לילד הקטן יש כבר כמה וכמה דיסקים
והאמת, אני רוצה לנצל את האקסטרימר עד תומו... וסתם מתעצל להכניס ולהוציא דיסקים ל DVD... בכל מקרה.. אישתי עושה את זה. אז אני סתם מתאמץ בשבילה...
ולענייננו... יש אפשרות לעשות קבצי IMG או ISO לדיסקים שברשותנו (מגוון של דץ ודצה, פסטיגלים, הופעות של כל מיני אמני-ילדים וכולי) עם תוכנות כמו IMGBURN וכאלה, לשים על הדיסק הקשיח ולנגן דרך האקסטרימר.
1. זה חוקי, כיוון שהדיסקים האלה ברשותנו ונרכשו חלקם על ידינו וחלקם קיבלנו כמתנות מהורים/דודים וכולי...
2. נוחיות, על האקסטרימר נטען כ-10 דיסקים וננגן ככה לפי החשק מבלי להוציא/להכניס דיסקים אחרים.
3. האם יש איזושהי מגבלה מבחינת העתקת הדיסקים לקבצי ISO או IMG? צריך לעשות פירצות להצפנות או משהו כזה כמו שעושים לדיסקים של הסרטים?
עוד משהו רלוונטי שצריך לדעת לצורך העניין או לשים במחשב ולעשות העתקות לדיסק הקשיח?
בתודה,
רמי
יצירת גיבויים של DVD בשביל XTREAMER
-
gmb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- itsik123
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 684
המכשיר לא תומך ב IMG אלה רק ב ISO,
אני העברתי גם כן ל ISO את כל האוסף של הילדים ולא נתקלתי באיזו מגבלה.
אגב אפשר גם לא ב ISO, כלומר לבצע העתקה לכל הסיפריות והקבצים שעל הדיסק כפי שהם,
כאשר תיכנס לספריה של הדיסק הסטרימר ישאל אותך האם לנגן כ DVD או לא (כלומר לטייל בספריות ולבחור את הקובץ הרצוי).
אני העברתי גם כן ל ISO את כל האוסף של הילדים ולא נתקלתי באיזו מגבלה.
אגב אפשר גם לא ב ISO, כלומר לבצע העתקה לכל הסיפריות והקבצים שעל הדיסק כפי שהם,
כאשר תיכנס לספריה של הדיסק הסטרימר ישאל אותך האם לנגן כ DVD או לא (כלומר לטייל בספריות ולבחור את הקובץ הרצוי).
-
gmb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
מעולה
ניסיתי עם IMGBURN בגרסתא האחרונה, אני עושה קבצי ISO ואז מעתיק לXTREAMER ועובד מעולה
אפילו איכות התמונה טובה יותר מאשר ניגון הדיסק עצמו על הנגן DVD אז הרווחתי פעמיים, גם נוחות וגם איכות
תודה
רמי
ניסיתי עם IMGBURN בגרסתא האחרונה, אני עושה קבצי ISO ואז מעתיק לXTREAMER ועובד מעולה
אפילו איכות התמונה טובה יותר מאשר ניגון הדיסק עצמו על הנגן DVD אז הרווחתי פעמיים, גם נוחות וגם איכות
תודה
רמי