האם האתר של 3DTV מנוהל ע"י <נערך - התבטאות לא נאותה>? או שזו החברה בע
שימו לב לכמה טעויות אנגלית יש להם באתר:
http://www.3dtv.co.il/content/253/179/f ... questions/
הם בדומה לרוב הישראלים משתמשים במילה BROADCAST - שידור במקור קליטה או הקרנה. זה כמו שבאתרי המכירות של מצרי חשמל תמיד כותבים "טלויזיה שמשדרת בסטריאו" במקום לכתוב הטלויזיה תומכת בשידורי סטריאו או קולטת שידורי סטריאו.. שימו לב למשפט הישראלי הבא:
Is there a possibility to broadcast two dimensional contents on 3D screens as well?
השאלה הייתה מתאימה אם היא הייתה מיועדת לחברת טלויזיה שמתכוונת לרכוש מ 3DTV שירותי שידור, ולא למשתמש פוטנציאלי שרוצה לדעת אם מכשיר תלת מימד מסוגל לקלוט שידור דו מימד... הם פשוט מתרגמים את השפה העילגת של הישראלי הממוצע לאנגלית מילה במילה... זה בהחלט מעיד על חוסר מקצועיות ואף בורות מוחלטת של החברה הזו.. כמה ישראלי.. פשוט מביך..
http://www.3dtv.co.il/content/253/179/f ... questions/
הם בדומה לרוב הישראלים משתמשים במילה BROADCAST - שידור במקור קליטה או הקרנה. זה כמו שבאתרי המכירות של מצרי חשמל תמיד כותבים "טלויזיה שמשדרת בסטריאו" במקום לכתוב הטלויזיה תומכת בשידורי סטריאו או קולטת שידורי סטריאו.. שימו לב למשפט הישראלי הבא:
Is there a possibility to broadcast two dimensional contents on 3D screens as well?
השאלה הייתה מתאימה אם היא הייתה מיועדת לחברת טלויזיה שמתכוונת לרכוש מ 3DTV שירותי שידור, ולא למשתמש פוטנציאלי שרוצה לדעת אם מכשיר תלת מימד מסוגל לקלוט שידור דו מימד... הם פשוט מתרגמים את השפה העילגת של הישראלי הממוצע לאנגלית מילה במילה... זה בהחלט מעיד על חוסר מקצועיות ואף בורות מוחלטת של החברה הזו.. כמה ישראלי.. פשוט מביך..
The more I see People the more like Pigs
ועוד משהו. הגאונים בחברה הזו המציאו מילה חדשה באנגלית: IMPUT:
http://www.3dtv.co.il/content/252/182/3 ... c_display/
פשוט לא יאומן.... ויש עוד כאלו...
http://www.3dtv.co.il/content/252/182/3 ... c_display/
פשוט לא יאומן.... ויש עוד כאלו...
עוד אחד אחרון:
http://www.3dtv.co.il/content/251/176/about_us/
הנה עןד מילה חדשה EXITING כאלו "מוציא: על משקל "מרגש".. מי כתב את זה [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]..?

[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave].
http://www.3dtv.co.il/content/251/176/about_us/
הנה עןד מילה חדשה EXITING כאלו "מוציא: על משקל "מרגש".. מי כתב את זה [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]..?
[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave].
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
EB1000,
גם אם ההערות/הארות שלך במקום מבחינת התוכן והטעויות שמצאת, עדיין זו לא צורה להתבטא בה באתר שלנו.
אפשר להעביר את אותו מסר גם ללא שימוש בקללות או באישיות שעבור הרבה אנשים (גם אם אני אישית לא מסכים עימם) היא אישיות דתית מכובדת.
שים לב להבא.
גם אם ההערות/הארות שלך במקום מבחינת התוכן והטעויות שמצאת, עדיין זו לא צורה להתבטא בה באתר שלנו.
אפשר להעביר את אותו מסר גם ללא שימוש בקללות או באישיות שעבור הרבה אנשים (גם אם אני אישית לא מסכים עימם) היא אישיות דתית מכובדת.
שים לב להבא.
הערה: אז המילה "מפגרים" אולי יכולה להחשב לא נאותה, למרות שהיא נכתבה בהומור ואינה מכוונת נגד אף אינדיוידואל או חבר הפורום.. אבל בשרשור המקורי גם כתבתי בצניות "מי כתב את זה, הרב עובדיה?" בהקשר של הטעות... מה בכך נחשב להתבטאות לא נאותה? הרב עובדיה? נראה לי שחוקי הפורום הזה הופכים ליותר ויותר הזויים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אנשים רעים שטוחים וקטנים
במקום לדבר על על הטכנולוגיה, מוצרים וכו' מה שמעניין אותכם זו האנגלית של מהנדסי 3VD.
