בעיה בהעברת קבצי MKV מדיסק לדיסק
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה ובכל מקרה אשמח לקבל עזרה.
יש לי שני קבצי MKV גדולים שהורדתי ל-HD של המחשב (גדול של כ-8 ג'יגה).
בכל פעם שאני מנסה להעביר אותם לדיסק הנייד שלי אני מקבל הודעת שגיאה לפיה אין בו מספיק מקום ועלי למחוק ממנו קבצים.
למרות שעשיתי זאת שוב ושוב, ולמרות שיש בו מעל ל-30 ג'יגה נפח פנוי, אני לא מצליח להעביר אף אחד מהקבצים האלה לדיסק.
רוקנתי את סל המחזור ועשיתי כל דבר שאני יכול, אבל אני לא מצליח להעביר אף אחד מהקבצים הללו לדיסק הנייד.
צריך לציין שזה קורה רק עם הקבצים המסויימים האלה. לא היתה לי שום בעיה להעביר תיקיות בנפח גדול יותר לדיסק הנייד.
למישהו יש רעיון מה הבעיה יכולה להיות?
יש לי שני קבצי MKV גדולים שהורדתי ל-HD של המחשב (גדול של כ-8 ג'יגה).
בכל פעם שאני מנסה להעביר אותם לדיסק הנייד שלי אני מקבל הודעת שגיאה לפיה אין בו מספיק מקום ועלי למחוק ממנו קבצים.
למרות שעשיתי זאת שוב ושוב, ולמרות שיש בו מעל ל-30 ג'יגה נפח פנוי, אני לא מצליח להעביר אף אחד מהקבצים האלה לדיסק.
רוקנתי את סל המחזור ועשיתי כל דבר שאני יכול, אבל אני לא מצליח להעביר אף אחד מהקבצים הללו לדיסק הנייד.
צריך לציין שזה קורה רק עם הקבצים המסויימים האלה. לא היתה לי שום בעיה להעביר תיקיות בנפח גדול יותר לדיסק הנייד.
למישהו יש רעיון מה הבעיה יכולה להיות?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אם אין לך מידע בדיסק ניתן לבצע המרה ל Ntfs על ידי פירמוט הדיסק.
אפשרי גם לעשות את זה ללא מחיקה אבל.... על אחריותך יש פקודה ב CMD פשפש בגוגל זה פשוט.
אפשרי גם לעשות את זה ללא מחיקה אבל.... על אחריותך יש פקודה ב CMD פשפש בגוגל זה פשוט.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
לפרמט לNTFS, השאלה היא אם מה שאתה מחבר אליו את הקשיח יכול לקרוא NTFS או רק FAT32 (תנסה וזהו, זה הפיך)
אופציה קלה - לחיצה ימנית על הכונן, בחירה "פרמוט", בחירה NTFS ולחיצה על OK > זה ימחק את כל המידע עליו
אופציה "קשה" - http://support.microsoft.com/kb/307881/he
אופציה קלה - לחיצה ימנית על הכונן, בחירה "פרמוט", בחירה NTFS ולחיצה על OK > זה ימחק את כל המידע עליו
אופציה "קשה" - http://support.microsoft.com/kb/307881/he