c200 וכניסות ה USB

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #1 

היי חברים

לאחרונה שמתי לב שהמכשיר לא קובע תמיד את התקן ה USB שממוקם על הלוח בפנים כ A1 .

למה אני מעלה את זה?

כאשר מרצים סריקה של הסרטים עם המובי גקבוקס יש להגדיר את כניסת ה USB כ B1 ,כי הנחתי שה A1 תפוס על ידי התקן ה USB הפנימי.(האמת לא הנחתי, פשוט ראיתי שזה מה שהוא רושם)
הכל עבד אחלה עד שנאלצתי לבצע אתחול לC200. שמתי לב שלאחר האתחול פתאום התקן ה USB שעל הלוח קיבל את ה B1 ואילו חיבור ה USB החיצוני של הכונן שלי קיבל את A1 מה שלא איפשר לי להריץ את הסרטים.

המצב הזה לא קורה כאשר מבצעים הדלקה של ה C200 ממצב המתנה. זה קורה רק לאחר ביצוע אתחול.

השאלה הנשאלת היא למה זה ?
ושאלה נוספת , לזיו בעיקר, האם ניתן לבקש מהם לדאוג שההתקן USB הפנימי יקבל תמיד את אותו הסימון A1 נניח ללא קשר האם הC200 מבצע אתחול או נדלק לאחר מצב המתנה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

אף פעם לא נתקלתי בזה...ועשיתי עשרות איתחולים למכשיר (אני עם 2 דיסקים USB חיצוניים ודיסק SATA פנימי),
יש לך משהו שמחובר ל USB הפנימי במכשיר?
לפני האיתחול, האם הכנסת או הוצאת את אחד מכונני ה USB החיצוניים במקרה?
חיברת אולי DOK למכשיר בזמן האיתחולים?
איפה ראית שהדיסק החיצוני הוא A1? תסתכל בתפריט של כונני ה USB במכשיר למעלה משמאל על המסך זה רשום

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #3 

osherov כתב:אף פעם לא נתקלתי בזה...ועשיתי עשרות איתחולים למכשיר (אני עם 2 דיסקים USB חיצוניים ודיסק SATA פנימי),
יש לך משהו שמחובר ל USB הפנימי במכשיר?
לפני האיתחול, האם הכנסת או הוצאת את אחד מכונני ה USB החיצוניים במקרה?
חיברת אולי DOK למכשיר בזמן האיתחולים?
איפה ראית שהדיסק החיצוני הוא A1? תסתכל בתפריט של כונני ה USB במכשיר למעלה משמאל על המסך זה רשום
...
היי

חיברתי ל USB הפנימי זכרון של 4GB על מנת שניתן יהיה להריץ את סרטי ה BD המלאים.הוא נמצא שם קבוע ואני לא מתעסק איתו יותר.

לא זוכר האם ניתקתי או חיברתי את כונן ה USB לפני האתחול אבל שמתי לב שלאחר האתחול ,שכונן ה USB החיצוני היה מחובר, הוא זיהה אותו כ A1 במקום את הפנימי מה שגרם לי בעיה בהרצת הסרט.
אני אבדוק שוב את הנושא בערב.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”