קצת פרגון לא עולה כסף ובטח יעלה חיוך על שפתיו של מישהוא וינפח לעוד כמה ישראלים את החזה.
לפני 2000 שנה בית המקדש חרב בגלל אנשים כמוכם
קצת פרגון לא עולה כסף ובטח יעלה חיוך על שפתיו של מישהוא וינפח לעוד כמה ישראלים את החזה.
לפני 2000 שנה בית המקדש חרב בגלל אנשים כמוכם
עוד משהוא לאדון EB1000
אחרי הפוסט שלך אני בהחלט מצדיק את המשפט בחתימה שלך.
בחייאת מרטין, תמחק את השרשור לפני שאני מקיא.
בחייאת מרטין, תמחק את השרשור לפני שאני מקיא.
- DanielRozen
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אמרו חז"ל טול קורה מבין עינייך [או אורח לרגע רואה כל פגע.....}
שלום
,הגעתי מגוגל לשירשור הזה במקרה והתעוררה סקרנותי לקרוא עוד מדבריו של האדון שמגדיר את עצמו כאחד "שמעדיף חברת חזירים על חברת בני אדם."
ולא להפתעתי, מסתבר שהבלשן האנגלי מתגלה כעילג עברי וכל פוסט שני מטעמו מלא שגיאות בתחביר וכתיב .רציתי לצטט קצת מהפנינים, עד שנפלתי על התנצלות של הבחור שמבקש סליחה "כי יש לו הפרעות קשר {קשב??}ודיסלקציה" .כנראה שההפרעות לא חלות אצלו על האנגלית והוא מרשה לעצמו לקרוא לאדם שכתב imput במקום input מפגר ועוד כמה כינויי גנאי !!! על זה אמרו חכמינו "טול קורה מבין עינייך" ואתה עם המגבלה שיש לך ,על אחת כמה וכמה .
אז HB1000 או שכדאי לקרוא לך מר היגינס הישראלי - להבא לפני שאתה קורא לישראלי הממוצע עילג ולפני שאתה נבוך מעצם היותך ישראלי , כדאי שתלמד דרך ארץ ונימוסים ,כי אצלינו זו מדינת עולים ואנחנו מקבלים בסלחנות מי שהשפה השניה שלו שגויה וקצת עילגת .אבל פה ממש ממש לא מקבלים מי ששפת האם שלו מלוכלכת !!!!
אז קח עיצה מרופא שיניים ישראלי גאה להבא כשאתה עושה שטיפת פה תשתמש בכלור והרבה
דניאל
,הגעתי מגוגל לשירשור הזה במקרה והתעוררה סקרנותי לקרוא עוד מדבריו של האדון שמגדיר את עצמו כאחד "שמעדיף חברת חזירים על חברת בני אדם."
ולא להפתעתי, מסתבר שהבלשן האנגלי מתגלה כעילג עברי וכל פוסט שני מטעמו מלא שגיאות בתחביר וכתיב .רציתי לצטט קצת מהפנינים, עד שנפלתי על התנצלות של הבחור שמבקש סליחה "כי יש לו הפרעות קשר {קשב??}ודיסלקציה" .כנראה שההפרעות לא חלות אצלו על האנגלית והוא מרשה לעצמו לקרוא לאדם שכתב imput במקום input מפגר ועוד כמה כינויי גנאי !!! על זה אמרו חכמינו "טול קורה מבין עינייך" ואתה עם המגבלה שיש לך ,על אחת כמה וכמה .
אז HB1000 או שכדאי לקרוא לך מר היגינס הישראלי - להבא לפני שאתה קורא לישראלי הממוצע עילג ולפני שאתה נבוך מעצם היותך ישראלי , כדאי שתלמד דרך ארץ ונימוסים ,כי אצלינו זו מדינת עולים ואנחנו מקבלים בסלחנות מי שהשפה השניה שלו שגויה וקצת עילגת .אבל פה ממש ממש לא מקבלים מי ששפת האם שלו מלוכלכת !!!!
אז קח עיצה מרופא שיניים ישראלי גאה להבא כשאתה עושה שטיפת פה תשתמש בכלור והרבה
דניאל
נערך לאחרונה על ידי DanielRozen ב 04/11/2010 19:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אוהוהו! שורו וראו את שובו של ה Thread Necromancer מעורר השרשורים המתים ומעלה באוב חברים שכבר אינם איתנו:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הושעה וכנראה שהיום הוא גולש בשדות זרים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.