תגידו תתחדש ! נסגרה עסקה !
אחרי חיפושים רבים והתלבטויות סוף סוף נסגרה עסקה.
בתור איש פלזמות מאז ומעולם אני ממשיך בדרך הזו
פלזה 50" חדשה של LG מדגם PK550
ממרחק 3 מטר נראה לי שעדיף להישאר עם פלזמה.
ועכשיו אני רק צריך לדעת כיצד לבצע כיול טוב למסך.
היכן ניתן למצוחא מדריך בענין ומה מומלץ לבצע ?
אוריה
אוריה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אחלה מסך... כיול מומלץ הוא מצב סטנדרט אלא אם כן יש לך מערכות שדורשות כיוון מיוחד.
אל תשכח לכוון את המסך למצב HOME ולא STORE כי אז כל חצי שעה תקפוץ לך פרסומת. אם הקנייה כוללת הובלה והתקנה על ידי אנשי ח"י, אז אתה יכול להיות רגוע.
אל תשכח לכוון את המסך למצב HOME ולא STORE כי אז כל חצי שעה תקפוץ לך פרסומת. אם הקנייה כוללת הובלה והתקנה על ידי אנשי ח"י, אז אתה יכול להיות רגוע.
תודה רבהJEXY כתב:אחלה מסך... כיול מומלץ הוא מצב סטנדרט אלא אם כן יש לך מערכות שדורשות כיוון מיוחד.
אל תשכח לכוון את המסך למצב HOME ולא STORE כי אז כל חצי שעה תקפוץ לך פרסומת. אם הקנייה כוללת הובלה והתקנה על ידי אנשי ח"י, אז אתה יכול להיות רגוע....
כן כולל התקנה של אנשי ח.י היקרים.
במילים אחרות אין מה לגעת במסך פרט לבחירת אפשרות סטנדרט ?
אוריה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תתחדש ותהנה 
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אוריה,
תתחדש!!
אני מאמין שאתה אחד הראשונים שרוכש את המסך הנ"ל - מלבד עיצוב מדהים נשמח לשמוע ממך ביקורת כמה שיותר אוביקטיבית על המסך (לפחות לאחר כיול בסיסי) וכמובן להתרפק על תמונות...
תתחדש!!
אני מאמין שאתה אחד הראשונים שרוכש את המסך הנ"ל - מלבד עיצוב מדהים נשמח לשמוע ממך ביקורת כמה שיותר אוביקטיבית על המסך (לפחות לאחר כיול בסיסי) וכמובן להתרפק על תמונות...
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
מברוק
.
היי ,theDuke כתב:תתחדש....גם אני שוקל לקנות את המסך הזה ולכן ממתין בקוצר רוח לחוות דעתך עליו ובעיקר להתייחסות לבעיית ההשתקפות.
כמו כן האם תוכל לפרט היכן ובכמה רכשת את המסך?...
לגבי בעית ההשתקפות אני לא ממש מוטרד מהענין מאחר ואני עובד עם פלזמה בבית כבר 5 שנים ועברתי כמה דגמים שונים.... אני צופה על פי רוב בערב ואם יוצא לי לראות ביום פשוט מוריד את התריסים.
שמעתי שיש שיפור בענין אבל אני לא מצפה לגדולות ונצורות ...
רכשתי בחנות שהיא לא מהתחום בעסקה חד פעמית....הם לקחו עבורי מ ח.י
אוריה
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי אוריה,אוריה כתב:אחרי חיפושים רבים והתלבטויות סוף סוף נסגרה עסקה.
אוריה...
ראשית תתחדש.
על מנת שנוכל לעזור בכיול המסך, נשמח באם תשלח מייל לכתובת [email protected] ונתאם עבורך הדרכה וכיוונים למסך עם נציג טכני שלנו.
בברכה,
אורי, נציג קבוצת ח.י
קבוצת ח.י תשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
תודה על התגובה
אשמח לחוות דעת מפורטת לאחר שתקבל אותה.....כאמור שוקל גם אני לרכוש אותה.
ושוב לגבי ההשתקפות - מאחר וגם בערב אני לא מאלה שאוהבים לצפות בחושך מוחלט ויהיו אורות דולקים בבית - האם זו תהיה בעייה?
