מריחות תמונה חמורות בSamsung 32B550

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gadirussak פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי לפני עשרה ימים מסך 32b550, איכות הצבעים במיוחד בבלו-ריי היא ספקטקולרית.
יחד עם זאת, יש בעיה חמורה מאוד של מריחות. זה בולט באופן קיצוני בגלישה באינטרנט, כשאני גולל את הדפים כל השחור והאדום נמרח על הלבןץ האם זאת בעיה ידועה בדגם? טכנאי של סמסונג שהיה אצלי ניסה למכור לי שזה ככה בכל הטלויזיות 1080P אבל משום מה אני מתקשה להאמין. יש פה עוד מישהו שסובל מבעיה דומה בדגם אחר או אפילו באותו דגם?
9000es, אתה המלצת לי על הדגם הזה - האם בבדיקות שביצעת לגביו, שמת לב לתופעה כזאת?

meirmeir
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

אני גם אשמח לקבל תשובה לשאלה הנ"ל, בעיקר בגלל שאני מעוניין לרכוש טלוויזיה מדגם דומה (למרות שהגודל הוא 40 אינץ').

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

gadirussak כתב:קניתי לפני עשרה ימים מסך 32b550, איכות הצבעים במיוחד בבלו-ריי היא ספקטקולרית.
יחד עם זאת, יש בעיה חמורה מאוד של מריחות. זה בולט באופן קיצוני בגלישה באינטרנט, כשאני גולל את הדפים כל השחור והאדום נמרח על הלבןץ האם זאת בעיה ידועה בדגם? טכנאי של סמסונג שהיה אצלי ניסה למכור לי שזה ככה בכל הטלויזיות 1080P אבל משום מה אני מתקשה להאמין. יש פה עוד מישהו שסובל מבעיה דומה בדגם אחר או אפילו באותו דגם?
9000es, אתה המלצת לי על הדגם הזה - האם בבדיקות שביצעת לגביו, שמת לב לתופעה כזאת?
...
gadirussak

בינתיים כל מי שרכש את המסך הזה ................ והוא הלהיט של מסכי ה LCD בגודל 32-40 אינצ' .

לא התלונן על שום בעיה שהיא .

לגבי חיבור למחשב לצורכי עבודה . זה כבר סיפור אחר לגמרי .
תצטרך להתייעץ עם בעלי מסכים זהים שמחוברים למחשב .

יום טוב לך . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

gadirussak פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

הנמכת הניגודיות והגברת הבהירות מצמצמות באופן ניכר את התופעה, יחד עם זאת, כנראה שזה בגלל שבאופן כללי פחות שמים לב לצבעים במצב כזה.

זה לא קורה רק בחיבור למחשב - אותו דבר בולט מאוד גם בגלישה באינטרנט דרך הפלייסטיישן 3 וגם בסצנות שמשלבות בהיר מאוד עם כהה מאוד בסרטי בלו-ריי. דיברתי עם רטפון, ספקית האחריות של מיניליין. להחליף מסך הם לא מסכימים, לטענתם אין תקלה. זה המקום גם להמליץ נגד ביג בוקס - הם לא מקבלים חזרה טלויזיות שנפתחו, גם אם טרם עברו 14 יום.
הפנו אותי למנהל השירות של רטפון, אלי מעוז, ואיתו הגעתי להסכמה שיגיעו אליי הביתה עם טלויזיה חדשה מאותו דגם ונבדוק אותה ראש בראש כדי לראות אם המריחות הן בשתי הטלויזיות.

בקרוב התוצאות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”