היי חברים
לאחרונה שמתי לב שהמכשיר לא קובע תמיד את התקן ה USB שממוקם על הלוח בפנים כ A1 .
למה אני מעלה את זה?
כאשר מרצים סריקה של הסרטים עם המובי גקבוקס יש להגדיר את כניסת ה USB כ B1 ,כי הנחתי שה A1 תפוס על ידי התקן ה USB הפנימי.(האמת לא הנחתי, פשוט ראיתי שזה מה שהוא רושם)
הכל עבד אחלה עד שנאלצתי לבצע אתחול לC200. שמתי לב שלאחר האתחול פתאום התקן ה USB שעל הלוח קיבל את ה B1 ואילו חיבור ה USB החיצוני של הכונן שלי קיבל את A1 מה שלא איפשר לי להריץ את הסרטים.
המצב הזה לא קורה כאשר מבצעים הדלקה של ה C200 ממצב המתנה. זה קורה רק לאחר ביצוע אתחול.
השאלה הנשאלת היא למה זה ?
ושאלה נוספת , לזיו בעיקר, האם ניתן לבקש מהם לדאוג שההתקן USB הפנימי יקבל תמיד את אותו הסימון A1 נניח ללא קשר האם הC200 מבצע אתחול או נדלק לאחר מצב המתנה.
c200 וכניסות ה USB
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אף פעם לא נתקלתי בזה...ועשיתי עשרות איתחולים למכשיר (אני עם 2 דיסקים USB חיצוניים ודיסק SATA פנימי),
יש לך משהו שמחובר ל USB הפנימי במכשיר?
לפני האיתחול, האם הכנסת או הוצאת את אחד מכונני ה USB החיצוניים במקרה?
חיברת אולי DOK למכשיר בזמן האיתחולים?
איפה ראית שהדיסק החיצוני הוא A1? תסתכל בתפריט של כונני ה USB במכשיר למעלה משמאל על המסך זה רשום
איפה ראית שהדיסק החיצוני הוא A1? תסתכל בתפריט של כונני ה USB במכשיר למעלה משמאל על המסך זה רשום
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הייosherov כתב:אף פעם לא נתקלתי בזה...ועשיתי עשרות איתחולים למכשיר (אני עם 2 דיסקים USB חיצוניים ודיסק SATA פנימי),
איפה ראית שהדיסק החיצוני הוא A1? תסתכל בתפריט של כונני ה USB במכשיר למעלה משמאל על המסך זה רשום...
חיברתי ל USB הפנימי זכרון של 4GB על מנת שניתן יהיה להריץ את סרטי ה BD המלאים.הוא נמצא שם קבוע ואני לא מתעסק איתו יותר.
לא זוכר האם ניתקתי או חיברתי את כונן ה USB לפני האתחול אבל שמתי לב שלאחר האתחול ,שכונן ה USB החיצוני היה מחובר, הוא זיהה אותו כ A1 במקום את הפנימי מה שגרם לי בעיה בהרצת הסרט.
אני אבדוק שוב את הנושא בערב.