מי שחושב על מסך 3D - קראו מאמר מאוד מדאיג .
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אחת מהתגובות:
"I am one of the unlucky who suffer all of the effects of this 3D phenomenon - I paid $20 to see a 3D film and spent the next 24 hours in migraine hell."
וכשאחד מהעובדים שלי סיפר לי שהוא חטף מיגרנה מיד אחרי הסרט, אמרתי לו שאני לא מאמין שיש לזה קשר...
"I am one of the unlucky who suffer all of the effects of this 3D phenomenon - I paid $20 to see a 3D film and spent the next 24 hours in migraine hell."
וכשאחד מהעובדים שלי סיפר לי שהוא חטף מיגרנה מיד אחרי הסרט, אמרתי לו שאני לא מאמין שיש לזה קשר...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
הכתב בתכלס צודק. לראות סרט פה ושם ב 3D זה דבר אחד, לצפות כל היום בתכנים האלה זה דבר אחר לגמרי.
בתכלס זה די מדאיג מכיוון שנושא ה3D הוא מאוד אטרקטיבי .
אני יכול להעיד על עצמי שראתי את AVATAR 3D עוד בשבוע הראשון ליציאתו פה בארץ ומאוד מאוד נהנתי ,ולא סבלתי מהתופעות עליהן דובר בכתבה אבל מצד שני ,בהקרנה מרוכזת שהיתה במקום העבודה שלי בסינמה סיטי היו מספר אנשים שכן התלוננו על תופעות של כאבי ראש עיניים וכו .
מה שהכי מדאיג זה נושא הילדים אליו התיחס הכתב .
אני יכול להעיד על עצמי שראתי את AVATAR 3D עוד בשבוע הראשון ליציאתו פה בארץ ומאוד מאוד נהנתי ,ולא סבלתי מהתופעות עליהן דובר בכתבה אבל מצד שני ,בהקרנה מרוכזת שהיתה במקום העבודה שלי בסינמה סיטי היו מספר אנשים שכן התלוננו על תופעות של כאבי ראש עיניים וכו .
מה שהכי מדאיג זה נושא הילדים אליו התיחס הכתב .
ישנם גם כתבות של משרד הבריאות בנושא,שעדיין לא החליטו סופית עם יש נזק או יהיה נזק וכמה
נכון שכח התעשיה וקידום טכנולוגיה בלתי ניתנת לעצירה וכל אחד יעשה כראות עיניו,אבל חייבים לדעת ולהזהיר
בעיקר בשביל הילדים שהם יהיו הכי מרותקים למסכים הללו,כל יום.
*דרך אגב,כח התעשיה:
מישהו מעיז לדבר על זה שמוצרי החלב לא בריאים ?
הנה דוגמה קטנה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816927,00.html
נכון שכח התעשיה וקידום טכנולוגיה בלתי ניתנת לעצירה וכל אחד יעשה כראות עיניו,אבל חייבים לדעת ולהזהיר
בעיקר בשביל הילדים שהם יהיו הכי מרותקים למסכים הללו,כל יום.
*דרך אגב,כח התעשיה:
מישהו מעיז לדבר על זה שמוצרי החלב לא בריאים ?
הנה דוגמה קטנה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816927,00.html
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
אני מניח שכמו כל תעשיה גדולה שמגלגלת סכומים בסדר גודל כזה ,את תופעות הלוואי מנסים להצניע ,אם דברת על תעשית המזון אז גם לגבי בשר - יש את נושא האנטיביוטיקה השנוי במחלוקת ואם בתעשיית הירקות והפרות עם נושא הריסוסים ,אבל לשם שינויי גם היצרנים עצמם מודיעים על אפשרות של תופעות לואי ,באתרי היצרנים עצמם .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
NetstatNetstat כתב:אני לא יודע אם קראת את כל הכתבה ביסודיות ,אבל הייתי מאוד מודאג ולא מזלזל במה שנכתב בה .9000es כתב:Netstat
מאמר שווה התיחסות ...................
אם לא הבנת אותי נכון אני אחד מחברי הפורום שמתיחס ברצינות לכול מה שכתוב .
לגבי הנושא הזה אני ועוד כמה חברים כבר התרענו לגבי המשקפיים של התלת מימד . ולבעיה שזה גרם לכמה חברים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
3D כאשר יש בעיות בעיניים ולא רואים טוב זה אסון, מעבר לכך אצל ילדים לרוב מאבחנים בעיות ראייה בגילים גדולים יותר וילדים או כל אחד שהעיניים שלא לא רואות אותו דבר (אחרי תיקון במשקפיים) זה יהרוס את הראייה עוד יותר.
מעניין לאיפה העניין יגיע בעתיד...
מעניין לאיפה העניין יגיע בעתיד...
