בעיה עם פופקורן האוור C-200
שלום,
כשאני משתמש במכשיר,התמונה נעלמת מדי פעם ומתקבל מסך שחור. לפעמים זה סתם מסך שחור, ולפעמים זה המסך שהטלויזיה שלי מציגה כשאין שום מקור תמונה מחובר אליה.זה קורה באופן אקראי לגמרי ממה שראיתי, ובתדיריות משתנות.
המכשיר חדש לגמרי והבעיה קיימת מאז שהתחלתי להשתמש בו.
בנוסף, הסאונד לא מפסיק כשזה קורה(אני שומע דרך רמקולים ולא דרך הטלויזיה).
זה מתרחש גם בתפריטים ולא רק כשצופים בסרט.
כמובן ששללתי את האפשרות שמדובר בבעיה בכבל(ניסיתי כבלים אחרים) או בטלוויזיה(התופעה לא חוזרת בשימוש במקורות מדיה אחרים).
למזלי הרכישה התבצעה בארץ ויש לי אחרויות, אבל רציתי לוודא קודםשבאמת מדובר בפגם במכשיר ולא במשהו שעשיתי לא נכון.
כשאני משתמש במכשיר,התמונה נעלמת מדי פעם ומתקבל מסך שחור. לפעמים זה סתם מסך שחור, ולפעמים זה המסך שהטלויזיה שלי מציגה כשאין שום מקור תמונה מחובר אליה.זה קורה באופן אקראי לגמרי ממה שראיתי, ובתדיריות משתנות.
המכשיר חדש לגמרי והבעיה קיימת מאז שהתחלתי להשתמש בו.
בנוסף, הסאונד לא מפסיק כשזה קורה(אני שומע דרך רמקולים ולא דרך הטלויזיה).
זה מתרחש גם בתפריטים ולא רק כשצופים בסרט.
כמובן ששללתי את האפשרות שמדובר בבעיה בכבל(ניסיתי כבלים אחרים) או בטלוויזיה(התופעה לא חוזרת בשימוש במקורות מדיה אחרים).
למזלי הרכישה התבצעה בארץ ויש לי אחרויות, אבל רציתי לוודא קודםשבאמת מדובר בפגם במכשיר ולא במשהו שעשיתי לא נכון.
טוב,אז לקחתי את המכשיר לחנות שבה קניתי אותו(KSP) וסיפרתי להם על הבעיה.
אחרי שבוע הם החזירו אותו,וטענו שהבעיה לא הופיעה אצלם. הייתי ספקן וביקשתי לבדוק על אחד המסכים שלהם אם הבעיה מופיעה. לאחר בדיקה של כרבע שעה שבה הכל היה בסדר,לקחתי את המכשיר הביתה,ושם גיליתי שהבעיה עדיין קיימת.
ניסיתי לשלול את האפשרות שהבעיה היא אצלי בכל דרך שהצלחתי לחשוב עליה: אין לי טלויזית HD אחרת לצערי, אבל התקנים אחרים עובדים מצויין בחיבור HDMI לטלוויזיה. ניסיתי שוב כבלים אחרים.חיפשתי באינטרנט אם יש בעיות מיוחדות עם הC200 ודגם הטלויזיה שלי(samsung la37b530) ולא מצאתי כלום. ואפילו ניתקתי את אנטנת הRF מתוך מחשבה שאולי הראוטר האלחוטי שלי שנמצא חצי מטר מהC200 גורם לאיזושהי בעיה.
למישהו יש רעיון לעוד משהו שיכול לגרום לבעיה?
אחרי שבוע הם החזירו אותו,וטענו שהבעיה לא הופיעה אצלם. הייתי ספקן וביקשתי לבדוק על אחד המסכים שלהם אם הבעיה מופיעה. לאחר בדיקה של כרבע שעה שבה הכל היה בסדר,לקחתי את המכשיר הביתה,ושם גיליתי שהבעיה עדיין קיימת.