ושוב לגבי ההשתקפות - מאחר וגם בערב אני לא מאלה שאוהבים לצפות בחושך מוחלט ויהיו אורות דולקים בבית - האם זו תהיה בעייה?
Re: תודה על התגובה
שמע אין ויכוח שיש השתקפות רק שיש גם ענין של שיפור מסויים שהבחנתי בו בשנים האחרונות ואולי גם הרגל....theDuke כתב:אשמח לחוות דעת מפורטת לאחר שתקבל אותה.....כאמור שוקל גם אני לרכוש אותה.
ושוב לגבי ההשתקפות - מאחר וגם בערב אני לא מאלה שאוהבים לצפות בחושך מוחלט ויהיו אורות דולקים בבית - האם זו תהיה בעייה?...
בכל מקרה כל תאורה צריכה להיות באזור אחר בבית ובטח לא מול המסך.
זאת אומרת אם המכשיר בסלון ותדליק אור במטבח - לא צריכה להיות בעיה....
סך הכל זה ענין פתיר לחלוטין - אלא אם אתה גר בשטח...
אוריה
שלום לכולם !!!
המסך הגיע אתמול והותקן על הקיר.
ראשית אציין לטובה את השרות המהיר והאדיב של ח.י ושל המתקין.
לגבי המסך עצמו עוד אכתוב בהרחבה אבל בכללי אציין שהעיצוב שלו בהחלט מרשים ביותר.
המכשיר דק ומועצב חלק ונקי והוא כולל סדרת כפתורי מגע עדינים בתחתית המסך לשליטה (למי שלא אוהב שלטים)
המסגרת הדקה מותירה אותי בתחושה של מסך ענק אבל לא כזה שתופס את כל הסלון ולכן הוא בהחלט טוב למי שמחפש מסך גדול אבל לא רוצה מפלצת בסלון...
לגבי התמונה, אני עדין לפני ביצוע כיול ראשוני (ממתין לטכנאי...) ולכן לא מוצא טעם להרחיב.
מה שבטוח זה שיש לבצע כיול למסך כי אם אני לוקח את המסך הקודם שלי (גם פלזמה של LG ) התמונה בו היתה טובה יותר וזה בעיקר בגלל כיול שבוצע בה.
יש המון אופציות בכל הקשור לתפריט הכיול שלה ודי הלכתי לאיבוד....
מצאתי את עצמי יושב שעה ארוכה ומשנה כל מיני אופציות ולא מצליח לקבוע מה יותר טוב לעין....
בכל מקרה אמשיך לעדכן ברגע שהמסך יעבור כיול.
אוריה
המסך הגיע אתמול והותקן על הקיר.
ראשית אציין לטובה את השרות המהיר והאדיב של ח.י ושל המתקין.
לגבי המסך עצמו עוד אכתוב בהרחבה אבל בכללי אציין שהעיצוב שלו בהחלט מרשים ביותר.
המכשיר דק ומועצב חלק ונקי והוא כולל סדרת כפתורי מגע עדינים בתחתית המסך לשליטה (למי שלא אוהב שלטים)
המסגרת הדקה מותירה אותי בתחושה של מסך ענק אבל לא כזה שתופס את כל הסלון ולכן הוא בהחלט טוב למי שמחפש מסך גדול אבל לא רוצה מפלצת בסלון...
לגבי התמונה, אני עדין לפני ביצוע כיול ראשוני (ממתין לטכנאי...) ולכן לא מוצא טעם להרחיב.
מה שבטוח זה שיש לבצע כיול למסך כי אם אני לוקח את המסך הקודם שלי (גם פלזמה של LG ) התמונה בו היתה טובה יותר וזה בעיקר בגלל כיול שבוצע בה.
יש המון אופציות בכל הקשור לתפריט הכיול שלה ודי הלכתי לאיבוד....
מצאתי את עצמי יושב שעה ארוכה ומשנה כל מיני אופציות ולא מצליח לקבוע מה יותר טוב לעין....
בכל מקרה אמשיך לעדכן ברגע שהמסך יעבור כיול.
אוריה