אין לי ספק שבטכנולוגית 3D הנוכחית צפייה ממושכת תגרום לבעיות ראייה,
הכתבה פוגעת בול בבעיות של הטכנולוגיה (כרגע) הייתי ממליץ לכל מי שחושב לקנות מסך כזה, לקרוא אותה בעיון.
אתם "עובדים" על המוח שלכם בזמן צפייה בסרט 3D, העומק שאתם מקבלים הוא בעצם פירוש לא נכון של התמונה המתקבלת ע"י המוח, זה מתבצע בעזרת שליחת תמונה שונה לכל עין בנפרד (המשקפיים).
אני יכול להעיד אישית אחרי כל פעם שראיתי סרט 3D לאחרונה בין אם זה אווטאר, אליס, או הטיטאנים, יצאתי מעט מסוחרר מהקולנוע ולקח לי איזה חצי שעה להתאושש.
הכתבה פוגעת בול בבעיות של הטכנולוגיה (כרגע) הייתי ממליץ לכל מי שחושב לקנות מסך כזה, לקרוא אותה בעיון.
אתם "עובדים" על המוח שלכם בזמן צפייה בסרט 3D, העומק שאתם מקבלים הוא בעצם פירוש לא נכון של התמונה המתקבלת ע"י המוח, זה מתבצע בעזרת שליחת תמונה שונה לכל עין בנפרד (המשקפיים).
אני יכול להעיד אישית אחרי כל פעם שראיתי סרט 3D לאחרונה בין אם זה אווטאר, אליס, או הטיטאנים, יצאתי מעט מסוחרר מהקולנוע ולקח לי איזה חצי שעה להתאושש.
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לפני שעתיים יצאתי מ"התנגשות הטיטנים" ובמשך רוב הסרט חשבתי לעצמי שה 3D מתחיל ממש להימאס למרות שראיתי לפני זה רק את אווטאר...המשקפיים לא היו נוחות ואף כבדות ואפילו עצם המחשבה שמישהו הרכיב אותן לפניי לא תרמה לחווית ההיגיינה...לא יודע...הרגשתי שגם בלי ה 3D אפשר בהחלט להסתדר...נראה לי שזה הולך להיות הפלופ הבא אחרי ה "בטאמקס" של סוני...ועכשיו אחרי הכתבה הזאת לא נראה לי שאראה את TOY STORY החדש ב 3D על אף אהבתי הרבה לוודי ובאז...talshap כתב:אין לי ספק שבטכנולוגית 3D הנוכחית צפייה ממושכת תגרום לבעיות ראייה,
אני יכול להעיד אישית אחרי כל פעם שראיתי סרט 3D לאחרונה בין אם זה אווטאר, אליס, או הטיטאנים, יצאתי מעט מסוחרר מהקולנוע ולקח לי איזה חצי שעה להתאושש....
מבחינת היגיינה דווקא אין לך מה לדאוג, הם מכניסים את כל המדף הזה מלא במשקפיים לתוך מדיח גדול (בגלל זה יש תמיד בועות כאלה שצריך לנקות אותם לפני הסרט) זאת לא הבעיה.
מסכים איתך לחלוטין, אפשר להסתדר בלי ה3D ורק להזכיר לך שאת כל סרטי ה-3D יהיה אפשר לראות גם באופן רגיל ככה שאתה לא חייב לפספס את באז ושות'.
מה שכן, בסרטים החדשים ב-3D אפשר לראות ממש דקות ארוכות וסצנות CGI שלמות שהונדסו במיוחד ל-3D ולא ממש מתקמדות בסרט עצמו, אני חושב שמבחינה "אומנותית" הקולנוע יפגם משמעותית כי היוצרים יתחילו לעשות סרטים בשביל ה-3D ולא יעשו סרטים בשביל לספר סיפור.
אני מקווה שה-3D ימחק מהמפה, עדיף בהקדם האפשרי, לפחות לא בטכנולוגיה הקיימת.
מסכים איתך לחלוטין, אפשר להסתדר בלי ה3D ורק להזכיר לך שאת כל סרטי ה-3D יהיה אפשר לראות גם באופן רגיל ככה שאתה לא חייב לפספס את באז ושות'.
מה שכן, בסרטים החדשים ב-3D אפשר לראות ממש דקות ארוכות וסצנות CGI שלמות שהונדסו במיוחד ל-3D ולא ממש מתקמדות בסרט עצמו, אני חושב שמבחינה "אומנותית" הקולנוע יפגם משמעותית כי היוצרים יתחילו לעשות סרטים בשביל ה-3D ולא יעשו סרטים בשביל לספר סיפור.
אני מקווה שה-3D ימחק מהמפה, עדיף בהקדם האפשרי, לפחות לא בטכנולוגיה הקיימת.