סידרת Star Wars בתלת מימד 3D - עידכון
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע מה איתכם, אבל אני אישית אוהד גדול של הסידרה. אני חושב שהסרט "האימפריה מכה שנית" הוא הסרט הראשון שיש לי ממנו זיכרון בבית קולנוע, כנראה בגלל זה הוא צרוב לי כל כך בזיכרון ולכן ההתרגשות שלי לראות את הסרטים הללו במימד נוסף.
ג'ורג' לוקאס הביע בעבר את ההתעניינות שלו להמיר את הסרטים לתלת-מימד, אך לא היה מידע קונקרטי בעיניין. שבוע שעבר, הודיע Steve Sansweet שהוא מנהל יחסי-מעריצים של לוקאס פילמס בכנס C2E2 בשיקגו כי: כרגע ישנן הרבה טכנולוגיות להמרת סרטי 2D ל-3D ומכיון שיש לא מעט ביקורת (רעה) על סרטים שהומרו בחטף (רמז להתנגשות הטיטאנים, מ.ס), חשוב לבחור את הטכנולוגיה הנכונה ולהקדיש לזה את המשאבים (כסף, וזמן של הבמאי - ג'ורג' לוקאס) ושעדיין הכל יהיה כלכלי, שכן אין כפתור קסם שלוחצים עליו ואז הכל יוצא ב-3D".
תארו לכם את מירוץ ה-POD RACER בתלת מימד.....WOW !
מקור: today3d
ג'ורג' לוקאס הביע בעבר את ההתעניינות שלו להמיר את הסרטים לתלת-מימד, אך לא היה מידע קונקרטי בעיניין. שבוע שעבר, הודיע Steve Sansweet שהוא מנהל יחסי-מעריצים של לוקאס פילמס בכנס C2E2 בשיקגו כי: כרגע ישנן הרבה טכנולוגיות להמרת סרטי 2D ל-3D ומכיון שיש לא מעט ביקורת (רעה) על סרטים שהומרו בחטף (רמז להתנגשות הטיטאנים, מ.ס), חשוב לבחור את הטכנולוגיה הנכונה ולהקדיש לזה את המשאבים (כסף, וזמן של הבמאי - ג'ורג' לוקאס) ושעדיין הכל יהיה כלכלי, שכן אין כפתור קסם שלוחצים עליו ואז הכל יוצא ב-3D".
תארו לכם את מירוץ ה-POD RACER בתלת מימד.....WOW !
מקור: today3d
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני אישית לא אתנגד להמרה של קלאסיקות לתלת מימד - בהנחה שהאיכות תהיה סבירה כמובן.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1 מה כבר יכול להיות שונה ? סתם מציצה של עוד כסף מבית גורג לוקאס.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!