מי שחושב על מסך 3D - קראו מאמר מאוד מדאיג .

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Netstat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

Netstat

מאמר שווה התיחסות .............
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

אחת מהתגובות:
"I am one of the unlucky who suffer all of the effects of this 3D phenomenon - I paid $20 to see a 3D film and spent the next 24 hours in migraine hell."

וכשאחד מהעובדים שלי סיפר לי שהוא חטף מיגרנה מיד אחרי הסרט, אמרתי לו שאני לא מאמין שיש לזה קשר... 8O
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Netstat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

9000es כתב:Netstat

...
אני לא יודע אם קראת את כל הכתבה ביסודיות ,אבל הייתי מאוד מודאג ולא מזלזל במה שנכתב בה .

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #5 

הכתב בתכלס צודק. לראות סרט פה ושם ב 3D זה דבר אחד, לצפות כל היום בתכנים האלה זה דבר אחר לגמרי.

Netstat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

בתכלס זה די מדאיג מכיוון שנושא ה3D הוא מאוד אטרקטיבי .
אני יכול להעיד על עצמי שראתי את AVATAR 3D עוד בשבוע הראשון ליציאתו פה בארץ ומאוד מאוד נהנתי ,ולא סבלתי מהתופעות עליהן דובר בכתבה אבל מצד שני ,בהקרנה מרוכזת שהיתה במקום העבודה שלי בסינמה סיטי היו מספר אנשים שכן התלוננו על תופעות של כאבי ראש עיניים וכו .
מה שהכי מדאיג זה נושא הילדים אליו התיחס הכתב .

XEON
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 544
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #7 

ישנם גם כתבות של משרד הבריאות בנושא,שעדיין לא החליטו סופית עם יש נזק או יהיה נזק וכמה
נכון שכח התעשיה וקידום טכנולוגיה בלתי ניתנת לעצירה וכל אחד יעשה כראות עיניו,אבל חייבים לדעת ולהזהיר
בעיקר בשביל הילדים שהם יהיו הכי מרותקים למסכים הללו,כל יום.

*דרך אגב,כח התעשיה:
מישהו מעיז לדבר על זה שמוצרי החלב לא בריאים ?
הנה דוגמה קטנה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816927,00.html
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~

Netstat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

אני מניח שכמו כל תעשיה גדולה שמגלגלת סכומים בסדר גודל כזה ,את תופעות הלוואי מנסים להצניע ,אם דברת על תעשית המזון אז גם לגבי בשר - יש את נושא האנטיביוטיקה השנוי במחלוקת ואם בתעשיית הירקות והפרות עם נושא הריסוסים ,אבל לשם שינויי גם היצרנים עצמם מודיעים על אפשרות של תופעות לואי ,באתרי היצרנים עצמם .

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #9 

Netstat כתב:
9000es כתב:Netstat

...
אני לא יודע אם קראת את כל הכתבה ביסודיות ,אבל הייתי מאוד מודאג ולא מזלזל במה שנכתב בה .
...
Netstat

אם לא הבנת אותי נכון אני אחד מחברי הפורום שמתיחס ברצינות לכול מה שכתוב .

לגבי הנושא הזה אני ועוד כמה חברים כבר התרענו לגבי המשקפיים של התלת מימד . ולבעיה שזה גרם לכמה חברים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

bhalamis
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #10 

3D כאשר יש בעיות בעיניים ולא רואים טוב זה אסון, מעבר לכך אצל ילדים לרוב מאבחנים בעיות ראייה בגילים גדולים יותר וילדים או כל אחד שהעיניים שלא לא רואות אותו דבר (אחרי תיקון במשקפיים) זה יהרוס את הראייה עוד יותר.

מעניין לאיפה העניין יגיע בעתיד...

talshap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

אין לי ספק שבטכנולוגית 3D הנוכחית צפייה ממושכת תגרום לבעיות ראייה,
הכתבה פוגעת בול בבעיות של הטכנולוגיה (כרגע) הייתי ממליץ לכל מי שחושב לקנות מסך כזה, לקרוא אותה בעיון.

אתם "עובדים" על המוח שלכם בזמן צפייה בסרט 3D, העומק שאתם מקבלים הוא בעצם פירוש לא נכון של התמונה המתקבלת ע"י המוח, זה מתבצע בעזרת שליחת תמונה שונה לכל עין בנפרד (המשקפיים).

אני יכול להעיד אישית אחרי כל פעם שראיתי סרט 3D לאחרונה בין אם זה אווטאר, אליס, או הטיטאנים, יצאתי מעט מסוחרר מהקולנוע ולקח לי איזה חצי שעה להתאושש.

vanhelsing
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #12 

talshap כתב:אין לי ספק שבטכנולוגית 3D הנוכחית צפייה ממושכת תגרום לבעיות ראייה,
הכתבה פוגעת בול בבעיות של הטכנולוגיה (כרגע) הייתי ממליץ לכל מי שחושב לקנות מסך כזה, לקרוא אותה בעיון.

אתם "עובדים" על המוח שלכם בזמן צפייה בסרט 3D, העומק שאתם מקבלים הוא בעצם פירוש לא נכון של התמונה המתקבלת ע"י המוח, זה מתבצע בעזרת שליחת תמונה שונה לכל עין בנפרד (המשקפיים).

אני יכול להעיד אישית אחרי כל פעם שראיתי סרט 3D לאחרונה בין אם זה אווטאר, אליס, או הטיטאנים, יצאתי מעט מסוחרר מהקולנוע ולקח לי איזה חצי שעה להתאושש.
...
לפני שעתיים יצאתי מ"התנגשות הטיטנים" ובמשך רוב הסרט חשבתי לעצמי שה 3D מתחיל ממש להימאס למרות שראיתי לפני זה רק את אווטאר...המשקפיים לא היו נוחות ואף כבדות ואפילו עצם המחשבה שמישהו הרכיב אותן לפניי לא תרמה לחווית ההיגיינה...לא יודע...הרגשתי שגם בלי ה 3D אפשר בהחלט להסתדר...נראה לי שזה הולך להיות הפלופ הבא אחרי ה "בטאמקס" של סוני...ועכשיו אחרי הכתבה הזאת לא נראה לי שאראה את TOY STORY החדש ב 3D על אף אהבתי הרבה לוודי ובאז...

talshap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #13 

מבחינת היגיינה דווקא אין לך מה לדאוג, הם מכניסים את כל המדף הזה מלא במשקפיים לתוך מדיח גדול (בגלל זה יש תמיד בועות כאלה שצריך לנקות אותם לפני הסרט) זאת לא הבעיה.
מסכים איתך לחלוטין, אפשר להסתדר בלי ה3D ורק להזכיר לך שאת כל סרטי ה-3D יהיה אפשר לראות גם באופן רגיל ככה שאתה לא חייב לפספס את באז ושות'.
מה שכן, בסרטים החדשים ב-3D אפשר לראות ממש דקות ארוכות וסצנות CGI שלמות שהונדסו במיוחד ל-3D ולא ממש מתקמדות בסרט עצמו, אני חושב שמבחינה "אומנותית" הקולנוע יפגם משמעותית כי היוצרים יתחילו לעשות סרטים בשביל ה-3D ולא יעשו סרטים בשביל לספר סיפור.
אני מקווה שה-3D ימחק מהמפה, עדיף בהקדם האפשרי, לפחות לא בטכנולוגיה הקיימת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”