אוזניות היי-אנד יפניות - למה הן כ"כ יותר יקרות מהאירופא
שלום חברים,
אני זומם רכישת אוזניות אודיופיליות בחודשים הקרובים, ותוך כדי בירורים (באתרים מחו"ל) שמתי לב שככלל הדגמים המובילים מהחברות המובילות היפניות (audio-technica, stax, jvc) יקרים יותר מהמקבילים להם מאירופה (Grado, AKG, Beyerdynamic, Sennheiser).
שאלתי היא, האם יש צלילים בגו ? או שמא זה רק עניין של עלויות יצור יקרות ביפן לעומת שאר העולם?
ובהזדמנות זו, האם יש גם שחקנים אמריקאיים ראויים בזירה?
ו...(אחרון חביב), מה אורך כבל ממוצע של אוזניות מהדגמים המובילים?
אני זומם רכישת אוזניות אודיופיליות בחודשים הקרובים, ותוך כדי בירורים (באתרים מחו"ל) שמתי לב שככלל הדגמים המובילים מהחברות המובילות היפניות (audio-technica, stax, jvc) יקרים יותר מהמקבילים להם מאירופה (Grado, AKG, Beyerdynamic, Sennheiser).
שאלתי היא, האם יש צלילים בגו ? או שמא זה רק עניין של עלויות יצור יקרות ביפן לעומת שאר העולם?
ובהזדמנות זו, האם יש גם שחקנים אמריקאיים ראויים בזירה?
ו...(אחרון חביב), מה אורך כבל ממוצע של אוזניות מהדגמים המובילים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למה אתה אומר שהמחירים גבוהים יותר? אני לא מסכים איתך בעניין. היו לי אודיו-טכניקה שעלו 200$, והן התחרו בקלות בכל מוצר במחיר דומה מחברות אחרות והציגו ערך גבוה יותר כאשר מעבר לאיכות הקול הן נהנו גם מאיכות בנייה, נוחות, מראה, וכבלים ברמה גבוהה יותר מהרבה מתחרים.
החברה היפנית היחידה שכל הדגמים שלה יקרים יחסית היא סטקס, ופה מדובר על חברה שונה מחברות אחרות כיוון שהיא מייצרת אוזניות אלקטרוסטטיות, וגם במחירים הגבוהים שהיא דורשת על המוצרים שלה המון אנשים חושבים שזו קנייה משתלמת.
החברה היפנית היחידה שכל הדגמים שלה יקרים יחסית היא סטקס, ופה מדובר על חברה שונה מחברות אחרות כיוון שהיא מייצרת אוזניות אלקטרוסטטיות, וגם במחירים הגבוהים שהיא דורשת על המוצרים שלה המון אנשים חושבים שזו קנייה משתלמת.
לא אמרתי. שאלתי.
קיבלתי את הרושם הזה משום שהדגם היקר ביותר של אוודיו-טכניקה שראיתי באינטרנט עלה 1500$ ויש להם עוד מס' דגמים שנעים בטווח 700-1500$, בעוד שסנהייזר HD650 עולה 325$ ב - B&H (וזהו הדגם המוביל שלהם אם אני לא טועה). גם שאר הייצרנים האירופאים/אמריקאים גובים בין 500-800$ על דגמיהם המובילים.
ועל STAX אין צורך להרחיב...
בקיצור ספינות הדגל המערביות עולות חצי (או פחות) מספינות הדגל היפניות. כך התרשמתי.
אם אכן אתה אומר שאוודיו-טכניקה נותן אותה תמורה למחיר כמו מתחרותיה המערביות, אז זה באמת אומר א. שהם לא יותר יקרים ב. שיש להם איזו טכנולוגיה ייחודית (או משהו) שמצדיקים את מחירים הקצה שלהם.
ובדיוק על זה שאלתי.
תודה
קיבלתי את הרושם הזה משום שהדגם היקר ביותר של אוודיו-טכניקה שראיתי באינטרנט עלה 1500$ ויש להם עוד מס' דגמים שנעים בטווח 700-1500$, בעוד שסנהייזר HD650 עולה 325$ ב - B&H (וזהו הדגם המוביל שלהם אם אני לא טועה). גם שאר הייצרנים האירופאים/אמריקאים גובים בין 500-800$ על דגמיהם המובילים.
ועל STAX אין צורך להרחיב...
בקיצור ספינות הדגל המערביות עולות חצי (או פחות) מספינות הדגל היפניות. כך התרשמתי.
אם אכן אתה אומר שאוודיו-טכניקה נותן אותה תמורה למחיר כמו מתחרותיה המערביות, אז זה באמת אומר א. שהם לא יותר יקרים ב. שיש להם איזו טכנולוגיה ייחודית (או משהו) שמצדיקים את מחירים הקצה שלהם.
ובדיוק על זה שאלתי.
תודה
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
אם זה מה שהבנת שאני רוצה פספסת אותי לגמרי.shloosh3 כתב:יש אם אתה רוצה ultrassones edition 7 ב-3200$
גרמני...
סתם סיקרנו אותי הפערים, ורציתי לדעת האם אני מפספס משהו.
אני מבין מדבריך שפערי התמחור לא קשורים בהכרח ליכולת הפקת צלילים. נכון?HazooM כתב:כמו בהרבה דברים בחיים - יקר לא אומר יותר טוב....
תומר - האם שמעת אזניות אחרות באותה רמה : QUALIA , L3000, R10, SR007, HE90 ?
אני מנסה להעביר\לדמיין את התחושה באמצעות [כמעט] סיאנסים של האפקט הפסיכולוגי של אזניות ב-3K $ על הראש שלי
- עד כמה ההבדל משמעותי בין אזניות סבירות ב-400 $ לאזניות ב-3000 $ ?
...(עד כמה שהשאלה היא קלישאה)...
אני מנסה להעביר\לדמיין את התחושה באמצעות [כמעט] סיאנסים של האפקט הפסיכולוגי של אזניות ב-3K $ על הראש שלי
...(עד כמה שהשאלה היא קלישאה)...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תומרצין כתב:מספר 005.Shtirlitz כתב:מחובר למחשב עם מגבר אזניות ביציאה אנלוגית?...
תומר...
במחיר שלהם, אפשר לקנות אחלה מערכת!
תומר,יופי של דבר....
עופר.
==================================
...האזנתי ל-007 ולסוני. ההבדל בין אוזניות במחיר $400 לבין אוזניות במחיר $3200, הוא בערך כמו בין נהיגה בגולף GTI לבין נהיגה בפרארי 360.Shtirlitz כתב:תומר - האם שמעת אזניות אחרות באותה רמה : QUALIA , L3000, R10, SR007, HE90 ?
אני מנסה להעביר\לדמיין את התחושה באמצעות [כמעט] סיאנסים של האפקט הפסיכולוגי של אזניות ב-3K $ על הראש שלי- עד כמה ההבדל משמעותי בין אזניות סבירות ב-400 $ לאזניות ב-3000 $ ?
...(עד כמה שהשאלה היא קלישאה)......
תומר