האם Acronis True Image 11 Home לא מתאימה עבור ווינדוס 7?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
לפני כשנה רכשתי רישיונות לתוכנת הגיבוי Acronis True Image 11 Home עבור שני מחשבים שלי בבית העובדים תחת ווינדוס ויסטה 32 ביט.
כעת רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 64 ביט, שאמור להחליף את אחד המחשבים.
בחיפוש שעשיתי בגוגל, מצאתי את האשכול הבא:
http://forum.acronis.com/forum/6221
מדבריו של Dmitry הנציג הרשמי של היצרנית, ניתן להבין שגרסה 11 של התוכנה לא מתאימה עבור ווינדוס 7.
הוא ממליץ לשדרג את התוכנה לגרסת Home 2010, אבל אין לי שום כוונה לעשות זאת. קודם כל, כי אני לא מוכן לשלם כסף פעם נוספת, ושנית עד כמה שהצלחתי להבין מהדיווחים של החבר'ה בפורום ההוא, גם גרסת Home 2010 בעייתית!
השאלה, האם מישהו פה נתקל בבעיה הזו, ומה ניתן לעשות בנדון?
תודה רבה
לפני כשנה רכשתי רישיונות לתוכנת הגיבוי Acronis True Image 11 Home עבור שני מחשבים שלי בבית העובדים תחת ווינדוס ויסטה 32 ביט.
כעת רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 64 ביט, שאמור להחליף את אחד המחשבים.
בחיפוש שעשיתי בגוגל, מצאתי את האשכול הבא:
http://forum.acronis.com/forum/6221
מדבריו של Dmitry הנציג הרשמי של היצרנית, ניתן להבין שגרסה 11 של התוכנה לא מתאימה עבור ווינדוס 7.
הוא ממליץ לשדרג את התוכנה לגרסת Home 2010, אבל אין לי שום כוונה לעשות זאת. קודם כל, כי אני לא מוכן לשלם כסף פעם נוספת, ושנית עד כמה שהצלחתי להבין מהדיווחים של החבר'ה בפורום ההוא, גם גרסת Home 2010 בעייתית!
השאלה, האם מישהו פה נתקל בבעיה הזו, ומה ניתן לעשות בנדון?
תודה רבה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

ראשית, תודה לכולכם על התגובות.
zovirax
למען ההגינות, יש לציין שתקופה מסוימת לאחר רכישת הרישיונות, הם שלחו לי מייל ובו הצעה לשדרג ל- True Image Home 2010, ללא תשלום.
אני בחרתי שלא לשדרג, היות ונהגתי לפי הכלל- " אם משהו עובד בסדר, אז מדוע לשנות....."
אבל נעזוב לרגע את העניין הכספי (למרות שגם הוא חשוב), על פי הדיווחים של המשתמשים באותו פורום של אכרוניס, גם הגרסה של 2010 היא בעייתית עם ווינדוס 7.
Pickard
האמת, לא ידעתי שיש כבר גרסה 13
האם אתה בטוח שזה עובד היטב עם ווינדוס 7? כלומר גם יצירת האימאג', וגם השימוש בו במקרה צרה.
mp3lll
אני לא יודע איך לבצע גיבוי מ BOOT
בכל מקרה, אני חייב לקבל פידבקים וודאיים, שזה עובד ללא שום בעיה.
zovirax
למען ההגינות, יש לציין שתקופה מסוימת לאחר רכישת הרישיונות, הם שלחו לי מייל ובו הצעה לשדרג ל- True Image Home 2010, ללא תשלום.
אני בחרתי שלא לשדרג, היות ונהגתי לפי הכלל- " אם משהו עובד בסדר, אז מדוע לשנות....."
אבל נעזוב לרגע את העניין הכספי (למרות שגם הוא חשוב), על פי הדיווחים של המשתמשים באותו פורום של אכרוניס, גם הגרסה של 2010 היא בעייתית עם ווינדוס 7.
Pickard
האמת, לא ידעתי שיש כבר גרסה 13
האם אתה בטוח שזה עובד היטב עם ווינדוס 7? כלומר גם יצירת האימאג', וגם השימוש בו במקרה צרה.
mp3lll
אני לא יודע איך לבצע גיבוי מ BOOT
בכל מקרה, אני חייב לקבל פידבקים וודאיים, שזה עובד ללא שום בעיה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אני עובד עם 2010,שאם אני לא טועה היא בעצם גרסה 13..
עובדת נהדר ב7 גם 32 וגם 64 ביט.
מצאתי שהכי נוח זה ליצור עם התוכנה מחיצה נסתרת לגיבוי,זה פשוט מאוד ונקרא שם ACRONIS SECURE ZONE, ובשילוב עם ה STARTUP MANAGER שלהם, אתה מקבל פתרון גיבוי קל ונוח, שדומה מאוד למה שמקבלים עם מחשבים ניידים...
בקיצור תוכנה מעולה.
עובדת נהדר ב7 גם 32 וגם 64 ביט.
מצאתי שהכי נוח זה ליצור עם התוכנה מחיצה נסתרת לגיבוי,זה פשוט מאוד ונקרא שם ACRONIS SECURE ZONE, ובשילוב עם ה STARTUP MANAGER שלהם, אתה מקבל פתרון גיבוי קל ונוח, שדומה מאוד למה שמקבלים עם מחשבים ניידים...
