עזרה - איבוד אותות עם yamaha 565

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
adben פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
ברשותי רסיבר rx-v565 שאליו מחובר ב-HDMI מחשב,ממיר הוט ו-דיוידי, וממנו יוצא כבל לטלויזיה.
לאחרונה שידרגתי את הטלויזיה לסמסונג ps50b550 ומאז ישנה בעיה מוזרה:
כשאני מדליק את הטלויזיה ואת הממיר במצב pass-through, מופיעה תמונה לכמה שניות ונראה שהכל בסדר, אבל אז השידור נעלם והטלויזיה מחפשת שידור ולא מוצאת (no signal) עד שאני מדליק את הרסיבר או עד שאני מחליף למקור אחר ומחזיר לקודם ואז היא מוצאת את הסיגנל.

הבעיה לא קיימת כשהרסיבר דלוק או כשהטלויזיה מחוברת ישירות לממיר.

ניסיתי לשנות כבלים ולשנות מחברים בסורסים ושום דבר לא עזר, כל פעם שאני מדליק את הטלויזיה אני צריך לעשות סבב ביציאות עד שהסיגנל נתפס.

אולי עדכון קושחה יעזור? אשמח לכל רעיון..
תודה מראש

iron25
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה #2 

הי
יש ברשותי רסיבר זהה לשלך. הוא מחובר לפנסוניק PV70 ומעולם לא נתקלתי בבעיה מסוג זה, מה שכן קורה לי מדי פעם, זה מסכים ירוקים לשתי שניות בעת מעבר ערוצים או סורסים.
אולי תנסה לעשות שחזור הגדרות יצרן.לפעמים הפיתרון הזה עוזר...
דבר אחר, אני לא מצליח לכוון את הסאונד לשיבעות רצוני בעזרת הYAPO ,הסאונד על הפנים. נראה לך שלהזמין איש מקצוע יעזור, או שלא לצפות לגדולות...הרסיבר מחובר לסטליטים פרדיים.
תודה.

adben פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה #3 

גם בטלוויזיה הקודמת שלי לא היתה את הבעיה.
לגבי המסכים הירוקים - גם לי יש אותם, אני לא חושב שיש משהו לעשות ומצד שני לי זה לא מפריע (כנראה שזה מה שהרסיבר יכול לעשות..)
בקשר ליאפו - אצלי זה עובד יופי, אבל אם לא נשמע לך טוב נסה הגדרות ידניות.

אשמח לעוד רעיונות

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”