ניסיתי לשלול את האפשרות שהבעיה היא אצלי בכל דרך שהצלחתי לחשוב עליה: אין לי טלויזית HD אחרת לצערי, אבל התקנים אחרים עובדים מצויין בחיבור HDMI לטלוויזיה. ניסיתי שוב כבלים אחרים.חיפשתי באינטרנט אם יש בעיות מיוחדות עם הC200 ודגם הטלויזיה שלי(samsung la37b530) ולא מצאתי כלום. ואפילו ניתקתי את אנטנת הRF מתוך מחשבה שאולי הראוטר האלחוטי שלי שנמצא חצי מטר מהC200 גורם לאיזושהי בעיה.
למישהו יש רעיון לעוד משהו שיכול לגרום לבעיה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
קודם כל האם התקנת את הקושחה האחרונה? במידה ולא תתקין ותבדוק.צחי84 כתב:טוב,אז לקחתי את המכשיר לחנות שבה קניתי אותו החנות ההיא וסיפרתי להם על הבעיה.
למישהו יש רעיון לעוד משהו שיכול לגרום לבעיה?...
אני יכול לספר לך שהייתה בעיה דומה בין הפופ לפרוססור של אימוטיבה.(לא הייתה מוצגת תמונה רק סאונד היה עובר) בעדכון האחרון הבעיה נפתרה ,כי הם ביצעו איזה שהוא שינוי ביציאת ה HDMI .
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
זו יכולה להיות בעיה ספציפית בין המכשיר שלך והטלויזיה שלך.
אל תשאל אותי למה, אבל לפעמים יש בעיות ב׳Handshake" בין מכשירים ספציפיים.
זה קרה לי עם ה׳ Venice V38 שסיקרתי שעשה בעיות דומות עם הטלויזיה שלי 32A550).
ברגע שהוא הוחלף - נפתרה הבעיה לצמיתות.
הפתרון הוא לבדוק עם c200 אחר, של חבר או מהחנות, או להראות לחנות את הבעיה מתרחשת (צלם בוידאו למשל).
הפתרון הוא לבדוק עם c200 אחר, של חבר או מהחנות, או להראות לחנות את הבעיה מתרחשת (צלם בוידאו למשל).
אם הבעיה מתרחשת רק בחיבור לטלוויזיה שלי, זו תהיה עילה מספקת להחליף את המכשיר?uriler כתב:זו יכולה להיות בעיה ספציפית בין המכשיר שלך והטלויזיה שלך.
הפתרון הוא לבדוק עם c200 אחר, של חבר או מהחנות, או להראות לחנות את הבעיה מתרחשת (צלם בוידאו למשל)....
וכמובן שהקושחה של המכשיר עדכנית.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כמובן - אתה קנית מכשיר לכאורה תקין, שאמור לעבוד אצלך.צחי84 כתב:אם הבעיה מתרחשת רק בחיבור לטלוויזיה שלי, זו תהיה עילה מספקת להחליף את המכשיר?uriler כתב:זו יכולה להיות בעיה ספציפית בין המכשיר שלך והטלויזיה שלך.
הפתרון הוא לבדוק עם c200 אחר, של חבר או מהחנות, או להראות לחנות את הבעיה מתרחשת (צלם בוידאו למשל)....
וכמובן שהקושחה של המכשיר עדכנית....
מילא, אם היית אומר שבנית טלויזיה לבד וזה לא עובד איתה אז ניחא, נניח שזה לא חייב לעבוד. אבל הטלויזיה שלך תקינה (עובדה שאין שום בעיה עם מכשיר אחר) - זה עניין של שידוך.
דבר עם החנות שאתה רוצה להוכיח להם שיש בעיה - או שישלחו אליך מישהו לראות סרט או שיסכימו לקבל קובץ וידאו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שווה אולי לבדוק אם יש בעייה במסך.
אני יודע שמישהו מהאתר היו לו בעיות דומות, ובאו סמליין בדקו את המכשיר ותיקנו/החליפו אותו.
אני יודע שמישהו מהאתר היו לו בעיות דומות, ובאו סמליין בדקו את המכשיר ותיקנו/החליפו אותו.