הקפה בדרך.......
הזמנתי את ה Tvix HD N1 והוא אמור לנחות באזורנו (במידה ולא יתפרצו פה הרי געש) בסוף השבוע הקרוב.
עלה 200 $ כולל משלוח, אני מקווה שהוא יעשה את העבודה של ה 6500 (לפחות, אמור להיות 6600 בלי צעצועים ודיסקים קשיחים).
פרטים בהמשך....
עלה 200 $ כולל משלוח, אני מקווה שהוא יעשה את העבודה של ה 6500 (לפחות, אמור להיות 6600 בלי צעצועים ודיסקים קשיחים).
פרטים בהמשך....
הלהן MDK
שמחתי לראות לאחר החיפוש בפורום שיש עוד מישהו שרכש/רוכש את ה N1
אני מאוד מתעניין במוצר לאחרונה, ואני מניח שיש לך אותו כבר בשימוש ורציתי לדעת האם אתה ממליץ עליו?
האם הוא עושה את העבודה כמו אחיו הגדולים?
ואם אפשרי, מהיכן קנית אותו?
התכנון שלי הוא לקנות אותו בחול במחיר של 130 יורו ללא התוספות שמסביב.
תודה רבה
dbenavi
שמחתי לראות לאחר החיפוש בפורום שיש עוד מישהו שרכש/רוכש את ה N1
אני מאוד מתעניין במוצר לאחרונה, ואני מניח שיש לך אותו כבר בשימוש ורציתי לדעת האם אתה ממליץ עליו?
האם הוא עושה את העבודה כמו אחיו הגדולים?
ואם אפשרי, מהיכן קנית אותו?
התכנון שלי הוא לקנות אותו בחול במחיר של 130 יורו ללא התוספות שמסביב.
תודה רבה
dbenavi
הקפה הגיע לפני כחודש, קניתי אותו באיביי ב 170 דולר. המכשיר מקוריאה כך שהתפריטים בקוריאנית מה שלא מפריע לי מאחר ואין הרבה תפריטים ואת מה שיש אני כבר זוכר בע"פ.
המכשיר טוב כמו אחיו הגדול, אבל לא מצוין. פקט לקפה יש לי בבית גם 6500 אחד ו Dune BD Prime 3.0 אחד.
הקפה מריץ את כל הפורמטים בצורה מושלמת אבל כשניסיתי להריץ ריפ בלו ריי מלא של הסרט אווטר הוא התחיל לגמגם, שני המזרימדיה האחרים ניגנו את אותו הריפ, מאותו מקור (NAS) בלי שום בעיה.
ריפים אחרים נוגנו ללא בעיות וכמו כן קבצי MKV.
המכשיר קטן ונראה מגניב אמרו לי שעם עדכון גרסה אני אמור להתגבר על בעיית הקרטוע אבל בגרסה האחרונה עדיין לא פתרה את הבעיה. אני מניח שמדובר בבעיית תקשורת ובמידה ואתה מתכוון לחבר דיסק חיצוני אתה לא אמור להיתקל בה.
המכשיר טוב כמו אחיו הגדול, אבל לא מצוין. פקט לקפה יש לי בבית גם 6500 אחד ו Dune BD Prime 3.0 אחד.
הקפה מריץ את כל הפורמטים בצורה מושלמת אבל כשניסיתי להריץ ריפ בלו ריי מלא של הסרט אווטר הוא התחיל לגמגם, שני המזרימדיה האחרים ניגנו את אותו הריפ, מאותו מקור (NAS) בלי שום בעיה.
ריפים אחרים נוגנו ללא בעיות וכמו כן קבצי MKV.
המכשיר קטן ונראה מגניב אמרו לי שעם עדכון גרסה אני אמור להתגבר על בעיית הקרטוע אבל בגרסה האחרונה עדיין לא פתרה את הבעיה. אני מניח שמדובר בבעיית תקשורת ובמידה ואתה מתכוון לחבר דיסק חיצוני אתה לא אמור להיתקל בה.