חיבור 2 סאבים למגבר
1 זה תמיד אפשרי
2 למה ?
אילו רמקולים יש לך בתוספת והאם אתה תחבר את הפאסיבי ביניהם לבין המגבר ?
בדרך כלל 2 סאבים טובים מאחד ...אך עדיף שיהיו מאותו הדגם .
בדרך כלל פאסיבים הם לא ממש סאסים אלה משלימי תדרים עבור רמקולים טקנים יותר (סטליטים) ..
מה חסר לך <?
2 למה ?
אילו רמקולים יש לך בתוספת והאם אתה תחבר את הפאסיבי ביניהם לבין המגבר ?
בדרך כלל 2 סאבים טובים מאחד ...אך עדיף שיהיו מאותו הדגם .
בדרך כלל פאסיבים הם לא ממש סאסים אלה משלימי תדרים עבור רמקולים טקנים יותר (סטליטים) ..
מה חסר לך <?
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
יש לי 2 סטים
יש לי :
שרווד ישנים ולא רעים 4 סטליטים סנטר גדול וסאב פסיבי
מורל 5 סטליטים וסאב אקטיבי
בינתיים ניצלתי את הסנטר שרווד בצורה טובה בתוספת למורל
המגבר תומך ב 7.1 ואני מעוניין לעשות שימוש בשרווד הישנים
אז חשבתי לחבר לחבר את הסאב הישן (אשמח לקבל הסבר לאיזה יציאה מגבר יש לחברו )
(את הסטליטים של השרווד אני שוקל לחבר באחד מערוצי הסראונד האחוריים)
שרווד ישנים ולא רעים 4 סטליטים סנטר גדול וסאב פסיבי
מורל 5 סטליטים וסאב אקטיבי
בינתיים ניצלתי את הסנטר שרווד בצורה טובה בתוספת למורל
המגבר תומך ב 7.1 ואני מעוניין לעשות שימוש בשרווד הישנים
אז חשבתי לחבר לחבר את הסאב הישן (אשמח לקבל הסבר לאיזה יציאה מגבר יש לחברו )
(את הסטליטים של השרווד אני שוקל לחבר באחד מערוצי הסראונד האחוריים)
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
האם אתה זוכר איך חיברת את השרוודים בעבר ?
שוב בדרך כלל (כפי שגם ציפיתי) הסאב הפאסיבי יהיה השלמה לתדרים של LO MID לרמקולים סטליטים ...
לדעתי וותר עליו והשתמש בסטיליטים הנוספים שיש לך כדי ליצור את האפקט שאתה רוצה בו .
והמשך להשתמש באקטיבי של מורל כדי לתת לך את התחום התחתון ....שוב זה גם לא ממש סאב
למרות שהמורל כדרך קבע נשמעים טוב הם עדיין צריכים עוד תוספת של וופר במקרה הזסה הוא 8 אינץ כדי לגרום לתדים הנמוכים יותר להיווצר .
הסט אפ עדיין לא מביא אותך לתדרי סאב טוב .
בכל מקרה לדעתי תוספת הסאב הפסיבי לא יתן לך מאום ויכול לגרום יותר נזק מאשר לעשות טוב לסאונד אצלך בבית ..
הבדלים בסאונד בין ה"סאבים" ירידה לתדרים שונים יכולות שונים פאזות הפוכות התאבכויות של גלים כאלה ואחרים ועוד ..
קח את הסט של המורל והשלם את הרמקולים "החסרים " לך עם הסטיליטים עזוב את הפאסיבי לחדר אחר .
בהצלחה .
שוב בדרך כלל (כפי שגם ציפיתי) הסאב הפאסיבי יהיה השלמה לתדרים של LO MID לרמקולים סטליטים ...
לדעתי וותר עליו והשתמש בסטיליטים הנוספים שיש לך כדי ליצור את האפקט שאתה רוצה בו .
והמשך להשתמש באקטיבי של מורל כדי לתת לך את התחום התחתון ....שוב זה גם לא ממש סאב
למרות שהמורל כדרך קבע נשמעים טוב הם עדיין צריכים עוד תוספת של וופר במקרה הזסה הוא 8 אינץ כדי לגרום לתדים הנמוכים יותר להיווצר .
הסט אפ עדיין לא מביא אותך לתדרי סאב טוב .
בכל מקרה לדעתי תוספת הסאב הפסיבי לא יתן לך מאום ויכול לגרום יותר נזק מאשר לעשות טוב לסאונד אצלך בבית ..
הבדלים בסאונד בין ה"סאבים" ירידה לתדרים שונים יכולות שונים פאזות הפוכות התאבכויות של גלים כאלה ואחרים ועוד ..
קח את הסט של המורל והשלם את הרמקולים "החסרים " לך עם הסטיליטים עזוב את הפאסיבי לחדר אחר .
בהצלחה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: