TOSHIBA SD360 VS PIONEER DV383

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shaymomo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 692
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מה כדאי לקנות :

PIONEER DV383

TOSHIBA SD360

שניהם בסביבות 500 ש"ח , איזה DVD נותן את התמונה הטובה ביותר?

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

בשום פנים ואופן אל תקנה את הטושיבה!!! דגם מאד מאד גרוע ולא מוצלח. גם ה360 וגם ה340 דגמים גרועים ביותר(כנראה מבחינת איכות הבניה) כאשר על הנייר הם לא רעים בכלל(קוראים את הרוב, כתוביות ללא צורך להפוך וגם גדולות וקריאות גם ככה) אבל הוא נתקע, לא מזהה בכלל דיסקים(לפעמים צריך להכניס ולהוציא דיסק 20 פעם עד שיצליח לבסוף לקרוא), קורא בצורה לא תקינה כל מיני סרטים בלי שום סיבה נראית לעין(לפי מצב הרוח של מכשיר ספציפי). היו לי 2 מכשירי SD340, כאשר לכל אחד היו שלל בעיות, ולשניהם בעיות שונות :?
הSD360 נחשב לדגם עוד יותר בעייתי.
יש לי כעת את ה383, שעלה בזמנו בכלל 800 ש"ח והיה הרבה יותר יקר מהטושיבה... אין לי מושג למה המחיר שלו ירד כל כך ל500 ש"ח... אני חושב שה383 והKISS DP1100 (אולי גם הXORO 4000) הם הפיתרונות היחידים לנגנים קוראים DIVX ראויים.

אני בטוח שתוכל למצוא אנשים שיהיו מרוצים מהטושיבה(יחידים ונדירים, שקיבלו בפוקס דגם תקין) אך תתרחק אם אתה לא רוצה כאבי ראש. לך על ה383, אין לו שום בעיות(עם העדכון של סיקבוי, ובקרוב יהיה לו בכלל עדכון שיפתור את "בעית"(לא כל כך בעיה) הכתוביות ההפוכות, ואז הוא יהיה עדיף עליו מכל הבחינות.

shaymomo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 692
קיבל תודות: 0

תודה

שליחה #3 

תודה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #4 

נכון מאוד. (וכן גם ה- XORO 4000 קורא היטב DIVX)
הפיוניר מצויין.
את הטושיבה קניתי לחברה שלי ליום ההולדת במתנה לפני 3 חודשים, ואכן נתקלנו מספר פעמים בבעיות שהצריכו פתרונות מאוד יצירתיים...
אני אישית ממליץ על הפיוניר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”