בקיצור תוכנה מעולה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה staticx
אהיה מוכן לשדרג לגרסת 2010, אם יאפשרו לי לעשות זאת ללא תשלום נוסף. אבל אני מזכיר שוב שחלק מהמשתמשים דיווחו שגם גרסה זו עלולה לעשות בעיות.
בכל אופן, נאמר לי בפורום אחר שאם משתמשים בתוכנה רק ליצירת (ושחזור) אימאג' , ניתן להפעיל אותה פשוט מ-LiveCD.
את ה-LiveCD אפשר ליצור מתוך עותק תוכנה שמותקן כבר על מחשב קיים. דרך ה-LiveCD התוכנה נטענת מה-CD לפני עליית מערכת ההפעלה, כך שלמעשה אין שום תלות במערכת הפעלה כלשהי, ומאפשרת לבצע את הפעולות השגרתיות אותן ניתן לבצע בעזרת התוכנה.
במידה וזה אכן נכון, אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי באופן מדויק כיצד
להגדיר בביוס שבעת הפעלת המחשב, ה- CD ROM יהיה זה שיעלה ראשון, לפני הדיסק הקשיח.
zovirax
כאשר אקבל לידי את המחשב החדש (בע"ה) וארצה מיד ליצור אימאג' הכולל את ההתקנה הנקייה של ווינדוס והדרייברים (שעשו עבורי במעבדה), והתוכנה לא תעבוד כמו שצריך, לאיזה אימאג' בדיוק אני יוכל לחזור אחורה???
אהיה מוכן לשדרג לגרסת 2010, אם יאפשרו לי לעשות זאת ללא תשלום נוסף. אבל אני מזכיר שוב שחלק מהמשתמשים דיווחו שגם גרסה זו עלולה לעשות בעיות.
בכל אופן, נאמר לי בפורום אחר שאם משתמשים בתוכנה רק ליצירת (ושחזור) אימאג' , ניתן להפעיל אותה פשוט מ-LiveCD.
את ה-LiveCD אפשר ליצור מתוך עותק תוכנה שמותקן כבר על מחשב קיים. דרך ה-LiveCD התוכנה נטענת מה-CD לפני עליית מערכת ההפעלה, כך שלמעשה אין שום תלות במערכת הפעלה כלשהי, ומאפשרת לבצע את הפעולות השגרתיות אותן ניתן לבצע בעזרת התוכנה.
במידה וזה אכן נכון, אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי באופן מדויק כיצד
להגדיר בביוס שבעת הפעלת המחשב, ה- CD ROM יהיה זה שיעלה ראשון, לפני הדיסק הקשיח.
zovirax
כאשר אקבל לידי את המחשב החדש (בע"ה) וארצה מיד ליצור אימאג' הכולל את ההתקנה הנקייה של ווינדוס והדרייברים (שעשו עבורי במעבדה), והתוכנה לא תעבוד כמו שצריך, לאיזה אימאג' בדיוק אני יוכל לחזור אחורה???
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
להגיד שה CD יעלה במקום דיסק קשיח זה פשוט
תסתכל שעולה המחשב, איזה מקש מעלה את ה BBS POPUP, זה בד"כ F8 או F11 וזה רשום בפינת המסך איך שאתה מדליק את המחשב (לפני שמגיעים לשלב טעינת מערכת ההפעלה).
אם אין לך אפשרות כזו אז תיכנס ל BIOS (בד"כ DEL או F2) ושם תחפש משהו שקשור ל BOOT DEVICE או BOOT SEQUENCE.
שם אתה צריך לשנות כך ש FIRST BOOT DEVICE יהיה ה CDROM שלך.
לגבי התוכנה, רצוי שתהיה מותקנת על מנת לבצע גיבויים יומיים/שבועיים
הרי לא כל פעם תעבוד עם ה LIVE CD... המון אנשים אוהבים שהפעולות מתבצעות אוטומטית.
תסתכל שעולה המחשב, איזה מקש מעלה את ה BBS POPUP, זה בד"כ F8 או F11 וזה רשום בפינת המסך איך שאתה מדליק את המחשב (לפני שמגיעים לשלב טעינת מערכת ההפעלה).
אם אין לך אפשרות כזו אז תיכנס ל BIOS (בד"כ DEL או F2) ושם תחפש משהו שקשור ל BOOT DEVICE או BOOT SEQUENCE.
שם אתה צריך לשנות כך ש FIRST BOOT DEVICE יהיה ה CDROM שלך.
לגבי התוכנה, רצוי שתהיה מותקנת על מנת לבצע גיבויים יומיים/שבועיים
הרי לא כל פעם תעבוד עם ה LIVE CD... המון אנשים אוהבים שהפעולות מתבצעות אוטומטית.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

יפה, תודה על ההבדל static
תראה, גם עם המחשב הזה שעובד על ויסטה, שכביכול אין שום בעיה להתקין עליו את התוכנה של ארכוניס, לא השתמשתי אף פעם בתכונה של הגיבויים האוטומאטיים.
תמיד העדפתי לבצע גיבוי יזום, כאשר אני בטוח שהכול תקין ומתפקד כשורה.
לא אוהב יישומים שפועלים אוטומטית...
תראה, גם עם המחשב הזה שעובד על ויסטה, שכביכול אין שום בעיה להתקין עליו את התוכנה של ארכוניס, לא השתמשתי אף פעם בתכונה של הגיבויים האוטומאטיים.
תמיד העדפתי לבצע גיבוי יזום, כאשר אני בטוח שהכול תקין ומתפקד כשורה.
לא אוהב יישומים שפועלים אוטומטית...