קבל HDMI
ביררתי בחנות של ליזר סיטי בהרצליה ואמרו לי שיש להם קבל איכותי ב-1000 ש"ח
ויש כבל גם ב 800 שח לדעתכם אני צריך לקנות קבל איכותי כזה הוא מספיק יותר זול
השאלה אם אני יראה ממש הבדל בצורה רצינית בין כבל יקר לזול הDVD יושב מרחק של 1.5 מטר מהטלויזיה ?
ויש כבל גם ב 800 שח לדעתכם אני צריך לקנות קבל איכותי כזה הוא מספיק יותר זול
השאלה אם אני יראה ממש הבדל בצורה רצינית בין כבל יקר לזול הDVD יושב מרחק של 1.5 מטר מהטלויזיה ?
מנסיון שלי הכבל הזול מספיק טוב
או בלשון שיווקית-"הכבל הפחות יקר יספק את צרכיך..."נשמע יותר טוב
מאחר וזה כבל דיגיטלי ובהנחה שהוא לא יותר ארוך מ3 מטר...
תחסוך את הפרש הכסף.
מאחר וזה כבל דיגיטלי ובהנחה שהוא לא יותר ארוך מ3 מטר...
תחסוך את הפרש הכסף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
במחסני חשמל ראיתי כבל HDMI באורך 2 מטר של חברת LEXUS במחיר של 200 ש"ח
מישהו מכיר שמע?תומך בחיבור לפלזמה ולמסכים שטוחים מסכי CRT דיגיטלים מקרנים ו-HDTV!
חברת סיריוס אלקטרוניקה בע"מ מציעה למכירה:
חיבור דיגיטאלי מולטימדיה High-Definition מאפשר העברת אות תמונה דיגיטאלי באיכות גבוהה מאוד. לדוגמא: חיבור בין אות תמונה דיגיטאלי מ-DVD או ממיר כבלים, לפלזמה או LCD.
החיבור הדיגיטאלי מאפשר איכות תמונה טובה יותר, כיוון שהוא לא צריך להמיר את אות הווידיאו מאות דיגיטאלי (ה-DVD) לאנלוגי (דרך יציאת הרכיב והכבלים), ושוב חזרה לדיגיטאלי (בטלוויזיה)
משמש להעברת אות וידיאו בלבד
מישהו מכיר שמע?תומך בחיבור לפלזמה ולמסכים שטוחים מסכי CRT דיגיטלים מקרנים ו-HDTV!
חברת סיריוס אלקטרוניקה בע"מ מציעה למכירה:
חיבור דיגיטאלי מולטימדיה High-Definition מאפשר העברת אות תמונה דיגיטאלי באיכות גבוהה מאוד. לדוגמא: חיבור בין אות תמונה דיגיטאלי מ-DVD או ממיר כבלים, לפלזמה או LCD.
החיבור הדיגיטאלי מאפשר איכות תמונה טובה יותר, כיוון שהוא לא צריך להמיר את אות הווידיאו מאות דיגיטאלי (ה-DVD) לאנלוגי (דרך יציאת הרכיב והכבלים), ושוב חזרה לדיגיטאלי (בטלוויזיה)
משמש להעברת אות וידיאו בלבד