד במגבר איכותי יותר (כמו ה Onkyo TXSR606B)

תודה למגיבים!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

maz .

לגבי אפסקל ברסיברים .

שים לב............ הרסיברים הכי מתקדמים של מייטב החברות בכניסת HDMI אינם מבצעים אפסקל . מה שנכנס זה מה שיוצא .

יש רסיברים שנושא האפסקל יותר מעמיק אצלם . כגון האונקיו דגם 3007 . שתג המחיר שלו 14k .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אז מה אני אמור להבין כש565 של YAMAHA F,UC :
upscale to full HD 1080p

?

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

הכוונה היא שרמת האפסקייל ברסיברים שאינם דגמי-על היא לא משהו ולרוב עדיף האפסקייל של המסך :idea:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב, העיקר שתהיה תמונה סבירה ואני אמנע מראייה על שני שליש מסך (כדי להימנע ממעיכה של התמונה...) :)
אז מישהו יכול להמליץ על מגברים בטווח שתיארתי?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”