COVER ART בתשלום למשתמשי מדיה בראוזר
מי שמשתמש בCOVER ART פלאגין במדיה בראוזר, שידע שאם מעדכנים לגרסא 1.2 ומעלה, יש דרישה לתרומה של 4$ והשימוש נחסם לאחר 12 יום. מי שלא מעוניין לתרום, שלא יעדכן את הפלאגין.
מי שתורם בשבועיים הקרובים מקבל הנחה של 50%, ולכן התשלום הוא 2$, שזה לא בדיוק סוף העולם, אבל עדיין מדובר על פלאגין לתוכנה חינמית.
מי שתורם בשבועיים הקרובים מקבל הנחה של 50%, ולכן התשלום הוא 2$, שזה לא בדיוק סוף העולם, אבל עדיין מדובר על פלאגין לתוכנה חינמית.
למה זה בזיון בדיוק? כי מישהו עבד והוציא מוצר ואתה מצפה לקבל אותו בחינם?staticx כתב:פשוט ביזיון......
או אולי אתה חושב ש"זה בזיון" למכור תוכנה שעבדת עליה והשקעת בה לא מעט?
You are never fully dressed without a smile
קשה לי לקרוא לתשלום של 2$ בזיון, אבל אני כנראה עדיין פשוט אוריד את הפלאגין. אני משער שיהיו גרסאות שעושות את אותו הדבר (מניפולציה על הthumbs של המדיה) באופליין ובחינם.
staticx, ניסית את מדיה בראוזר ואתה באמת משוכנע שמדיה פורטל עדיפה ? אני שיחקתי טיפה עם מדיה פורטל והתרשמתי שזה משמעותית פחות נוח. יכול להיות ששפטתי מהר מדי, ושווה לשקול החלפה.
staticx, ניסית את מדיה בראוזר ואתה באמת משוכנע שמדיה פורטל עדיפה ? אני שיחקתי טיפה עם מדיה פורטל והתרשמתי שזה משמעותית פחות נוח. יכול להיות ששפטתי מהר מדי, ושווה לשקול החלפה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מדובר על זה http://www.mediabrowser.tv ?Zrizi כתב:
staticx, ניסית את מדיה בראוזר ואתה באמת משוכנע שמדיה פורטל עדיפה ? אני שיחקתי טיפה עם מדיה פורטל והתרשמתי שזה משמעותית פחות נוח. יכול להיות ששפטתי מהר מדי, ושווה לשקול החלפה....
לפי מבט באתר שלהם - הפלגינים של מדיה פורטל נראה לי יותר טובים.
תנסה MOVING PICTURE
TV SERIES
http://i646.photobucket.com/albums/uu18 ... oroyal.png
ככה זה נראה.
שלפתי תמונות של moving pictures והאמת שזה נראה פחות טוב. מישהו ניסה את 2 התוכנות כולל הפלאגינס ?
ככה זה נראה.
שלפתי תמונות של moving pictures והאמת שזה נראה פחות טוב. מישהו ניסה את 2 התוכנות כולל הפלאגינס ?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
זה ביזיון מהסיבה שהוא כתב תוכנה שמתלבשת על אתר שפתוח לציבור, ולוקח עליה כסף!Shed כתב:למה זה בזיון בדיוק? כי מישהו עבד והוציא מוצר ואתה מצפה לקבל אותו בחינם?staticx כתב:פשוט ביזיון.........
זה כמו שאני אכתוב תוכנה ששולפת ערכים מויקיפדיה ואדרוש תשלום עליה.